nt2376 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τα παρακατω εχουν ανακοινωθει απο την hol: "Αν η τηλεφωνική σου γραμμή βρίσκεται στις περιοχές στις οποίες έχει διαθεσιμότητα το δίκτυο της HOL θα δεις την ταχύτητα που επέλεξες να τετραπλασιάζεται! Ταχύτητα κυκλώματος ΟΤΕ Προσφορά HOL x4 768kbps 3 Mbps 1024kbps 4 Mbps 2048kbps 8 Mbps εχει κανενας κανει την παραπανω αναβαθμιση?
tip8y Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αχ και να γίνονταν οι 4Mbps - 16mbps (έχω 4άρα) Πολύ καλή φάση άμα γίνει για τους υπόλοιπους, να καταργούνται σιγά σιγά οι κάτω του Mbit. edit: πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μέσα στο μήνα κάτι θα γίνει και με τις 4άρες...woohoo!
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κατι τετοια βλεπω και μουρχεται να κλαψω... Πιο γρηγορα θα ερθει το μετρο σε μας (που δεν θα ερθει) παρά γραμμη ιδιωτικής εταιρίας..
anaxiopistos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κατι τετοια βλεπω και μουρχεται να κλαψω...Πιο γρηγορα θα ερθει το μετρο σε μας (που δεν θα ερθει) παρά γραμμη ιδιωτικής εταιρίας.. Μπορεις να μετακομισεις στο κεντρο της Αθηνας για να εχεις αμεσα adsl2:cool:
mitsakos13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αυτη την ανακοινωση που την διαβασες? εγω εχω μια 768 στη Πατρα αλλα δεν εχω δει κατι! που υπαρχει αυτη η ανακοινωση?
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μπορεις να μετακομισεις στο κεντρο της Αθηνας για να εχεις αμεσα adsl2:cool: Και να πέσω σε κάνα πιγμένο DSLAM να εχω DSL2 με ταχυτητες ISDN
tip8y Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αυτη την ανακοινωση που την διαβασες? εγω εχω μια 768 στη Πατρα αλλα δεν εχω δει κατι! που υπαρχει αυτη η ανακοινωση? http://support.hol.gr/online/support/index.aspx?mid=147;143&sc=4 Tην έχουν λίγο "undercover" είναι η αλήθεια
DaddyCool Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ρε παίδες διάβασα στην ανακοίνωση ότι αν έχεις ήδη ADSL με την HOL θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα χωρίς σύνδεση για να σου τετραπλασιάσουν την ταχύτητα!! Βέβαια λέει ότι στο μέλλον θα τετραπλασιαστούν όλες οι συνδέσεις της HOL, αλλά αυτό θα γίνει σιγά σιγά κ σταδιακά, λόγο όγκου πελατών… Άντε να δούμε πότε…!!!!
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ο τετραπλασιασμος θα γινει αυτοματα ή πρεπει να γινει καποιος συνδρομητης σταθερης τηλεφωνιας(δεν το εχω ψαξει.)?
nt2376 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καποιοι ισχυριζονται οτι οσον αφορα την χ4 ταχυτητα, θα μας την προσφερει η ΗΟΛ απλοχερα αλλα μονο μεσα στα συνορα της χωρας. Απο εκει και μετα τι θα γινεται? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ολοι οι παρόχοι, με τα δικα τους δικτυα χρειαζονται ενα μεγαλο χρονικο διαστημα για να στρωσουν. Ο ΠΟΤΕ θα κανει και αλλο διπλασιασμο των dslam?
Hlapatsas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά καλά όλα αυτά,και εγώ Hol έχω αλλά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως οι ταχύτητες του upload δεν θα αλλάξουν!!θά έχεις δηλαδή 8mbit με 256 upload και 3mbit με 192 upload!!Κοροιδεύουν :mad: :mad: :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.