polakis21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Υeah baby! Τα βρήκα τα 8 πρώτα επεισόδια! Τρελή δουλειά εχει γίνει! Υπότιτλους τους εφτιαξα εγω με subtitles workshop απο την dvdrip εκδοση και παιζουν μια χαρά! Μετά το 8ο επεισόδιο δεν έχουν βγει στα γνωστά μερη; Πόσα έχουν παιχτεί από το γερμανικό κανάλι; Λέγεται ότι αυτή η ποιότητα θα είναι και στα bluray που θα κυκλοφορήσουν! Χαμός!!! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2014 από polakis21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πάμε γαμώ γαμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ειδα οτι βγηκαν 10 επεισοδια μεχρι στιγμης σε 1080i hdtv.Μια χαρα ποιοτητα αλλα τα υπολοιπα ισως αργησουν.Ειναι απο 2 μεχρι 3gb το καθενα.Τα επεισοδια ειναι 175 αρα απο 2.5gb μεσο μεγεθος βγαινει 437gb περιπου.Σε bluray ισως παει 4-5gb το επεισοδιο κατι που πιστευω οτι θα ειναι παρα πολλα.Η hdtv εκδοση αν βγουν σωστοι υποτιτλοι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για να κρατηθει στον σκληρο μιας και το μεγεθος ειναι φυσιολογικο και η ποιοτητα πολυ καλη με 5.1 ηχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τα επεισοδια ειναι 175 200 (=201, μιας και το τελευταίο ειναι διπλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 200 (=201, μιας και το τελευταίο ειναι διπλο) Ναι σωστος λαθος δικο μου.αρα 500gb για να βγουν ολα σε 1080i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τα Friends σε BluRay 720p πάντως, είναι ~202GB έχοντας τη μισή διάρκεια, αλλά λίγα παραπάνω επεισόδια. Οπότε υπολογίζω τα X-Files γύρω στα 375GB χονδρικά, σε 720p, αν και παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Σε 1080i δεν ξέρω, αλλά σε 1080p θα είναι σίγουρα πάνω από 500GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τον αξίζουν ένα δικό τους δίσκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τον αξίζουν ένα δικό τους δίσκο Εννοείται το αξίζουν. Ειδα τα 2 πρώτα με ελληνικούς υπότιτλους. Αν και ξενερωνω με καποια διασπαρτα γερμανικα γραμματα σε καποιες τοποθεσιες, ημερομηνιες κλπ αλλα αυτό ειναι το ελάχιστο. Η ποιότητα είναι εκπληκτική για σειρά του 1993. Ελπίζω να την συνεχίσουν μέχρι τέλους. Λογικά δεν θα αργήσει και το bluray release της 1ης σαιζόν αφού απότι είδα στο γερμανικό κανάλι την Δευτέρα κλείνει ο 1ος κυκλος!!! Δεν κρατιέμαι λέμε!!! Υ.Γ. Φίλε king2009 που βρήκες μέχρι το 10; Μεχρι το 8 βρήκα. Αν θες στείλε μου ένα pm με τα λινκ των 9 και 10. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αυτό που φοβόμουν αν κάποτε η σειρά έβγαινε σε HD, ήταν μήπως χανόταν η φοβερή ατμόσφαιρα που έχει, ειδικά οι πρώτες πέντε seasons. Βλέποντας το πιλοτικό, έχω την εντύπωση ότι αδίκως φοβόμουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ας το πάρει το ποτάμι αν και είχα δίλημμα αν θα έπρεπε να το ποστάρω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα... =P αυτή τη φορά είναι αρκετά -και ύποπτα- διαφορετική η απάντηση/δήλωση από τα γενικά "never give up" που έλεγε συνέχεια τα τελευταία χρόνια, αλλά κρατήστε mega πισινή διότι... well, it's Unkle Frank. Βόμβες να πέφτουν γύρω από το κεφάλι του, πάντα σούπερ αισιόδοξος. Μπορεί και να επιχειρεί νέα στρατηγική για να γυρίσει κεφάλια, who knows. Για την ώρα δεν με πείθει, αλλά σίγουρα μου βάζει πλέον ένα ερωτηματικό το στυλ της απάντησης... και στείλτε κι ενα πμ με τον θείο σας κάποιος if you please, ο δικός μου παρά που του έδωσα περιθώριο λίγες μέρες, ακόμα μόνο κάτι άχρηστα αρχεία με 2-3s έχει και θα τα δω στα 80ά μου γενέθλια τα 1080i όπως πάει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δώστε και εδώ κανένα θείο αν τα έχει μαζεμένα, όλο σκόρπια βρίσκω και δεν ξέρω αν είναι τα σωστά. I don't even feel guilty, όταν βγουν τα dvd shut up and take my money... P.S. Άκυρο τα βρήκα. Πάντως δεν είναι 5.1 ο ήχος όπως είπε κάποιος πριν και λογικό. Στη Γερμανία δεν παίζει να παιχτεί κάτι και να ακούγονται αγγλικά, είναι όλα ντουμπλαρισμένα, μέχρι και στο σινεμά στις περισσότερες αίθουσες. Οπότε αυτοί που φτιάχνουν τα releases πήραν από το DVD τον ήχο και έκαναν mux. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από mindtrapper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιδιά μετά το The.X-Files.S01E10.1080i.HDTV.H.264.DD2.0-RG εχει κυκλοφορησει αλλο επεισοδιο; Εχει βρεις κανεις τιποτα; Γιατι στο γερμανικο καναλι τελειωσε η πρωτη σαιζον με 23 επεισοδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Βγηκαν και τα επομενα επεισοδια σε 1080i μέχρι το 21ο επεισόδιο Tooms. Σε 720p βγήκαν όλα της πρώτης σαιζόν...Το επεισοδιο Fire της 1ης σαιζον δεν παιχτηκε σε HD για κάποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μετά από 12 χρόνια παραμένει η καλύτερη σειρά που έχω δει....O Carter δημιούργησε το τέλειο οπτικό fast food και μας έδωσε ερεθίσματα για συζητήσεις, που ως έφηβοι στα 90's ψάχναμε. Ακούγοντας σήμερα στην δουλειά το track του Moby δεν μπορώ παρά να αναπολήσω αυτή την σκηνή.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ασχετο: Εχω ολον τον 6ο κυκλο σε dvds. Τον ειχα παρει απο τα metropolis. Αλλα δεν εχει μεσα ενα επεισοδιο που ειχα δει πολυ πολυ μικρος και θυμαμαι μονο εικονες..(Ηταν ενας που ειχε φορτηγο, και ειχε βρει εναν μικρο εξωγηινο και τον παρει μαζι του στο φορτηγο κρυμενο,,αν το θυμαστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα