Προς το περιεχόμενο

Site για πώληση ρούχων

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία από ένα site με ρούχα hip-hop και ο πωλητής μας έβαλε πολλά πράγμματα που δεν θέλαμε. Έτσι έχουν περισσέψει κάτι καπέλα, t-shirt και φούτερ (σύνολο 8). Θέλω να τα πουλήσω σε πραγμματικά χαμηλή τιμή, αλλά δεν ξέρω σε ποιό site, αν γίνεται όλα μαζί.

Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι περιμένω!

Δημοσ.

Θέλω να αποφύγω το eBay διότι δεν θα έχω καλές τιμές διότι η χώρα μας έχει ακριβά έξοδα αποστολής προς τα έξω, αλλά η δοκιμή θα μου βγει ακριβή και θα χρεωθώ...

Δημοσ.

Α δεν ξερω........δεν εχω αγορασει ποτε ρουχα απο ελληνικο σαιτ και για να ειμαι ειλικρινης δεν θα τα εμπιστευομουν κι ολας......ο,τι εχω ψωνισει σε ρουχο μονο απο ebay το εχω παρει.....το flea το ειχα κατα βαση για ηλεκτρονικα ειδη.....

Δημοσ.

Είχα γραφτεί πριν 1-2 μήνες στο emarket και ακόμα περιμένω τηλεφώνημα για επιβεβαίωση. Έτσι είναι πάντα ή έχει παιχτεί τίποτα;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Είχα γραφτεί πριν 1-2 μήνες στο emarket και ακόμα περιμένω τηλεφώνημα για επιβεβαίωση. Έτσι είναι πάντα ή έχει παιχτεί τίποτα;

βασικά, δεν σε ενεργοποιούν απευθείας.

πρέπει να επιβεβαιώσεις το τηλέφωνό σου. Να καλέσεις σε ένα νούμερο που σου δίνουν. Αυτό γίνεται, για να εξασφαλίσουν ότι ένας πωλητής ή αγοραστής στο www.emarket.gr θα μπορεί να σε βρει, αν αγοράσει ή πουλήσει κάτι σε σένα.

Cheers,

π.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...