Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με zone alarm

secrettboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους!!

...παιδιά έχω πρόβλημα με το zone alarm, το είχα κάνει παλαιότερα uninstall (δεν θυμάμαι το λόγο) αλλά τώρα όταν πάω να το ξανακάνω install μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το zpy.dll και δεν μπορεί να συνεχίσει την εγκατάσαση..στη συνέχεια μου πετάει και ένα παράθυρο που λέει κάτι για TrueVector και εκεί τελειώνει το παραμύθι....ξέρει κανείς τι συμβαίνει; παλιά και για πολλά χρόνια μου δούλευε κανονικά....αν τελίκα δεν δουλέψει γνωρίζετε κανένα άλλο αντίστοιχα καλό firewall που να είναι freeware;

Δημοσ.

Επείδη μου είχε τύχει και εμένα κάνε τα εξής:

α)Μπαίνεις σε Save mode.

β) Πρώτα πρέπει να βγάλεις μία καταχώρηση στην Registry κάνε λοιπόν το εξής:

Start/Run γράψε regedit και μετά enter ψάξε για το κλειδί με όνομα: HKEY_LOCAL_MACHINES\System\CurrentControlSet\Services|VxD\VSDATA95.

γ) Τώρα αφαιρούμε φάκελο. Συγκαικριμένα ψάχνουμε ZA/ZAP system file πρώτα πρέπει να ρυθμίσεις το PC έτσι όλοι οι φάκελοι να είναι ορατοί.

Πατάμε start Find ή Search και γράψε "VSDATA*.*" αν βρεις φακέλους με το όνομα VSDATA95 ή VSDATANT διέγραψε τους μετά ψάξε για τον φάκελο INTERNT LOGS και διέγραψε τον άδειασε τον κάδο αποριμάτων κάνε επανεκίνηση

Δημοσ.

φίλε καριώτη1 το HKEY_LOCAL_MACHINES\System\CurrentControlSet\Services δεν έχει μέσα φάκελο VxD\VSDATA95....φακέλους με όνομα VSDATA95 ή VSDATANT δεν βρήκα...το μόνο που βρήκα ήταν ο φάκελος INTERNT LOGS τον οποίο και δίεγραψα...βρήκα επίσης και κάτι VSDATA.dll και το έσβησα και αυτό ...έκανα μετά restart αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε...μου έβγαλε ότι ακριβώς έβγαζε και πριν.....

Δημοσ.

Αυτό το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINES\System\CurrentControlSet\Services|VxD\VSDATA95

το διαγράφεις τα κλειδιά δεν έχουν φακέλους. Τον φάκελο τον ψάχνεις αφού έχεις σβήσει το κλειδί με αναζήτηση. Ρύθμισες έτσι ώστε να φαίνονται και οι κρυφοί φάκελοι; έβαλες τους αστερίσκους στο τέλος του ονόματος του φακέλου (VSDATA*.*) ;

Και όλα αυτά μέσα από Safe mode.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...