Προς το περιεχόμενο

αγορα 20" tft wide

progx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω όλους τους συναδέλφους insomniacs εδώ στο forum.

Οπως προαναφέρω και στον τίτλο σκέφτομαι για αγορά 20" tft wide

και θα ήθελα να ακούσω απόψεις από κατόχους τέτοιου τύπου οθονών

προτού προβώ στην τελική αγορά.

Η οθόνη προορίζεται για καθημερινή χρήση καθώς επίσης και gaming.

Επισης καλό θα ηταν να μην ξεπερναει τα 400?.

Απο μια μικρή αναζήτηση που έκανα βρήκα της ακόλουθες:

BELINEA Οθόνη TFT 22" 2225 S1W

LG 204wt

SAMSUNG SYNCMASTER 205BW

LG 20'' L2000CE-SF LCD δεν γνωριζω αν ειναι wide

BENQ fp202w

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

και εύχομαι καλή χρονιά και με υγεία πάνω από όλα σε όλους.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και'γω ψάχνω οπότε με ενδοιαφέει το TOPIC... Να δω τι παίζει βασικά θέλω... Βασικά υπάρχει εγγύηση Zero Pixel? Kάτι σε LG θα προτιμήσω καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από το LG1980Q που έχω.

Δημοσ.

Εγω κοντευω να κλεισω μηνα με την LG204wt και μονο καλα λογια εχω να πω!310 ευρω τη πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ουτε καμενα pixel, τρομερη φωτεινοτητα και αποκριση και ωραια χρωματα! Ας μιλησουν βεβαια και οι πιο γνωστες απο'μενα για να βγαλετε σωστα συμπερασματα!!Προσεξτε βεβαια να εχετε καλη καρτα γραφικων για να δουλεψει σωστα και το dvi και να σηκωνει τη σωστη αναλυση που δουλευει αυτη η οθονη(1680Χ1050)! Με 7300gt μου δουλευει μια χαρα!

Δημοσ.
Εγω κοντευω να κλεισω μηνα με την LG204wt και μονο καλα λογια εχω να πω!310 ευρω τη πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ουτε καμενα pixel, τρομερη φωτεινοτητα και αποκριση και ωραια χρωματα! Ας μιλησουν βεβαια και οι πιο γνωστες απο'μενα για να βγαλετε σωστα συμπερασματα!!Προσεξτε βεβαια να εχετε καλη καρτα γραφικων για να δουλεψει σωστα και το dvi και να σηκωνει τη σωστη αναλυση που δουλευει αυτη η οθονη(1680Χ1050)! Με 7300gt μου δουλευει μια χαρα!

Απο που τη πηρες μονο 310 ευρο Μιχαλη ?

Δημοσ.

Όλοι LG προτείνετε και δεν έχω λόγους να διαφωνήσω παρά μόνο για το ότι εδώ και 1,5 μήνα ψάχνω για LG και πουθένά LG..τουλάχιστον από 19' και πάνω..Έχουν έλλειψη λένε την μια..κάνουν απογραφή λένε την άλλη..δεν ξέρουν αν θα ξαναβγεί αυτο το μοντέλο ξαναλένε..ίσως καταργήσουν το μαύρο χρώμα στα περισσότερα μοντέλα τους μουρμουρίζουν και πάει λέγοντας...και οθόνη ακόμα να πάρουμε...

Δημοσ.
Όλοι LG προτείνετε και δεν έχω λόγους να διαφωνήσω παρά μόνο για το ότι εδώ και 1,5 μήνα ψάχνω για LG και πουθένά LG..τουλάχιστον από 19' και πάνω..Έχουν έλλειψη λένε την μια..κάνουν απογραφή λένε την άλλη..δεν ξέρουν αν θα ξαναβγεί αυτο το μοντέλο ξαναλένε..ίσως καταργήσουν το μαύρο χρώμα στα περισσότερα μοντέλα τους μουρμουρίζουν και πάει λέγοντας...και οθόνη ακόμα να πάρουμε...

ολα τα μεγαλα e-shop εχουν αρκετα κομματια παρα τη μεγαλη ζητηση! τωρα για το μαυρο χρωμα εχει καταργηθει ηδη νομιζω καθως δεν παιρνει εγκριση για TCO'03.

Δημοσ.
ολα τα μεγαλα e-shop εχουν αρκετα κομματια παρα τη μεγαλη ζητηση! τωρα για το μαυρο χρωμα εχει καταργηθει ηδη νομιζω καθως δεν παιρνει εγκριση για TCO'03.

αυτό το μοντελάκι δεν παίζει..?

Δημοσ.

δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο μοντελο. μηπως ειναι σχετικα καινουργιο? anyway εισαγουν περισσοτερο οτι εχει ζητηση και προς το παρων οι 24αρες δεν ειναι και τοσο προσιτες!

edit: πρεπει να μαμαει η συγκεκριμενη!

Δημοσ.
anyway εισαγουν περισσοτερο οτι εχει ζητηση και προς το παρων οι 24αρες δεν ειναι και τοσο προσιτες!

Και ο λόγος που δεν είναι προσιτές...999 ευρώ η τιμή της...:mrgreen:

εγώ αγόρασα την LG L1919s black 19' και είμαι κατευχαριστημένος!

καλή για τα λεφτά της..

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ έχω την BELINEA 102035w, η οποία έχει S-PVA panel και δεν έχει καμμία σχέση με την LG 204wt η οποία είναι ΤΝ. Είναι 8ms (τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με τα ms των TN) και δεν έχω δει πουθενά ghosting, σε κανένα game ή εφαρμογή. Γενικώς την έχω λατρέψει και δεν έχει κανένα dead pixel (γενικά στα καλά panel είναι σχεδόν απίθανο να πετύχεις κάποιο). Από PIXMANIA δεν έχει zero pixel εγγύηση (ενώ εδώ η CPI έχει αλλά με τεράστια διαφορά κόστους) αλλα όπως προείπα δύσκολα να σου "κάτσει". Είναι αυτή: http://www.pixmania.com/gr/gr/169516/art/belinea/ieuic-tft-20-1-10-20-35w.html

Παιδιά τεράστια διαφορά για τα ματάκια μας. Δεν νομίζω πως άμα δεις SIPS ή PVA panel μπορείς να ξανακάτσεις σε ΤΝ... Αλλά και πάλι αυτή είναι απλά η γνώμη μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...