Προς το περιεχόμενο

αγορα 20" tft wide

progx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποψιν επισης να πω και κατι αλλο γιατι βλεπω πολλους και ανησυχουν να περασουν σε 20 ιντσες σε lg διοτι δε θα εχουν zero pixel εγγηιση.λοιπον ετσι ειναι οντως ΑΛΛΑ σε φιλο μου που ειχε παρει την ιδια οθονη του ηρθε κανονικα η οθονη σπιτι και ανακαλυψε οτι ειχε 2 καμμενα πιξελ οχι 5+ αλλα 2.

παιρνει λοιπον κανονικα στο γνωστο τηλ της lg και λεει η οθονη μου ηρθε με καμμενα πιξελ...μαλιστα του λενε στειλτε μας σκαναρισμενη την αποδειξη σας και αυριο θα σας στειλουμε μια καινουργια οπως και εγινε.

σε 2 μερες καινουργια οθονη σπιτι του.

συμπερασμα κανεις δε σε ρωταει ποσα πιξελ εχουν καει στην οθονη σου στο τηλεφωνικο τους κεντρο ουτε γινεται καποιος ελεγχος στην παλια οθονη οταν το κουριερ σου φερνει τη καινουργια,δεν ειναι δουλεια τους αλωστε να την ελεξουν απλα σου φερνουν τη καινουργια και παιρνουν πισω τη παλια.

ΖΗΤΩ λοιπον το service της lg.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ρε Φιλε! Μου ΦΤΙΑΞΕΣ τη ΝΥΧΤΑ!

την πηρα! L204WT. απορω πως ζουσα τοσο καιρο με την παλια 15αρα..

Δημοσ.
stratigos_geo ξερεις τι panel εχει η 206BW?Ττην ειδα και εγω την οθονη και ειναι πολυ καλη.εχω ψηθει να την παρω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη και για παιχνιδια
Όχι φίλε μου δεν γνωρίζω :( Άσε που ακόμα δεν την έχω πάρει και μου έχουν σπάσει τα νέυρα:X. Τώρα την παρήγγειλα από HardShop , για να δούμε πότε θα έρθει…
Δημοσ.

Εγω παράγγειλα την 206bw απo το pixmania πριν κανα μηνά και ολο μου λεγανε oτι η οθονη θα ερθει στις ταδε αλλα οθονη δεν ειδα.Προχθες ακύρωσα τελικα την παραγγελια. Παντως από ότι βλεπω σε κανενα ελληνικο καταστημα δεν είναι διαθεσιμη αυτή την στιγμη

Δημοσ.

Dell 2007wfp

Το μόνο κακό είναι πως το πλάτος της με χαλάει σε παιχνίδια παλιά (του προηγούμενου αιώνα) που φαίνονται πλατιά.

Κάπου στο μενού της πρέπει να έχει επιλογή για να κρατάει το aspect ratio. Ενεργοποίησέ το και δεν θα έχεις ξανά αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω :) . Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Η 206bw έχει χειρότερες γωνίες θέασης; :-? Εντύπωση μου κάνει...Όπου έχω δει δοκιμές έχει πάρα πολύ καλές γωνίες για tn panel.Καλύτερες και από της 204wt αλλά και καλύτερες (η 226bw) από αυτές της 226wt.

Μεγειές, πάντως, είναι πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά της και δε σου θυμίζει εύκολα tn.Εγώ ήμουνα έτοιμος να την παραγγείλω, αλλά όταν πήγα να κάνω την παραγγελία εξαντλήθηκε!Από Σπτέμβρη πλέον.

Δημοσ.
Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω :) . Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με γεια κι από μένα :D καλορίζικη !!!

θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170230

να μας πεις αν το κάνουν οι 206BW και γενικά οι Samsung ?

ευχαριστώ

Δημοσ.
Η 206bw έχει χειρότερες γωνίες θέασης; :-? Εντύπωση μου κάνει...Όπου έχω δει δοκιμές έχει πάρα πολύ καλές γωνίες για tn panel.Καλύτερες και από της 204wt αλλά και καλύτερες (η 226bw) από αυτές της 226wt.

Μεγειές, πάντως, είναι πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά της και δε σου θυμίζει εύκολα tn.Εγώ ήμουνα έτοιμος να την παραγγείλω, αλλά όταν πήγα να κάνω την παραγγελία εξαντλήθηκε!Από Σπτέμβρη πλέον.

το panel της 206bw ειναι tn?πως μπορεις να καταλαβεις τι panel εχει?

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα.

θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170230

να μας πεις αν το κάνουν οι 206BW και γενικά οι Samsung ?

ευχαριστώ

Το έκανα το test και το παρατήρησα σε τρομερά ελάχιστο βαθμό, ιδιαίτερα όταν κοίταγα την οθόνη από χαμηλά. Από την ίδια ευθεία και πάνω δεν παρατήρησα καμία διαφορά. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.

Δημοσ.
Το έκανα το test και το παρατήρησα σε τρομερά ελάχιστο βαθμό, ιδιαίτερα όταν κοίταγα την οθόνη από χαμηλά. Από την ίδια ευθεία και πάνω δεν παρατήρησα καμία διαφορά. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.

σ' ευχαριστώ!!!! σε ευθεία από την οθόνη με ενδιαφέρει να μην έχει τέτοιο prob. υπό γωνιά είναι αναμενόμενο.

Δημοσ.

Έχω την περίεργη εντύπωση πως από 21'' και πάνω η Samsung χρησιμοποιεί PVA ή S-PVA panels.

Εγώ πήρα πριν μια βδομάδα την L204WT πάντως και μέχρι τώρα την έχω σκίσει και την έχω καταευχαριστηθεί. Ίσως η Samsung να έχει καλύτερα χρώματα αλλά η LG πρέπει να είναι πιο γρήγορη και το value for money είναι απίστευτα καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...