μανος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Έχω (ή είχα) το mx610 της logitech. Ο δέκτης ήταν στο laptop αλλά η μικρή στο πέρασμάτης το κατεδάφισε και ο δέκτης έσπασε. Μπορώ να το αντικαταστήσω και με τί; (γιατί αμφιβάλω εάν πουλάνε μόνο δέκτες)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα οποιοδήποτε usb bluetooth. Αν ξερει κανεις απο εδω ας μας πει ή ρωτα σε κανενα μαγαζι αν γινεται αυτο.
μανος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα οποιοδήποτε usb bluetooth.Αν ξερει κανεις απο εδω ας μας πει ή ρωτα σε κανενα μαγαζι αν γινεται αυτο. Πήγα και ρώτησα αλλά με απογοήτευσαν.
dpolal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 99,99% δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ανταλλακτικοί δέκτες και στην περίπτωση που θα βρείς (0,01% δηλαδή ) θα τον πληρώσεις σχεδόν όσο αν αγοράσεις νέο ποντίκι. Ψάξε και στο ebay αλλά πάλι δεν νομίζω να συμφέρει. Πάρε νέο ποντίκι καλύτερα. Υ.Γ. Πισί και παιδιά βλάπτουν σοβαρά την τσέπη... :):) Δύο και ξέρω. (παιδιά εννοώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.