Προς το περιεχόμενο

HOL: Αναβάθμιση ταχυτητων.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παρακατω εχουν ανακοινωθει απο την hol:

"Αν η τηλεφωνική σου γραμμή βρίσκεται στις περιοχές στις οποίες έχει διαθεσιμότητα το δίκτυο της HOL θα δεις την ταχύτητα που επέλεξες να τετραπλασιάζεται!

Ταχύτητα κυκλώματος ΟΤΕ Προσφορά HOL x4

768kbps 3 Mbps

1024kbps 4 Mbps

2048kbps 8 Mbps

εχει κανενας κανει την παραπανω αναβαθμιση?

Δημοσ.

Αχ και να γίνονταν οι 4Mbps - 16mbps (έχω 4άρα) :mrgreen:

Πολύ καλή φάση άμα γίνει για τους υπόλοιπους, να καταργούνται σιγά σιγά οι κάτω του Mbit.

edit: πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μέσα στο μήνα κάτι θα γίνει και με τις 4άρες...woohoo!

Δημοσ.

Κατι τετοια βλεπω και μουρχεται να κλαψω...

Πιο γρηγορα θα ερθει το μετρο σε μας (που δεν θα ερθει) παρά γραμμη ιδιωτικής εταιρίας..

Δημοσ.
Κατι τετοια βλεπω και μουρχεται να κλαψω...

Πιο γρηγορα θα ερθει το μετρο σε μας (που δεν θα ερθει) παρά γραμμη ιδιωτικής εταιρίας..

Μπορεις να μετακομισεις στο κεντρο της Αθηνας για να εχεις αμεσα adsl2:cool:

Δημοσ.

αυτη την ανακοινωση που την διαβασες? εγω εχω μια 768 στη Πατρα αλλα δεν εχω δει κατι! που υπαρχει αυτη η ανακοινωση?

Δημοσ.
Μπορεις να μετακομισεις στο κεντρο της Αθηνας για να εχεις αμεσα adsl2:cool:

Και να πέσω σε κάνα πιγμένο DSLAM να εχω DSL2 με ταχυτητες ISDN :D

Δημοσ.

Ρε παίδες διάβασα στην ανακοίνωση ότι αν έχεις ήδη ADSL με την HOL θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα χωρίς σύνδεση για να σου τετραπλασιάσουν την ταχύτητα!! Βέβαια λέει ότι στο μέλλον θα τετραπλασιαστούν όλες οι συνδέσεις της HOL, αλλά αυτό θα γίνει σιγά σιγά κ σταδιακά, λόγο όγκου πελατών… Άντε να δούμε πότε…!!!!

Δημοσ.

Ο τετραπλασιασμος θα γινει αυτοματα ή πρεπει να γινει καποιος συνδρομητης σταθερης τηλεφωνιας(δεν το εχω ψαξει.)?

Δημοσ.

Καποιοι ισχυριζονται οτι οσον αφορα την χ4 ταχυτητα, θα μας την προσφερει η ΗΟΛ απλοχερα αλλα μονο μεσα στα συνορα της χωρας. Απο εκει και μετα τι θα γινεται? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ολοι οι παρόχοι, με τα δικα τους δικτυα χρειαζονται ενα μεγαλο χρονικο διαστημα για να στρωσουν. Ο ΠΟΤΕ θα κανει και αλλο διπλασιασμο των dslam?

Δημοσ.

Παιδιά καλά όλα αυτά,και εγώ Hol έχω αλλά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως οι ταχύτητες του upload δεν θα αλλάξουν!!θά έχεις δηλαδή 8mbit με 256 upload και 3mbit με 192 upload!!Κοροιδεύουν:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...