Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με laser lock

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 cd με laserlock<BR>Του ΟΤΕ τον κατάλογο και το λεξικό Σατφυλίδη<BR>Και τα 2 δεν τρέχουν στο CD drive μου (yamaha scsi)<BR>To cd του οτε το αγόρασα το 1997. Έπαιξε για 1 χρόνο περίπου και μετά δεν ήθελε να ξαναξεκινήσει. Πέρασε ο καιρός και το πέταξα. Αγόρασα ένα περιοδικό που είχε το λεξικό ελληνικής του Σταφυλίδη. Δούλεψε και αυτό για ένα χρόνο περίπου και τώρα δεν λέει να ξαναδουλέψει. Και τα 2 κρατήσανε την ίδια χρονική διάρκεια και παρουσιάζουν το ίδιο σύμπτωμα. Ανοίγει το παράθυρο για να τρέξει το πρόγραμμα και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα κλείνει και εξαφανίζεται.<BR>Τόσα χρόνια έχω κάνει αλλεπάλληλα φορματ και επανεγκαταστάσεις των προγραμμάτων αλλά αυτά τα 2 με το laserlock είναι άχρηστα.<BR>Τελικά το laserlock είναι μια μαλακία και μισή. ʼσε που κάνει μία ώρα να φορτώσει το πρόγραμμα.<BR>Εχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ;<BR>

Δημοσ.

Mipos , (leo mipos) ta rpblimata sou arxisan otan (an) allakses cdrom drive? I ta dokimazeis me ena deutero drive pou pires?<BR>I mipos to drive soou arxise na ta paizei??<BR>Giati ta laserlock einai ligo idiotropa se auta ta themata..

Δημοσ.

παιδιά sorry έκανα μαλακία.<BR>Τώρα διάβασα το topic που λέει πόσο κρατάνε τα cd και διάβασα αυτό που λέει ο netdet ότι η πληροφορία βρίσκετε απο πάνω και όχι απο κάτω όπως πιστεύουν πολλοί. Μέσα στους πολλούς ήμουν και εγώ. Και μέχρι τώρα καθάριζα τα cd μόνο απο κάτω. Καθάρισα το cd που έχω το πρόβλημα μόλις τώρα απο πάνω (το χαρτάκι δηλαδη) και παίζει!!!!<P>Sorry και πάλι αλλά δεν το ήξερα. Και μου είχε συμβεί και αυτό με το άλλο cd και τα συνδίασα με το laserlock.<P>Ωραίο σχολείο η insomnia.<P><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 23-02-2001).]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...