tzes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας,θα ηθελα τα φωτα σας για κατι.Η μητερα μου εχει εναν hp1510 all-in-one και τον τελευταιο καιρο αρχισε να εκτυπωνει φωτογραφιες υψηλης αναλυσεις με αποτελεσμα να αγοράσει 10 μελανια το τελευταίο μηνα που μεταφραζεται σε 150 ευρο.Σκεφτηκα να αγορασουμε εναν laser εκτυπωτη.Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι εαν αξιζει να κανουμε μια αρκετη δαπανη για την αγορα laser εκτυπωτη.Αν τα χρηματα δηλαδη που θα δαπανισουμε θα τα γλυτωσουμε απτα μελανια.Και επισης αν η αναλυση/ποιοτητα στις εγχρωμες εκτυπωσεις θα ειναι εκσισου καλη.
HexStatic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Den aksizei na ektipwneis fotos sto spiti.. pigene se ena fotografeio.. 30 lepta i foto kanei.... (mporeis na breis kai me ligotero )
freeworld Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εάν αγοράζεις καλής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί και αυθεντικά μελάνια η εκτύπωση θα είναι σχεδόν εξίσου καλή. Αλλά το κόστος πάλι θα είναι υψηλό σε σχέση με το φωτογραφείο. Στην Αθήνα σε καταστήματα στο κέντρο η τιμή εάν θυμάμαι καλά ήταν περίπου 20 λεπτά.
spirosta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως σε κατάστημα στην καλλιθέα πλήρωνα 15 λεπτά την φωτο 10*15 από cd
tzes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 θα παρω βολτα τα φωτογραφεια και θα σας πω.Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι στα γιαννενα οι τιμες μπορει να ειναι λιγο τσιμπιμενες.θα δουμε!!!thanks anyway.
spirosta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Όσο τσιμιμένες και να είναι σίγουρα θα είναι κατα πολύ μα πάρα πολύ φθηνότερες από τον εκτυπωτή στο σπίτι σου...
tzes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 βασικα ειναι επιχειρηση και το μεγεθος των φωτογραφιων ειναι Α4.Θα ρωτησω και σε φωτογραφεια και σε φωτοτυπεια και θα δω.
madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το κόστος λειτουργείας των inkjet εκτυπωτών είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογο με το κόστος αγοράς τους. Ακόμα κ με κάποιο μεγάλο μοντέλο inkjet εκτυπωτή (ανεξαρτήτου μάρκας) να σου έρχονται σε παρόμοιο κόστος, με φωτογραφείο, οι εκτυπώσεις, δεν θα έχουν την ίδια αντοχή σε βάθος χρόνου, με ένα σωστό φωτογραφείο με μεγάλη κίνηση. Αν είναι μεγάλος ή σταθερός ο όγκος εκτυπώσεων που χρειάζεστε κλείσε συμφωνία με κάποιο φωτογραφείο της επιλογής σου. /sc
aspirin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 έχω βρεί κατάστημα Στην Ακαδημίας με 0,12 ευρώ τη φώτο σε ματ ή γυαλιστερό χαρτί. Τρελή τιμή. Αν θέλετε στείλτε μου pm για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Γενικότερα αν θές εκτυπώσεις φωτογραφιών πήγαινε να τις εμφανίσεις έξω Αν θές μερικές έγχρωμές εκτυπώσης, παίρνει έγχρωμο εκτυπωτή Αν θές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις η λύση ενός λειζερ εκτυπωτή είναι μονόδρομος.
Pink_Panther Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 O laser ektipoths 8eoritika exei kaliterh poiothta apo tous inkjet, epishs to toner an kai einai ipsiloterhs timhs vgazei safws poly perisotera antigrafa. H analysh orizetai apo ton kataskevasth se ka8e montelo opws kai h taxythta ektipwshs. Gia oikonomia fisika glitoneis se va8os xronou xrhmata pernwntas enan laser ektipoth.
aspirin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ο έγχρωμος λέιζερ έχει καλύτερη ποιότητα από τους inkjet? Κάνει λάθος
madsc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ο έγχρωμος λέιζερ έχει καλύτερη ποιότητα από τους inkjet? Κάνει λάθος Indeed. Οι laser -έγχρωμοι & μη- προορίζονται για μαζικές οικονομικές bulk εκτυπώσεις. Δεν φημίζονται για την ποιότητα τους στην εκτύπωση, πόσο μάλλον σε έγχρωμο Α4 μέγεθος που είναι το ζητούμενο. @aspirin γράψε τα στοιχεία του καταστήματος αν θες να το δούνε κ οι υπόλοιποι. Αν είναι καλή άκρη, είναι πάντα καλοδεχούμενη. /sc
felikas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 έχω βρεί κατάστημα Στην Ακαδημίας με 0,12 ευρώ τη φώτο σε ματ ή γυαλιστερό χαρτί. Τρελή τιμή. Αν θέλετε στείλτε μου pm για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Γενικότερα αν θές εκτυπώσεις φωτογραφιών πήγαινε να τις εμφανίσεις έξω Αν θές μερικές έγχρωμές εκτυπώσης, παίρνει έγχρωμο εκτυπωτή Αν θές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις η λύση ενός λειζερ εκτυπωτή είναι μονόδρομος. +1. Kαι στην Ακαδημίας έχει με 0,12 και στην Στουρνάρη και στην Εμμ. Μπενάκη με τα ίδια χρήματα!!! Για 10x15 και 13χ18, μόνο έξω (δυστυχώς...) αξίζει! Για Α4, καλύτερα σπίτι, γιατί κ έξω είναι πανάκριβα!
trv Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το κόστος λειτουργείας των inkjet εκτυπωτών είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογο με το κόστος αγοράς τους. Απλα να πω οτι το παραπανω ισχυει και στους laser φυσικα. Αλλο κόστος λειτουργιας εχει ο home color laser των 250-350e και αλλο ενα κομοδινο των 800ε.. Για ποιοτητα οι laser δεν ειναι, υπαρχουν πολλοι photo oriented inkjet με καταπληκτικη ποιοτητα εκτυπωσης.
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ...Για ποιοτητα οι laser δεν ειναι, υπαρχουν πολλοι photo oriented inkjet με καταπληκτικη ποιοτητα εκτυπωσης. Αν εννοείς τα μοντέλα που παρουσιάζονται συχνά σε reviews ως πακέτο με φωτ.μηχανές στον ειδικό τύπο, θα συμφωνήσω (u know, εκείνα με κάτι θερμικές τεχνολογίες και τα ρέστα). Έχω δει εκτυπώσεις πραγματικά απίστευτης ποιότητας. Αλλά έχω την εντύπωση πως δεν παίρνουν Α4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.