gap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 http://www.et.gr/dictions/fekB_results.asp# απο τη σελίδα του εθνικού τυπογραφείου θέλω να σώσω το Φύλλο 1397 ανοίγει αλλά είναι κλειδωμένο. υπάρχει τρόπος να το σώσω ?? thx!
Susi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Sava as to link ,,oxi anigma se nea kartela...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου γίνεται με σχετικά απλό τρόπο: 1. Ανοίγεις το ΦΕΚ που επιθυμείς. 2. Δεξί κλικ όχι στο έγγραφο αλλά στην πάνω αριστερά (ή πάνω δεξιά) γωνία στα όρια του PDF εγγράφου και του παραθύρου του browser όπου σου εμφανίζεται το μενού της σελίδας και όχι του PDF: 2. Διαλέγεις τις ιδιότητες/properties της σελίδας και βλέπεις την ακριβή τοποθεσία (το url δηλαδή) του PDF εγγράφου: 3. Αντιγράφεις το url σε νέο παράθυρο ή tab του browser σου και επιλέγεις File > Save από τον browser. 4. Το έγγραφο σώζεται ως PDF. Τώρα για να το ξεκλειδώσεις και να το τυπώσεις, χρειάζεσαι εξειδικευμένο πρόγραμμα. Προσωπικά προτείνω το Advanced PDF Password Recovery. Είναι εμπορικό (όχι freeware) οπότε χρειάζεται να το αγοράσεις. Αλλά κάνει δουλειά (δοκιμασμένο ουκ ολίγες φορές με ΦΕΚ ).
gap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! susi αυτό που λες δεν δουλεύει σε αυτή τη σελίδα! paredwse δεν ξέρω αν φταίει οτι έχω τον acrobat τον 8 αλλα το μόνο που βγαίνει απο ιδιότητες είναι αυτό . στο οποίο σε λέει url σε καμία καρτέλα. οπότε σε πρώτη φάση δεν έχω καν το pdf στο σκληρό μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ω ρε γμτ... Το δοκίμασα με Acrobat Reader 6.0 και δούλεψε (όπως μπορείς να δεις από τα screenshots)... Ένα άλλο που ίσως δουλέψει (εκτός της λύσης "απεγκαθιστάς τον Acrobat 8.0 και βάζεις τον 6.0") είναι να καταφέρεις να απενεργοποιήσεις το acrobat plug-in στον browser σου. Έτσι, όταν ο browser συναντά αρχείο pdf, θα σε ρωτάει αν θες να το κατεβάσεις στον σκληρό σου. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ/θυμηθώ πώς γίνεται στα Windows (στον Safari αυτό έχω κάνει).
ChrisAce Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Dokimases me firefox kai extension to http://www.pdfdownload.org/ ?
ChrisAce Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 wx la8os fullo phra e. haha http://rapidshare.com/files/10206784/b1397.pdf.html Pianei bebaia kai to F8 pou leei o Nikb.
gap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ όλους για το χρόνο τους αλλά ........ Nikb άψογος!!!!!!!!!!!!!
babis-x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και με τον 7.0.8 δουλεύει μια χαρά. Ω ρε γμτ... Το δοκίμασα με Acrobat Reader 6.0 και δούλεψε (όπως μπορείς να δεις από τα screenshots)... Ένα άλλο που ίσως δουλέψει (εκτός της λύσης "απεγκαθιστάς τον Acrobat 8.0 και βάζεις τον 6.0") είναι να καταφέρεις να απενεργοποιήσεις το acrobat plug-in στον browser σου. Έτσι, όταν ο browser συναντά αρχείο pdf, θα σε ρωτάει αν θες να το κατεβάσεις στον σκληρό σου. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ/θυμηθώ πώς γίνεται στα Windows (στον Safari αυτό έχω κάνει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.