Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O ηθοποιός που διάλεξαν να κάνει τον άνθρωπο-τσίχλα, δε θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος...ανατριχιάζει 

η πλάτη μου με τη φωτογραφία :unsure:

Επειδή με τη σειρά δεν έχω καμία σχέση(ντροπή κ.τ.λ. :P ) αλλά θέλω να αποκτήσω,μπορεί κάποιος να μου πει αν το κάθε επεισόδιο έχει τη δικιά του ιστορία με κάποια πιο γενική ιστορία που εξελίσσεται σε όλη τη σειρά ή η κάθε σεζόν έχει τη δικιά της ιστορία?

και αν κάποιος δεν είναι φαν του sci-fi θα βρει άλλα στοιχεία στη σειρά ικανά να τον κρατήσουν(χαρακτήρες,ατμόσφαιρα,σενάριο)?

ούτε γω είμαι φαν του sci-fi αλλά τους έχω σκίσει τους κύκλους...οπότε ναι :P

άλλωστε υπάρχει και η κατάλληλη ρομαντικούρα που αναρωτιέσαι αν και πότε θα "τα βρουν"¨ο Mulder και η Scully....οπότε συνδυάζει και αυτό μπορείς να πεις

Α! Επίσης το επεισόδιο στο τσίρκο ήταν απλά υπέροχο

θυμάμαι σε αυτό το βιντεάκι είχε φύγει ένα δάκρυ...ήμουν γυμνάσιο ακόμα, μη κρίνετε u.u

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο πάνελ τουλάχιστον, όχι και όχι. To duo λέει όπως πάντα ότι θέλει 3η ταινία, ο CC συνεχίζει να σπάει νεύρα κουνώντας αιωνίως με αοριστίες το καρότο για να τσιμπάνε οι fans και να διατηρούν το σούσουρο. Όσο δεν θέλει η fox, δεν πρόκειται. Kαι τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να θέλει στο ελάχιστο (το οποίο δεν ξαφνιάζει μετά τον $ πάτο της 2ης...). Προσωπικά, δεν το βλέπω.

Κατατά, διάβασα κάτι σχετικά με τον εφιάλτη που είχε αναφέρει ο CC σε περσινό event, (είχε πει πως πιστεύει ότι κάποια στιγμή στο σχετικά μακρινό μέλλον, σίγουρα θα κάνουν/γίνει ολικό reboot, δηλ. νέα ΧF σειρά, με νέους ηθοποιούς κλπ). Για πρώτη φορά λοιπόν, υπάρχει αναφορά από κάποιο μέλος σε ξένο φόρουμ πως άτομο μέσα από την Fox της επιβεβαίωσε off the record ότι σαν ιδέα έστω και για για 5-10y down the road, έχει όντως συζητηθεί. Κατά πόσο είναι έγκυρο είναι νωρίς να πούμε, αλλά excuse me while I go and throw up...

Νομιζα το Fringe ηταν το reboot της σειρας. :-D

Για reboot δεν νομιζω να το πανε, πιο πολυ ως μοντερνα σηκουελ σειρα με το ιδιο premise που ειναι και πιο λογικο. Ας βαλουν τον Duchovny ως αρχηγο του FBI τμηματος  (αλα Skinner στο original) και cameos απο την Scully, ισως οταν θελουν οι πρωταγωνιστες καποια

συμβουλη απο εναν πιο εμπειρο με περιεργες υποθεσεις, ιατροδικαστη.

Εγω παντως θα προτιμουσα ενα reboot/sequel/ταινια του Millennium:

Οντως θεά η Scully!!!!

Καμία ανακοίνωση για bluray κυκλοφορία της σειράς ή για νέα ταινία είχαμε;

bluray κυκλοφορια χλωμο το βλεπω να γινει, γιατι κανανε την ιδια μαλακια που ειχανε κανει και με το Star Trek TNG.

Nαι μεν η σειρα ηταν τραβηγμενη σε φιλμ αλλα τo τελικo μονταρισμα και το post-production εγινε σε standard definition και τα επεισοδια τα αποθηκευσανε σε 480p βιντεοκασσετες.

Οποτε για να την βγαλουν σε bluray, πρεπει να ξαναμονταρουν παλι ολα τα επεισοδια απο την αρχη με master το φιλμ και να ξαναφτιαξουν παλι εκ νεου τα εφε ως hd αυτη τη φορα.

Ισως η FOX να κανει το ιδιο πειραμα με την Paramount. Να βγαλει δοκιμαστικα την πρωτη σεζον σε bluray και αν δει οτι θα εχει εμπορικη επιτυχια, να βγαλει και τις επομενες.

• Like 1

Ας βαλουν τον Duchovny ως αρχηγο του FBI τμηματος  (αλα Skinner στο original) και cameos απο την Scully, ισως οταν θελουν οι πρωταγωνιστες καποια συμβουλη απο εναν πιο εμπειρο με περιεργες υποθεσεις, ιατροδικαστη.

Σχεδόν το ίδιο έλεγα σε κουβέντα πέρυσι. Ότι το μόνο σενάριο που δεν μου προκαλεί αηδία η ιδέα, θα είναι να υπάρξει 'φυσική' συνέχεια της σειράς, σε όλα τα επίπεδα. Συνέχεια της 'κληρονομιάς' από τον γιο σε ενήλικη πλέον ηλικία και κάποια συνεργάτη στο ίδιο μοτίβο + cameo εμφανίσεις από το duo/γονείς σε μορφή συμβουλών, πληροφοριών κλπ.

Έτσι έχουμε σεναριακή συνέχεια /μυθολογίας και η σειρά παραμένει απόλυτα πιστή στην ιστορία της και τους χαρακτήρες, διατηρώντας έτσι και το hard core κοινό της, που σε αντίθετη περίπτωση -στην καλύτερη- θα φτύνει την οθόνη lol

Εγω παντως θα προτιμουσα ενα reboot/sequel/ταινια του Millennium:

Έχει πολλά χρόνια που οι fans του Milennium ζητάνε ταινία, αλλά δεν.

Plus, συνοπτικα μεν, τα λέγαμε και πέρυσι δε...

Oι δημιουργοί έχουν απαντήσει ότι μόνο οι τελευταίες σεζόν γυριστηκαν σε hd, οπότε για να βγει όλη η σειρά σε bluray θα έπρεπε να ξανα-επεξεργαστούν όλο το υλικό (να ξαναφτιαχτούν σε hd όλα τα special effects των επεισοδίων, βασικά). To οποίο θέλει πολλά $$$$$$$$$ και λογικά δεν υπάρχει ελπίδα η fox να θεωρήσει ότι αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν από τις πωλήσεις ώστε όντως να κάνει τέτοιο βήμα/επένδυση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επειδη καθομαι κ ξαναβλεπω τη σειρα [λεω ξανα γιατι την εβλεπα κ πιο μικρος τα βραδια που την εβαζε αλλα οχι καθε μερα] . Στο τελος καθε επεισοδειου , θελει να μας πει οτι οσο κ αν προσπαθουν να εξοντωσουν απολυτως μια απειλη,δε τα καταφερνουν πληρως ; πχ σεζον 1 επ 6 με το κομπιουτερ αλά skynet ,το οποιο στο τελος επιβιωσε?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OXI, βέβαια.

Tο μόνο που ισχύει και ειπώθηκε από GA και DD ξανά το τελευταίο 4ήμερο στα 2 πάνελ (Paley +ΝΥ Comicon) και στο ΑΜΑ είναι τα γνωστά, δηλ. ότι ο CC υποστηρίζει ότι δουλευει script* και όλοι τους θέλουν 3η ταινία και παροτρύνουν τους fans να πιέσουν την Fox με petitions και τα σχετικά... η γνωστή "να 'χαμε να λέγαμε" τακτική δηλαδή -που επαναλαμβάνεται τουλάχιστον εδώ και ~2 χρόνια- για να διατηρείται ο θόρυβος μήπως και κάποια στιγμή ταρακουνηθεί η Fox.

*Κατατά, αυτό που σίγουρα κάνει ο Carter το τελευταίο διάστημα, είναι ότι δουλεύει για πιλότο νέας σειράς.

Επεξ/σία από scullyist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...