PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 γεια σε ολους και ειδικα στους σινεφιλ αυτου του φορουμ.το γεγονος εχει συμβει τοσο σε μενα,οσο και σε φιλικα μου προσωπα και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει και σε σας.οταν παω να νοικιασω ταινια απο βιντεοκλαμπ παρα πολλες φορες η ταινια ειναι αντεγραμενη,και αυτο συμβαινει ακομα και σε μεγαλα βιντεοκλαμπ,με αποτελεσμα,να δεχομαι "εκπτωσεις" τοσο στην εικονα όσο και στον ηχο. α)τι μπορω να κανω γι'αυτο? β)περιμενω δικες σας εμπειριες
tolis_01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 β)περιμενω δικες σας εμπειριες Εμένα το video club της γειτονίας, νοικιάζει σχεδόν τις μισές ταινίες αντεγραμένες. Και δεν είναι αυτό που με ενοχλει. Αν είναι απλα αντιγραφή του dual layer (αρχικου) DVD σε single layer έχω σχεδόν το 90% της ποιότητας και εξάλλου δεν φαίνεται διαφορά στην 16" τηλεορασή μου ή στην 17" TFT του υπολογιστή. Ο μέγας απατεώνας αφου βγει την ταινία στον κινηματογράφο νοικιάζει την έκδοση (τραβηγμένη με κάμερα) που κυκλοφορεί κλασικά στο internet (2,5Ε την ημέρα!!!). Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που με ενοχλεί. Είναι το ότι όταν εγώ περιμένω να κυκλοφορίσει επίσημα η ταινία, όταν πλέον την βλέπω στο ράφι του καταστήματος, ο εν λόγω απατεώνας δεν μου δίνει το αυθεντικό δισκάκι, ούτε μια αξιαπροπή (νέα) κόπια, αλλά εκείνη την αντιγραφή με την άθλια ποιότητα (ήχου και εικόνας) που νοίκιαζε πριν από μήνες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 κάντε του καταγγελία στις αντίστοιχες εταιρείες διανομής. απλό.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ξεχασα να συμπληρωσω οτι πολυ καλο φιλαρακι μου που δουλευει σε βιντεαδικο μου εχει πει οτι τις αντεγραμμενες τις δινουν σε "καλους" πελατες κι αυτο για να τους εχουν ευχαριστημενους (ειδικα με τις καινουριες που γινεται χαμος και δεν μπορεις να τις βρεις με τπτ!!!!!!!!!)
tolis_01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ξεχασα να συμπληρωσω οτι πολυ καλο φιλαρακι μου που δουλευει σε βιντεαδικο μου εχει πει οτι τις αντεγραμμενες τις δινουν σε "καλους" πελατες κι αυτο για να τους εχουν ευχαριστημενους (ειδικα με τις καινουριες που γινεται χαμος και δεν μπορεις να τις βρεις με τπτ!!!!!!!!!) Ετσι είναι. Εμένα αυτός που έχει το video club της γειτονιάς μου, που πηγαίνω χρόνια και με ξέρει, μου λέει συνέχεια αν θέλω καμια "καινούρια" ταινία. Δεν παίρνω όμως γιατί έχω κόλλημα με την ποιότητα (ειδικά του ήχου).
Typhoon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κλασσικά ελληνικά κόλπα....βέβαια ως συνήθως φταίμε εμείς που τα ανεχώμαστε χωρίς να μιλάμε, γιατί τελικά ο καταστηματάρχης κονομάει στην πλάτη μας.
VasKag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 παιδια με συγχωρειτε... σας δινουν αντιγραμμενη ταινια και εσεις την παιρνετε?
filtrohouana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό σε διάφορα video-club..πλέον όμως έχω βρεί ένα πολύ καλό video-club..τα δίνει όλα αυθεντικά...ΕΚΤΟΣ από μια φορά.. που ήθελα πάρα πολύ ένα καινούριο dvd το οποίο ήταν νοικιασμένο..μου έδωσε εμπιστευτικά ''κάτω από το τραπέζι'' αντεγραμμένο το dvd.Λυπάμαι που το λέω αλλά το πήρα..και βγήκε καλή η ποιότητα..δεν ήταν ούτε από internet ούτε τπτ άλλο... παιδια με συγχωρειτε... σας δινουν αντιγραμμενη ταινια και εσεις την παιρνετε? Πολλές φορές συμβιβάζεται κάπιος προκειμένου να δεί κάπια ταινία που περιμένει καιρο..
Icecut Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Απο ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι ότι τα πολύ καινουρια έργα,αυτά που ακόμα δεν έχουνε παίξει καν σινεμά στην Ελλάδα σε κάποια βιντε κλαμπς,τα δίνουνε σε κόπιες σωστα?Γιατί δε νομίζω κανένας να νοικιάζει έργα που έχουνε κυκλοφορήσει κανονικά σε dvd απο ελληνική εταιρεία διανομής και να μη τον έχουνε μπουζουριάσει!΄Ισως να κατάλαβα κάτι λάθος όμως...
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 οχι φιλε μου μιλαμε και γι'αυτο,αλλα μιλαμε και για βιντεοκλαμπ που αγοραζει ενα αυθεντικο dvd απ'την εταιρεια διανομης και στο ραφι εχει 5-6.το ενα αυθεντικο και τα αλλα αντεγραμμενα....
tonypapadovic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τι λέτε ρε παιδιά κάντε καμμιά μήνυση και ησυχάστε... Πάντως εγώ είμαι γραμμένος χρόνια σε 3-4 videoclub εδώ στους Αμπελόκηπους και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τπτ τέτοιο. Αλλά είναι τρελή κοροϊδία!Αφού τα πέρνετε πείτε τους κιόλας ότι θα τα πληρώσετε ελάχιστα, όχι 2Ε ή 1,5Ε!!!Ήμαρτον!Αυτός θα μπλέξει άλλοστε στην τελική αν αρνηθεί....
Ceridwen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Lol, και εγώ θεωρούσα γελοίο ένα dvd club που είχε το elisabeth από περιοδικό.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Η πειρατεια τελικα σκοτωνει το σινεμα ή μονο την μουσικη?
random Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 θέλουμε και τη πιτα ολοκληρη, και το σκύλο χορτάτο. αυτο φταίει. και.. να δουμε την ταινια που βγηκε ΧΤΕΣ στα σινεμα (και θα βγει επισημα σε ΔΒΔ, σε 15-100 μέρες), και... να μη δωσουμε τα 8 στα σινεμα, και... να μη δωσουμε 2,5 γιατι .. μας κλεβουν, και... να την παρω ΕΓΩ πρωτος τη μια απο τις 2-5 κοπιες που εχει το κλαμπ, γιατι ολη η αλλη γειτονιά ειναι μαμακες, και ΕΓΩ βιαζομαι, ΕΓΩ εχω αλλες 500 ταινιες που ΠΡΕΠΕΙ να δω και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΥΡΕΣ, Εγώ, γιατι ξέρεις ποιος ειμαι ΕΓΩ; και... να μην την κατεβασουμε μονοι μας απο dsl, γιατι φυσικά δεν γινεται να περιμενουμε με τις ΩΡΕΣ, και που να ψαχνεις subs, και που να καις dvdrw να τη δουμε στο σαλονάκι, και... καταγγελια να μην κάνουμε για τον απατεωνοκλαμπίστα γιατι.. δε βαριέσαι.. και ποιος ειμαι ΕΓΩ που θα διορθώσει ολα τα κακώς κείμενα; Αίσχος, Αίσχος, Αίσχος. επιτέλους τι κάνει η Κυβέρνηση με αυτά τα σκάνδαλα. ουτε μια ταινιούλα δεν μπορουμε να απολαύσουμε πια; παντως, οταν η νομιμη κόπια νοικιαζεται 2,5 ευρώ (και 1-1,5 μετα απο 2-3 μηνες οταν δεν θα ειναι πια hot), την παράνομη κοπια, και τα screencams θα επρεπε να τα δίνει με 10-20 λεπτά. παζαρέψτε το
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 παντως, οταν η νομιμη κόπια νοικιαζεται 2,5 ευρώ (και 1-1,5 μετα απο 2-3 μηνες οταν δεν θα ειναι πια hot), την παράνομη κοπια, και τα screencams θα επρεπε να τα δίνει με 10-20 λεπτά. παζαρέψτε το οι μαυροι παντως την δινουν με 5 ευρω...(να την αγορασεις!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.