Καριώτης1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να παίψω το εν λόγω παιχνίδι σε Of line mode; Το παιχνίδι είναι γνήσιο δηλωμένο αλλά μπορώ να το παίζω μόνο on line με την σύνδεση που έχω όμως είναι σπαστικό γιατί πρέπει να περιμένω αρκετή ώρα . Υπάρχει κάποια λύση;
sokonik_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Προφανως μπορεις φτανει να τρεξεις το steam επιλεγοντας το offline mode και λογικα θα τρεξει
Καριώτης1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Προφανως μπορεις φτανει να τρεξεις το steam επιλεγοντας το offline mode και λογικα θα τρεξει Αμ΄εδώ είναι το πρόβλημα δεν τρέχει, καλά ρε πλάκα μου κάνεις δεν διάβασες το post δεν είμαστε καλά!!!!!!!!!!!!!!!
NeoRanger Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν τρέχει γιατί σου βγάζει κάποιο error ή απλά σου ζητά να είσαι στο Internet; Αν είναι το δεύτερο, μάλλον πρέπει να περιμένεις να ενεργοποιηθεί το παιχνίδι σε offline mode. Βλέπεις, μέσα σ' όλα τα άλλα, τα παιχνίδια δεν μπορούν να τρέξουν σε offline mode αν πρώτα δεν έχουν ολοκληρωθεί κάποια από τα βασικά updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.