aspirin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καταρχήν επέλεξα τον Samsung ml-1610. Φοβερό κομμάτι για τα χρήματά του. Προσπάθησα να τυπώσω manual μπρός-πίσω αλλά δε γινόταν γιατί στην εκτύπωση της μιάς όψης οι σελίδες βγαίνουν παραμορφομένες σαν U. Όσο κ αν προσπάθησα να τις ισιώσω, πάντα τις μάσαγε. Επειδή με ενδιαφέρει να τυπώνω κ από τις δύο πλευρές (για πρακτικούς λόγους) μπορώ να κάνω κάτι? Δυστυχώς οι λειζερ ζεσταίνουν τρελά το χαρτί παύει να είναι κολλαριστό. Ευχαριστώ πολύ
grigas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Έχω και εγώ τον ίδιο..πολύ καλός για τα λεφτά του. Έχω παρατηρήσει όπως και εσύ ότι το χαρτί λόγω της ζέστης παραμορφώνεται, αν θέλω να τυπώσω μόνο ένα φύλο μπρος πίσω τότε προσέχω να το πάρει σωστά (του βάζω και λίγο δάχτυλο), αν έχω να τυπώσω παραπάνω κάνω πρώτα ένα τύπωμα τις μονές και μετά τις βάζω όλες μαζί ανάποδα και τυπώνω τις ζυγές. Δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!
aspirin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 όταν τυπώνεις τις ζυγές δε στις μασάει? Τυπώνει κανονικά? Τι χαρτί του βάζεις και πόσα gr είναι? Περίεργο. Στο δικό μου κ ελαφρά τσαλακωμένη να είναι μου τις τρώει. Εδώ κ τα καινούρια φύλλα αν δεν είναι εντελώς κολαριστά μπορεί να φάει κανέναν.
aspirin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 το λεπόν! Το πρόβλημα εντοπίζεται στις σελίδες που δε γλυστράει η μία πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να τραβάει πολλές μαζι. Grigas τίχαρτί βάζεις?
Compaq99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Dokimase allh marka xartioy.Synhthos 80gr gia lazer
aspirin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 υπάρχουν ειδικά χαρτιά για λέιζερ? Έχει το Πλαίσιο? Θα το κοιτάξω. Δεν το γνώριζα. Έβαζα έναν τύπο για φωτοτυπίες.
grigas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 απλό 80άρι χαρτί φωτοτυπικού χρησιμοποιώ...ούτε που θυμάμαι τι μάρκα είναι..
aspirin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ναι εεεεεεε??? Περίεργο. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 75άρι. Μικρή η διαφορά. Τέσπα θα δοκιμάσω μερικά χαρτιά ακόμα. Μπορεί να μην ειναι καλό αυτό που παίρνω. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.