Προς το περιεχόμενο

Για πραγματικους γνωστες του θεματος

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το πορβλημα ειναι το εξης! Ειχα το klitemegacodec pack με εγκατεστημενο το mplayer classic . Δεν ειχα παρα μονο 2 παραπονα. Δεν μπορουσα να παιξω κανενα .mov αρχειο με τιτλο στα ελληνικα και κανενα .mov που ηταν γραμμενο απο μενα σε data dvd. Επρεπε να το αντιγραψω στο σκληρο και μετα το επαιζε κανονικα?! Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι αυτο!

Δοκιμασα να εγκαταστησω μονο το quicktime alternative με το mpc αλλα γινοταν παλι το ιδιο. Οταν το επαιζα με το wmplayer το επαιζε κανονικα.

Επειδη ομως δεν μαρεσει ο windows media player εψαξα για καποιο αλλο προγραμμα με ενσωματωμενους codecs. Βρηκα απο εδω μεσα το gom (http://www.gomplayer.com) το οποιο μου αρεσε αρκετα με το μονο μειονεκτημα οτι δυσκολα διαβαζει εξωτερικους αποκωδικοποιητες. Και το λεω αυτο διοτι λογω του οτι δεν αναπαραγει αρχεια .flac παρα την εγκατασταση ξεχωριστα του αποκωδικοποιητη δεν τα επαιζε.

Θελω να μου προτεινετε εναν player Που να αναπαραγει ολα τα audio formats και τα βασικα videos εστω με χρηση του ffdshow και να μπορει να φορτωσει και υποτιτλους σε ταινιες.

Δημοσ.
Βασικα θα προτεινα τον The Movie Player...

Γενικα νεα και λεπτομερειες εδω!

Download it απο εδω!

Τι λες; Ποσταρε αν και αφου τον δοκιμασεις... ;)

Ν.

Φιλε μου δεν το χρησιμοποιησα γιατι εκανα κατι αλλο προσωρινα. Εγκατεστησα μονο τα quicktime alternative και real time alternative codecs χωρις το media player classic, εγκατεστησα και το flv splitter και το gom player οπως ειχα , ορισα το τελευταιο να παιζει ολα τα video και οσον αφορα τα flac εγκατεστησα ενα προγραμμα μετατροπης των το (cdda extractor) και συμβιβαστηκαστο να μην τα παιζω απευθειας. Αλλωστε μεχρι σημερα μια φορα μονο χρειαστηκα να τα αναπαραγω.

Ειχα χρησιμοποιησει και bsplayer pro 2.1 αλλα μου ειχε φανει πιο βαρυ.

Προς εκπληξη μου παντως ειδα οτι και το αυθεντικο quicktime 7.0 της apple δεν παιζει τα .mov που εχω γραψει σε dvd βγαζοντας error 43. Τωρα τι να σου πω, αναρωτιεμαι πως ενας alternative codec με 3ου τυπου λογισμικου αναπαραγει ενα αρχειο .mov και το επισημο προιον της apple δεν τα παιζει! Βγαλε ακρη!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...