Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ΥΓ: χρόνια πολλά Χριστίνα για χθες πλέον (εγώ είχα προχθες), φτάνεις σε ηλικία που θα αρχίσεις να θες να κρύψεις την ημερομηνία σιγά σιγά έ? Σε ευχαριστώ πολύ... Χρόνια πολλά και σε σένα τότε! Μη μου θυμίζεις την ηλικία γιατί δεν έχω καταλάβει πως έχουν περάσει τα τελευταία 7-8 χρόνια... Ακόμα στα 22 είμαι... Ευτυχώς κάποιοι με κάνουν κάπου εκεί ακόμα...
omnislash Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αφού το είπαν στα θρησκευτικά!!! Αλλο εξυπνοπούλι απο δω.Ρε έβλεπα τις αντιδράσεις γιατί στην καφετέρια ήταν σε άλλο κόσμο ουσιαστικά.Μοα σε καλό σας. Για αρχή απόδειξε την ύπαρξη ψυχής.Κατόπιν, περιέγραψε πως ακριβώς ξέρεις πως νοιώθει ένα έμβρυο πριν το στείλουν. Απ ότι μου είπαν και ξανασυζήτησαμε σήμερα έδιεχναν το έμβρυο να κάνει κάποιες σπασμωδικές κινήσεις για να αποφύγει το εργαλειο του γιατρού.Αν και εσύ θεωρείς το φόνο λύτρωση λόγω θρησκείας ε εμείς αντιδράμε.Είναι δολοφονία η έκτρωση.Α και μάγκες η γυναίκα φιλοξενεί το παιδί στη μήτρα.Δε το φέρνει αυτή στον κόσμο. Και τι γίνεται όταν το αγόρι θέλει η κοπέλα να το κρατήσει αλλά η κοπέλα δεν θέλει;; Τι μπορεί να κάνει τότε το αγόρι;; Της δείχνεις τη βιντεοκασέτα. Όταν 10 χρόνια μετά καταλάβει πόσο δίκιο είχε η κοπέλα. Μπραβο πολύ ωραία απάντηση.Για σένα ο άνθρωπος είναι απλά αναλώσιμο όπως η τηλέοραση.Πχ γιατί να πάρεις hd τώρα που είανι ακριβές .Θα πάρεις fullhd σε δυο χρόνια .Ετσι μπράβο.Σε λυπάμαι πραγματικά γιατί δεν είσαι άνθρωπος.Δεν έχεις αισθήματα.Είσαι πέτρα παιδί μου Σουχει τυχει ρε να σου πουνε "γινε πατερας στα 19 σου" οταν ακομα αναρωτιεσαι τι στον πουτσο κανει εκεινο το 3ο χερακι εκει κατω και γιατι δεν μεγαλωνει οπως τα αλλα 2? Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ αλλά εγώ στα 19 μου (τώρα δλδ) ξέρω πολύ καλά που βάζω το 3ο Δεν πειράζει τίποτα από όλα αυτά, αρκεί να μην κάνουμε κάποιο «έγκλημα» κατά τα... θρησκευτικά. Ναι το να σκοτώσεις ένα παιδί που μόλις ήρθε στον κόσμο είανι έγκλημα;Ε τι διαφορά έχει αν είναι 7 η 8 μηνών;αν πχ απεβάλλατε ως γυναίκες δε θα στεναχωριόσασταν;Και στην τελική ούτε μούλικο είναι ούτε τπτ. Κώλος! Να θέμα σοβαρής συζήτησης! Τί αρχές έχει να δώσει μια τέτοια μάνα σε αυτό το παιδί, όταν ακόμα και ο τρόπος που το απέκτησε ήταν τόσο αισχρός; Τώρα έπιασες μια περίπτωση 1 στις 100
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Οταν λες δεν το φερνει στον κοσμο τι εννοεις ακριβως? εκεινη δε σφαδαζει οταν το γενναει?απο μεσα της δε βγαινει? εχεις δει πως ειναι μια γεννα?το φιλοξενει στη μητρα και το παιδι βγαινει μετα πως απο μεσα? με φαξ?
Silok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή πηδάμε και μετά ρωτάμε όλο το forum πως να την κάνουμε με ελαφρά.Απ'ότι φαίνεται πιτσιρίκος είναι.Ρε όποιος μπορεί να σκοτώσει ένα έμβρυο κάποιον εβδομάδων επειδή δεν έχει ποινικές συνέπειες θα μπορούσε άνετα να καθαρίσει κι έναν ενήλικο αν δεν είχε τις ποινικές συνέπειες. Προφυλακτικά στη γειτονιά σου δεν πουλούσαν αγοράκι;Και μετά λένε οι γυναίκες ότι δεν υπάρχουν άντρες.Εμ με κάτι τέτοια κάνουμε και ξεφτιλιζόμαστε.Σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνεις τι ευθύνες σου ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.Ρε φούστη μου χάθηκε το κιμπαριλίκι στον Έλληνα.Αν μπορούμε να πούμε τα παιδιά μας Ελληνες και όχι fameστορίτες και fameστορίτισες.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Απ ότι μου είπαν και ξανασυζήτησαμε σήμερα έδιεχναν το έμβρυο να κάνει κάποιες σπασμωδικές κινήσεις για να αποφύγει το εργαλειο του γιατρού. Λέμε για το ίδιο έμβρυο που έχει πλήρως ανεπτυγμένο οπτικό σύστημα στον 7ο μήνα?
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ αλλά εγώ στα 19 μου (τώρα δλδ) ξέρω πολύ καλά που βάζω το 3ο ΕΝΑ ΚΑΡΟ @@ ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Εκεινη την στιγμη απο την Γκαβλα δεν καταλαβαινες τι γινοταν....Και αν δεν το εχεις ζησει δεν ξερεις ποσο ευκολα μπορει να σου συμβει. Και ποσο μπορεις να νομιζεις "Ελα ρε μαλακα, ισα που την αγγιξα". Και κυριως τον πονο του να πρεπει να σκοτωσεις το ιδιο σου το παιδι γιατι το βλεπεις οτι εισαι ακομα ΕΝΑ ΜΥΞΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ακομα και αν ξερεις να λυνεις διαφορικες 3ου βαθμου. Και στο φιναλε δεν σου ειπα αν ξερεις που το βαζεις, σου ειπα αν εχεις νιωσει -που τον κοβω εδω και τωρα οτι δεν το εχεις νιωσει- να σου πουνε "Ειμαι εγκυος με το παιδι" σου....ΠΑΠΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ....
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Α και μάγκες η γυναίκα φιλοξενεί το παιδί στη μήτρα.Δε το φέρνει αυτή στον κόσμο. Αν του βάλω video από γέννα (μιας και του αρέσουν τα video κιόλας) θα φάω ban; Σοβαρά τώρα...
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 που τον κοβω εδω και τωρα οτι δεν το εχεις νιωσει αυτό το παιδί πάντα αφορμή ψάχνει να κατηφορίσει κατά Καζαμπλάνκα...
Silok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ΕΝΑ ΚΑΡΟ @@ ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣΕκεινη την στιγμη απο την Γκαβλα δεν καταλαβαινες τι γινοταν....Και αν δεν το εχεις ζησει δεν ξερεις ποσο ευκολα μπορει να σου συμβει. Και ποσο μπορεις να νομιζεις "Ελα ρε μαλακα, ισα που την αγγιξα". Και κυριως τον πονο του να πρεπει να σκοτωσεις το ιδιο σου το παιδι γιατι το βλεπεις οτι εισαι ακομα ΕΝΑ ΜΥΞΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ακομα και αν ξερεις να λυνεις διαφορικες 3ου βαθμου. Και στο φιναλε δεν σου ειπα αν ξερεις που το βαζεις, σου ειπα αν εχεις νιωσει -που τον κοβω εδω και τωρα οτι δεν το εχεις νιωσει- να σου πουνε "Ειμαι εγκυος με το παιδι" σου....ΠΑΠΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.... RESPECT men.Έτσι όπως την έχουν δει οι σημερινοί νεολέροι στο τέλος θα είμαστε αντί με την γυναίκα που θέλουμε με τον δικηγόρο αγκαλιά.Τι ευτυχία Θεέ μου.
anthony_88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 η ώρα είναι 2:30 pm και πεινάω. Μηπως εισαι εγκυος???
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αυτό το παιδί πάντα αφορμή ψάχνει να κατηφορίσει κατά Καζαμπλάνκα... Καλα δεν κατεβαινεις εσυ κανα Ν.Ηρακλειο να σου ξηγησω τ'ονειρο??? Και βασικα ΠΟΥ ΣΤΟΝ %$^$^$ ΕΙΣΑΙ και ειχες κλειστο το κινητο για τα χρονια πολλα?
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Φίλε omnislash, "το κοίτα ποιος μιλάει" γνωστή κινηματογραφική επιτυχία των 90s, είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, τα σπερματοζωάρια όταν ελευθερόνονται, δεν ξεκινουν αγώνα τρεξίματος, ούτε συζητούν ούτε πολλά άλλα που είδες στην εν λόγω ταινία... Επίσης ακόμα και το έμβρυο για να έχει κάποιες αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον του, "κλωτσάει", του παίρνει πάνω από 8 εβδομάδες συνήθως. Αυτά για την αναπαραγωγική διαδικασία. Όσο για το αν πρέπει ή όχι να επιτρέπεται, εξασκείται η άμβλωση, πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος είναι υπευθυνος των πράξεων του. Η απόφαση της διακοπής μίας κύησης έχει θετικά και αρνητικά, προσωπικά θετικό είναι ότι 2 άνθρωποι που είναι δυστυχισμένοι με το προϊόν της πράξης τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη να μην κάνουν και κάποιον 3ο δυστυχισμένο, προτιμούν να γ@μήσουν την ψυχολογία τους, τα συναισθήματα τους κλπ κλπ, να μπει σε κίνδυνο (μικρός πια αλλά υπαρκτός) η υγεία της γυναίκας, ψυχολογική υγεία και των 2 (αρνητικά), να διαλέξουν μία πορεία σε διωνυμικό πείραμα δίχως επιστροφή (θετικό για τη συνέχεια της ζωής τους). Όσο για το παπαδαριό, είναι καιρός να αρχίσει να ασχολείται με τα του οίκου του και όχι των ξένων προς αυτό. Η πίστη σε μία ανώτερη δύναμη είναι δικαίωμα και έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου, που δεν μπορεί να ακολουθεί κανόνες και κυρήγματα. Και για να μην αρχίσεις τα χριστιανοδημοκρατικά ιδεώδη σου, αναλογίσου πόσες φορές αναφέρεται πως αμάρτησε ο Ιησούς στη διαφημιστική του καμπάνια με τίτλο καινή διαθήκη. Πίστεψε το ή όχι, η θρησκεία και η επιστήμη έχουν παραλληλες πορείες στο χρόνο και δε διαφαίνεται πως θα συναντηθούν. Το παληκάρακι της φακής, ας το πει στη μαμά και το μπαμπά του για να βρει κάποιος μία λύση για αυτόν αφού απο μόνος του, αδυνατεί πνευματικά να το κάνει.
omnislash Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 εκεινη δε σφαδαζει οταν το γενναει?απο μεσα της δε βγαινει? εχεις δει πως ειναι μια γεννα?το φιλοξενει στη μητρα και το παιδι βγαινει μετα πως απο μεσα? με φαξ? ναι αλλά δεν είναι κτήμα σου για το παιδί.Απλά το κυοφορείς παρτε το χαμπάρι.Δε σας ανήκει το παιδί.Σε κανέναν απλά εσύ το προστατεύεις από τους κινδύνους και ο άντρας φέρνει φαγητό για να μεγαλώσει. "Ειμαι εγκυος με το παιδι" σου Πάλι λάθος κάνεις.Ηταν από τις λίγες πλάκες που μου είχαν κάνει και είχα θυμώσει πραγματικά .Εντάξει δεν ήταν έγκυος αλλά είχε καθυστέρηση η κοπέλα.Η πλάκα ήταν ότι όταν μου το πε εγώ δεν ήξερα τι ήταν καθυστέρηση και φάνηκα ολίγον τι μαλάκας.Να μου πεις πηδάς και δεν ξέρεις τι είναι καθυστέρηση;Ναι ρε φίλε αλλά όλες τις προφυλάξεις τις είχα πάρει.Και προπάντων αυτό που ξαναπα να τραβιέστε .μόλις μου το πε αστο καλύτερα.Τελικά μετά συνειδητοποιησα ότι την είχαν βάλει οι φίλοι μου να το πει επειδή έμαθαν ότι είχα γίνει άντρας. Ρε όποιος μπορεί να σκοτώσει ένα έμβρυο κάποιον εβδομάδων επειδή δεν έχει ποινικές συνέπειες θα μπορούσε άνετα να καθαρίσει κι έναν ενήλικο αν δεν είχε τις ποινικές συνέπειες. +1 Προφυλακτικά στη γειτονιά σου δεν πουλούσαν αγοράκι; Κοίτα 97% πιθανότητα να σπάσει.Γιατί δεν παίρνει η γυναίκα χάπια;Και να σου πει ότι παίρνει την πιστεύεις;Γι αυτό η λύση είναι το τράβηγμα. Λέμε για το ίδιο έμβρυο που έχει πλήρως ανεπτυγμένο οπτικό σύστημα στον 7ο μήνα? Καλά ρώτα κανά γυναικολόγο και μετά μιλάμε Αν του βάλω video από γέννα (μιας και του αρέσουν τα video κιόλας) θα φάω ban; Σοβαρά τώρα... Και τι σημαίνει αυτό.Οτι είνaι κτήμα της.Μόνη της το έβαλε στην κοιλιά της;
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλά ρώτα κανά γυναικολόγο και μετά μιλάμε I've had my share και από γέννες και από εκτρώσεις, δν χρειάζεται να ρωτήσω πτυχιούχο για τα βασικά. Βάλε mindtrapper. Χωρίς επισκληρίδιο. Χώσε και ένα warning από πάνω και είσαι g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.