Προς το περιεχόμενο

αγορα 20" tft wide

progx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τον προλαλήσαντα. Εγώ έχω 2 20'' LG μία ΤΝ (την 204WT) και μια S-IPS (L2000C) και η 2η είναι κλάσσεις καλύτερη αν και ήταν αρκετά ακριβότερη.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και επειδή η 102035 δεν είναι ποοοοολυ ακριβότερη (από PIXMANIA) τότε αξίζει με χίλια...

Και έκανα και λάθος. P-MVA της AU Optronics έχει που είναι καλύτερο από το S-PVA που είπα

Δημοσ.
Και επειδή η 102035 δεν είναι ποοοοολυ ακριβότερη (από PIXMANIA) τότε αξίζει με χίλια...

Και έκανα και λάθος. P-MVA της AU Optronics έχει που είναι καλύτερο από το S-PVA που είπα

Εδώ τι παίζει? Έχει εγγύηση...?

Ρίξε μια ματιά και σε αυτή

BENQ Οθόνη TFT 22" FP222W (5 ms)

Εγώ έχω την BENQ FP202W με 8ms τέσσερις μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Σε αυτή εδώ αναφέρεσαι?

Αν ναι, για πες γιατί το σκέφτομαι..Από σερβις και εγγύση σε πιξελ τι παίζει?

Δημοσ.
Εδώ τι παίζει? Έχει εγγύηση...?

Θα σε γελάσω... Προφανώς πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Από την τιμή θα έλεγα όχι. Μάλλον ανεξάρτητη εισαγωγή είναι.

H BENQ, FP202/222 είναι κι αυτή με ΤΝ...

Δημοσ.

Σε αυτή εδώ αναφέρεσαι?

Αν ναι, για πες γιατί το σκέφτομαι..Από σερβις και εγγύση σε πιξελ τι παίζει?

Ναι σε αυτή.

Δυστυχώς όπως σε όλα τα monitors μεγαλύτερα από 19'' η εγγύηση για καμένα pixels δεν είναι η καλύτερη δυνατή ακόμη.

Όπως γράφει στο site της εταιρίας

What Is Your Policy On Defective Pixels?

LCD TV > General Information >

One or two dead pixels out of the approximately 300,000 to 1.3 million pixels on a typical LCD television is normal. Generally, then, if you have only a few dead pixels, service is not an option. With that said, what we do about an LCD TV with dead pixels depends on:

- The number of dead pixels

- The location of the dead pixels

- The color of the dead pixels

- The size of the LCD TV screen

If you are having a serious problem with dead pixels, gather the information listed above and call our BenQ Helpdesk. Have the model number and serial number of your TV on hand when you call. The phone number for your country can be found here.

p.s. Σχετικά με τις τεχνολογίες για τα LCD panels ρίξε μια ματιά εδώ

Δημοσ.

Για αυτήν εδώ εχει κάποιος προσωπική άποψη

διότι σε review που την είδα σε ξένα site

και ειδικότερα στο prad.de πρόκειται για μια αρκετά καλή και φθηνή

22".

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω την δικιά μου 20άρα. Philips Brilliance 200WP7es.

Πάνω από 400 ευρώ (για την ακρίβια 472 με τα μεταφορικά).

- Ένα σχετικά αρνητικό ήταν ότι έκανε μια ολόκληρη εβδομάδα να έρθει στο σπίτι, αλλά αν το συγκρίνω με το ότι για τις προηγούμενες 2 εβδομάδες την έψαχνα στην Ελλάδα και δεν υπήρχε και ούτε ξέραν πότε θα έρθει, καθώς επίσης ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει πουθενά (στο skroutz.gr) μάλλον άξιζε τα χρήματα και την καθυστέρηση.

Το αν αξίζει τα λεφτά της να σας πω μόνο πως το μόνο που τελικά την βρήκα διαθέσιμη ήταν το greek-shops.de. Στις 06-02-2007 που έγινε η αγορά υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα κάπου στα 17 και σήμερα που το είδα ξανά δεν υπάρχει καμιά. Τις αμέσως επόμενες μέρες που έριξα μια ματιά στην διαθεσιμότητα παρατήρησα ότι είχαν φύγει άλλες 2-3 κτλ.

Επίσης μπήκε εύκολα (με προσοχή) στον μαύρο βραχίονα του Πλαισίου. Έτσι είχα και την προηγούμενη 17άρα μου.

Το μόνο κακό είναι πως το πλάτος της με χαλάει σε παιχνίδια παλιά (του προηγούμενου αιώνα) που φαίνονται πλατιά.

Το Panel της αξίζει όλα τα λεφτά πάντως σε σχέση με το TN που είχε η παλιά μου 17άρα Viewsonic VE710s.

Δημοσ.

Η LG 204 την έχει ο αδερφός μου και είναι όντος πολύ καλή. Τώρα, όσο για την Samsung 206BW την έχω είδη παραγγείλει από Pixmania και την περιμένω (μετά από τις 28/02/2007 σε απόθεμα). Οπότε θα κάνω «συγκριτικό» και θα σας πω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

stratigos_geo ξερεις τι panel εχει η 206BW?Ττην ειδα και εγω την οθονη και ειναι πολυ καλη.εχω ψηθει να την παρω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη και για παιχνιδια

Δημοσ.

Ρε παιδια για βοηθηστε λιγο. Θελω να παρω μια wide οθονη, εχω κολλησει με την L194WT της LG αλλα σε μαυρο χρωμα. Ημουν στο τσακ να παρω την ασημι επειδη μαυρη δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. ετσι εχω αρχισει και σκεφτομαι την 204WT-BF αλλα με προβληματιζει η εγγυση των 5pixel σε αντιθεση με τις 19αρες που εχουν 0. Τι λετε να το ρισκαρω? Φοβαμαι μηπως δω κανενα περιεργο pixel και τοτε κλαφτα χαραλαμπε...

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη για τα 280 τοσα ευρω που ζηταει η lg204 παιζει μονη της σαν το καλυτερο value for money πιστευω.

εγω την εχω τωρα και 2 βδομαδες καταμαυρη αγορασμενη απο e-shop με κανενα πιξελ καμμενο.

γενικα εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος

αλλο πραμα το wide ρε παιδι μου τελικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...