agisfere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά σε όλους. Λοιπόν παιδια, θελω παλι τα φωτα σας. Αγορασα ενα σκληρό δισκο sata wd 250Gb, τον εγκατέστησα κανονικά στον υπολογιστή μου (m/b asus rock P4i65G) και εως εδώ ολα καλά.Από την Πρωτοχρονιά και μετά (η καλή χρονιά από το πρωι φαίνεται) ξαφνικά ενώ βρίσκομαι στα windows , μου εμφανίζεται το σήμα με το κιτρινο τριγωνακι που με ενημερωνει για προβλημα εγραφής(τον χρησιμοποιω όλη την ημέρα για το κατεβασμα αρχείων ) και ο δίσκος είναι απών .Κλείνω τον υπολογιστή, κουνάω λιγο τα καλώδια του δίσκου από πίσω(αν και δεν νομίζω οτι φταινε αυτα) και συνηθως στην επαννεκινηση τον ξαναβλεπει.Βεβαια αυτο δεν μπορει να συνεχιστεί. Τι να κάνω? Πιστευετε οτι μπορει να είναι ελλατωματικός ο δίσκος, να έχουν προβλημα οι υποδοχές της μητρικής? Την καλωδιοταινία του δίσκου την άλλαξα και πάλι τα ίδια.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 εχεις στησει-φορμαρει τον σκληρο σωστα?μηπως δεν εχεις SP1 στο μηχανημα επανω?οταν το δουλευεις και σου βγαζει το μην (η και γενικα) ακους καποιον θορυβο σαν κι αυτον που κανουν οι σκληροι οταν ξεκινανε?
agisfere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τον είχα φορμάρει με το parition manager και όταν ανοίγει ο υπολογιστής , τον ακούω να δουλεύει.Και εχω τα win xp με sp1
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δεν με καταλαβες...εννοω οταν εισαι μεσα στα windows και δουλευεις ομορφα κι ωραια,οταν αρχιζει να σου πεταει συννεφακια και το κιτρινο τριγωνο ακους καποιον περιεργο θορυβο,σαν να ξανα-ξεκιναει ο σκληρος?παρατηρησε το σε παρακαλω
agisfere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 όχι, χωρίς κανένα θόρυβο, ξαφνικά μου εξαφανίζεται(μόλις το ξανάπαθα).
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 εφοσον δεν ακουγεται ο περιβοητος θορυβος δεν ειναι το ρευμα αλλα η καλωδιοταινια του HDD για τα δεδομενα.αλλαξε καλωδιοταινια κι αν συνεχισει το προβλημα στειλ τον πισω
agisfere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Θα τσεκάρω κάτι και θα σας ενημερώσω
agisfere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν παιδια, τον εγκατεστησα σε εξωτερικο κουτι, με συνδεση καλωδιου usb, και μου βγαζει παλι το κιτρινο τριγωνακι και μου εχουν εξαφανιστεί όλα τα δεδομένα, μόνον οι φακελλοι υπάρχουν. Μάλλον θα τον επιστρέψω άρον-άρον .
Vagos_46 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 offtopic.... ο τιτλος παντως ειναι ολα τα λεφτα!!! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.