Προς το περιεχόμενο

Recover Data με Hardware

Golum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxno na vro enan tropo na sozo dedomena apo sklirous xalasmenous me hardware , skliroi pou exoun katastrafoi kai pleon den mporei na tous anagnorisi kapoios PC

Exei kanenas kamia idea ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο για αγορά. Υπάρχουν εταιρίες όμως (δεν ξέρω για την Ελλάδα) που τους στέλνεις τον χαλασμένο δίσκο για να σου ανακτήσουν τα δεδομένα (σε περίπτωση που έχεις πολύτιμα δεδομένα μέσα διαφορετικά δε νομίζω να συμφέρει).

Εξαρτάται και από το πρόβλημα που έχει ο δίσκος. Αν πχ έχει χαλάσει η πλακέτα με τα ηλεκτρονικά τότε αν βρεις ένα ακριβώς ίδιο δίσκο, μπορείς να βάλεις για λίγο την πλακέτα του στον άλλο για να δουλέψει και να πάρεις τα αρχεία του.

Δημοσ.

αν βρεις τροπο να με εχεις στη λιστα στους πελατες με εκπτωση...δεν νομιζω να μπορει καποιος ανθρωπος μονος του να καταφερει να κανει κατι τετοιο (μιλαω για επαγγελματικη δουλεια,οχι να αλλαξουμε μια πλακετα και μονο!)

δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ακομα και εταιρειες που κατασκευαζουν HDD δεν αναλαμβανουν αυτη τη δουλεια αλλα σε στελνουν σε αλλες εταιρειες

Δημοσ.
egw pantws me mixanima poy DEN einai aig ayth tin doyleia, exw ftaiksei 4-5 diskous (kai milame gia diskous poy den strofaran kan, kai xwris allagi plaketas)

Πώς;

/sc

Δημοσ.

ousiastika einai mia xeironaktiki douleia me arketo autosxediasmo tpt den ginete automata

xrisimopoioun kapoia mixanimata pou tous voithoun se kapies ergasies

apla gia tora thelo na matho perisotera gia auto to zitima an exei asxolithei kapoios

ti mporeis na kaneis px otan den strofarei kan o diskos pou einai kai to pio sixno

Δημοσ.

Αν δεν στροφάρει ή τα έχει κάψει το μοτέρ (δεν ξέρω πως/αν τα φτιάχνουνε) ή έχει πρόβλημα η πλακέτα. Αν έχεις ίδια πλακέτα δοκιμάζεις.

Δημοσ.

καλο προγραμμα ειναι το power data recovery...αλλα αν δεν το αγορασεις δεν μπορεις να σωσεις αρχεια μεγαλυτερα απο 640kb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...