Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το μνι του μελλοντος οπως ειπε καποιος πιο σοφος απο μενα........
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κάπου δεν είχαμε μια τεράστια συζήτηση για τις εκτρώσεις; Βασικά δε θέλω να κρίνω κανέναν ούτε να δώσω άφεση αμαρτιών. Και δε χρειάζεται να είσαι γυναικολόγος για να ξέρεις τις αρνητικές επιπτώσεις μιας έκτρωσης, σωματικά και ψυχολογικά. Δύσκολη κατάσταση, η οποία μόνο με αμοιβαία προσπάθεια από το "ζευγάρι" θα λυθεί όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Κάτι που σε αυτή την περίπτωση δε φαίνεται να είναι η περίπτωση, ξέρω γω...
stone Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αντε ρε κοτα που εισαι ολο ξερω γω και ξερω γω.Για τον λουτσο εισαι και εσυ και ο φιλος σου και η κοπελα που βρηκε τετοιον μπαγλαμα να την αφησει εγκυο.
tornado21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το μον που θα μπορουσε να δικαιολογησει κπ ειναι η ηλικια.Αλλά αν θες να λέγεσαι ή να γίνεις αντρας να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου.Αλλιως λέγεσαι λομογιο.Ε λαμογιο
Harkon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ippo00, τόσα πράγματα έχουν γραφεί, τόσες ερωτήσεις έχουμε κάνει και δεν απάντησες για πόσο χρονών άτομα μιλάμε; τι σχέση έχουν? είναι ζευγάρι ή "βρέθηκαν" για μια φορά;
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ippo00,τόσα πράγματα έχουν γραφεί, τόσες ερωτήσεις έχουμε κάνει και δεν απάντησες για πόσο χρονών άτομα μιλάμε; τι σχέση έχουν? είναι ζευγάρι ή "βρέθηκαν" για μια φορά; Κουτσομπολη...
Harkon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Η ερώτηση είναι "ποιές οι ευθύνες?". για μένα η μόνη ευθύνη του παιδιού είναι να συμπαρασταθεί και να στηρίίξει την γυναίκα (όποια και ότι και αν του είναι αυτή) σε όποια απόφαση πάρει αυτή. άσχετα από ηλικίες και συνθήκες @nmtray2: whoz tattiana baby?
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ε, ναι. Αμα ειναι 18 δλδ και μονιμη σχεση μειωνονται οι ευθυνες? Σα πολλες μαμακιες δε μας περασαν στο μυαλο?
wert Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε ένας φίλος μου έχει αφήσει μια κοπέλα έγκυο, άμα αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση και εξαφανηστεί τι μπορεί να του κάνει ξέρω 'γω Με λίγα λόγια ο φίλος σου δεν την θέλει την κοπέλα αυτήν για κάποιους λόγους. Τώρα ας μην ψάξουμε τους λόγους που μπορεί να είναι οτιδήποτε. Την κάνει με ελαφρά ή βαριά πηδηματάκια και εξαφανίζετε. Εμείς δεν θα πούμε τίποτα στην Νικολούλη πάντως. Τώρα για το τι μπορεί να του κάνει δεν έχω ιδέα (ευτηχός) Ίσως κάποιος ποιό ειδικός να μας έλεγε αν είναι υποχρεοτικό σε τέτοιες περιπτώσεις έαν τέστ DNA. Γνωρίζω παρόμοια περίπτωση φίλου μου ο οποίος δεν ήθελε την κοπέλα. Δεν ήθελε να την παντρευτεί. Ζούσαν όμως μαζί 2-3 χρόνια. Τελικά αυτή λέγοντας ψέματα ότι έπαιρνε χάπι έμεινε έγκυος με σκοπό προφανός να τον μεταπείσει για το θέμα του γάμου. Δεν κατάφερε τίποτα όμως. Έμειναν φίλοι και ο φίλος αναγνώρισε το παιδί. Ίσως να μην πίστευα τον φίλο μου αλλά βρήκα και αυτήν μετά από χρόνια. Την ρώτησα τι έγινε. Πράγματι αυτή ήθελε το παιδί, αυτή έκανε την συνωμοσία και το κράτησε. Δεν ήταν Ελληνίδα Αμερικάνα ήταν και ξαναπήγε εκεί. Ιστορία αληθινή και την αναφέρω για να μην λέμε συνέχεια ότι φταίει το αρσενικό σε τέτοιες καταστάσεις. Συνωμοτούν τα θηλυκά εναντίων μας. :oops:
wert Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε, η λύση είναι μία: μήν πηδάτε Ετσι ναι !!!!!!!!!!!!:razz: Αποχή, αποχή , λαϊκή συμετοχή. Κι ας έρθουν μετά να μας πουν ότι φούσκωσαν :oops:
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ιστορία αληθινή και την αναφέρω για να μην λέμε συνέχεια ότι φταίει το αρσενικό σε τέτοιες καταστάσεις. Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχουν δυστυχώς πολλές γυναίκες που το κάνουν επίτηδες με σκοπό να κρατήσουν έναν άντρα. Με εξοργίζει πραγματικά όταν μια γυναίκα μένει έγγυος με αυτήν τη λογική. Είναι ό,τι πιο πρόστυχο μπορεί να κάνει κάποιος. Μάλιστα, ακούω συχνά μεγάλες γυναίκες να συμβουλεύουν κοπέλες: «Κάνε ένα παιδί και να δεις πως θα τον κρατήσεις» ή συμβουλές σε παντρεμένες που πάει ο γάμος τους προς διάλυση: «Κάνε παιδί και θα δεις πως θα φτιάξουν όλα, πως θα τον μαλακώσεις». Εμετικές συμβουλές... Καμιά γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να κρατά με το ζόρι, πόσο μάλλον με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, έναν άντρα. Αυτό το παιδί που θα έρθει στον κόσμο έχει πολλές πιθανότητες να νιώσει τη δυστυχία στο πετσί του ενώ μεγαλώνει, εξ αιτίας μιας τέτοιας εγωιστικής και χυδαίας επιλογής μιας γυναίκας. Που στο κάτω κάτω μόνο το συμφέρον και ο εγωισμός την οδήγησαν σε μια τέτοια πράξη και όχι η ωριμότητα, η μητρότητα, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που απαιτείται από μια μάνα. Τί αρχές έχει να δώσει μια τέτοια μάνα σε αυτό το παιδί, όταν ακόμα και ο τρόπος που το απέκτησε ήταν τόσο αισχρός; Είναι τραγικό να γεννιούνται παιδιά υπό τέτοιες συνθήκες και λογικές.
SGP Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Βασικά, σε δική μου περίπτωση, θα ήθελα να μη γίνει έκτρωση, αλλά δεν είμαι προφανώς σε θέση να κρίνω άλλους (οι εκτρώσεις κάθε χρόνο ξεπερνάνε σαφώς τις γεννήσεις στην Ελλάδα), ούτε θα το επέβαλα στην κοπελιά προφανώς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως πρέπει να είναι για μία κοπελιά η συγκεκριμένη κατάσταση... Πάντως ο φίλος είναι προφανώς τόσο μ@λ@κ@ς που καλύτερα να μεγαλώσει μόνη της το παιδί (δηλαδή οι γονείς της, ως ήθειστε στο Ελλάντα ακόμα και σε περιπτώσεις "κανονικής" εγκυημοσύνης). Πάντως, οι νομικές κυρώσεις άμα το σκάσει όποιες κι αν είναι, κατ'εμέ θα είναι λιγότερες από τη φωνούλα της συνήδησης του που θα τον καταριέται για χρόνια. Βέβαια, μιλάμε για άνθρωπο ο οποίος ψάχνει να δει αν μπορεί να τη σκαπουλάρει, οπότε υποψιάζομαι ότι είναι τόσο ανώριμος και σκατάς που δεν έχει συνήδηση καν... ΥΓ: χρόνια πολλά Χριστίνα για χθες πλέον (εγώ είχα προχθες), φτάνεις σε ηλικία που θα αρχίσεις να θες να κρύψεις την ημερομηνία σιγά σιγά έ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.