Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εξαιρετικη σειρα αν και δεν την εχω δει ακομα ολη,ηθελα να ρωτησω οι πρωταγωνιστες καποια στιγμη μεσα στην σειρα γινονται ζευγαρι?γιατι στην ταινια που ειδα ειναι ζευγαρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει βρει κανεις τα τελευταια επεισοδια της 1ης σαιζον και την 2η σαιζον σε hd απο το γερμανικο καναλι; Γιατι δεν τα βρισκω πουθενα...

Εχει βρει κανεις τα τελευταια επεισοδια της 1ης σαιζον και την 2η σαιζον σε hd απο το γερμανικο καναλι; Γιατι δεν τα βρισκω πουθενα...

ποιο ειναι αυτο το καναλι?παιζει κανενα λινκ για αρχεια με καλη ποιοτητα?γιατι οτι εχω βρει ειναι πολυ χαλια

• 8 μήνες μετά...

Αν υποψιαστώ οτί αυτό:

http://gr.ign.com/the-x-files/13547/news/to-x-files-epistrephei

είναι αλήθεια, τότε θα τρελαθώ!!!!!!

Θελουμε Mulder & Scully σε 12 επεισόδια να κλείσουν το alien conspiracy να τα παίξουμε ομαδικώς...

• Like 1

Καλά, ας βγάλουν πρώτα έστω τις πρώτες έξι σεζόν σε HD και θ' αντέξουμε και χωρίς reunion.

Οι 4 πρώτες υπάρχουν σε HDTV από Γερμανικό κανάλι, με Αγγλικό ήχο ασφαλώς. Πολύ καλή ποιότητα.

Οι 4 πρώτες υπάρχουν σε HDTV από Γερμανικό κανάλι, με Αγγλικό ήχο ασφαλώς. Πολύ καλή ποιότητα.

Αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι ξεκιναω κατεβασμα.Ακομα δεν εχω δει ουτε επεισοδιο

Βρηκα τις 3 πρωτες σε 1080i 50+gb η καθε σεζον.

Και όμως είναι αλήθεια http://flix.gr/news/fox-wants-to-reboot-the-x-files.html (και το αμερικάνικο άρθρο)

Το γεγονός ότι έχει τόση ανταπόκριση μια τέτοια είδηση μέχρι και από τα ελληνικά media λέει πολλά.

• Like 1

Άστα, και γω όταν το διάβασα τρελάθηκα λίγο. Διάβασα πριν ένα αντίστοιχο άρθρο στο ΣΙΝΕΜΑ που έλεγε ότι είναι θέμα οργάνωσης των προγραμμάτων της Άντερσον, του Ντουκόβνι και του Κάρτερ το πότε μπορούν να οργανωθούν τα γυρίσματα. Αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι έχουν έτοιμο storyline, ή έτοιμη ομάδα που θα ολοκληρώσει ένα βασικό storyline μέχρι το καλοκαίρι ας πούμε.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι από τη στιγμή που συζητιέται από τους παραγωγούς και έχει τόσο ένθερμη ανταπόκριση από το κοινό είναι θέμα χρόνου :)

• Like 1

Το The After είναι δηλωμένο σαν τηλεταινία. Αλλά ακόμα και σειρά να ήταν σιγά, την εποχή των X-Files γύριζε και το Millennium ταυτόχρονα από το '96 μέχρι το '99. Δεν νομίζω ότι θα χαλαστεί τώρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...