Daywalk3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 γειά σας παιδιά και καλή χρονιά. προσφατα πήρα μια καινούργια συνθεση υπολογιστή και είπα να τα συνδέσω μόνος μου για εμπειρία...η ερώτηση όμως που έχω είναι: υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν στην καινούργια μητρική βάλω τον σκληρό μου με τα windows όπως είναι ή πρέπει να τον κάνω format? θα υπάρξει καποιο πρόβλημα ή οχι? ευχαριστώ!
Peavy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το έχω κάνει μια φορά αυτό και απλά όταν πήγαν να ξεκινήσουν τα windows έκαναν κανα 25 λεπτο μέχρι να ξεκινήσουν μιας που εγκαθιστούσε απο την αρχή drivers για την motherboard κλπ. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα απλά καλό θα είναι να τον κάνεις format αφού θα είναι και καινούργιο μηχάνημα για να επωφεληθείς απο την αλλαγή του hardware.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις ομως να σου πεταει blue-screen
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για δες και αυτό το thread, είναι σχετικό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1429836
Daywalk3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δηλαδή το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να κάνω format και μετά παίδες πείτε οτι τα συνδέω όλα μια΄χαρά(μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα) και πατάω το κουμπί για να αρχίσει να δουλεύει πρέπει να κάνω έγω τπτ ή τα αφήνω όλα στα χέρια του υπολογιστή?
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ξαναστηνεις τα windows με το καινουριο hardware επανω
Daywalk3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δηλαδή το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να κάνω format αλλά πως θα κάνω format απο τον παλιό υπολογιστή θα τα διαγράψω όλα η θα τα τοποθετησω στην καινούργια μητρική και ύστερα μεσω της καινουργιας μητρικής θα κανω το format? τέλος παίδες πείτε οτι τα συνδέω όλα μια΄χαρά(μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα) και πατάω το κουμπί για να αρχίσει να δουλεύει πρέπει να κάνω έγω τπτ ή τα αφήνω όλα στα χέρια του υπολογιστή?
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 α)κρατας back-up τα αρχεια που θελεις β)κλεινεις το πισι,αλλαζεις τη μητρικη και οτι αλλο θελεις. γ)αν οταν ανοιξεις το πισι ολα οκ,εχει καλως δ)αν οχι τοτε βαζεις το cdακι των XP και ξεκινας την εγκατασταση απ'την αρχη ε)τα στηνεις ολα και εισαι μαγκας αυτα...
Daywalk3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 οκ φίλος θα το δοκιμάσω να μήν κάνω φορματ στην αρχή και να βάλω όλα οπως έχουν και ελπίζω να μήν μου παρουσιάσουν κανενα πρόβλημα διαφορετικά φορμάτ όλα χαλαρα ευχαριστώ παντως να σε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.