bchris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εχω πει να μην γραφω εδω, αλλα κατι τετοια δεν μπορω να τα προσπερασω... POINT1: Δεν ειναι σιγουρο πως οτι εγινε, εγινε χωρις λαστιχο. Εχει συμβει σε ολους μας το τραγικο "σπασιμο" και θα συμβει και στο μελλον. Οποτε ας μην προδικαζουμε. POINT2: Κατα την ταπεινη μου αποψη ο φιλος του ippo00, ειναι εκεινος ο τυπος στον καθρεπτη. Απο τα παραπανω εγω προσωπικα συμπεραινω: Ο ippo00/φιλος, ειναι ο κλασικος ανανδρος/λαμογιο. Ειναι ο τυπος που χτυπαει καποιον με το αμαξι και φευγει. Ειναι το λαμογιο που κανει την λαδια του και μετα αφηνει τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα (γι' αυτο και ξεχασε να βγαλει και το δικο του φιδι απο την τρυπα την στιγμη που επρεπε). Εν καταλκειδι: ipppo00/φιλε του, πηγαινε αγορι μου και ξεφορτωσου τα @@. Ετσι κι αλλιως μονο σε μπελαδες σε βαζουν αφ' ενος και αφ' ετερου δεν αξιζεις να τα κουβαλας. Αλλωστε που ξερεις, μπορει να γινεις ο νεος Κλαους Νομι !!!
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για αρχή απόδειξε την ύπαρξη ψυχής.Κατόπιν, περιέγραψε πως ακριβώς ξέρεις πως νοιώθει ένα έμβρυο πριν το στείλουν. Αφού το είπαν στα θρησκευτικά!!!
agpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εχω πει να μην γραφω εδω, αλλα κατι τετοια δεν μπορω να τα προσπερασω... [...] Απο τα παραπανω εγω προσωπικα συμπεραινω: Ο ippo00/φιλος, ειναι ο κλασικος ανανδρος/λαμογιο. Ειναι ο τυπος που χτυπαει καποιον με το αμαξι και φευγει. Ειναι το λαμογιο που κανει την λαδια του και μετα αφηνει τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα (γι' αυτο και ξεχασε να βγαλει και το δικο του φιδι απο την τρυπα την στιγμη που επρεπε). Δεν είσαι ο μόνος που καταλήγει σε αυτά τα συμπεράσματα.
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλά, όλο το τοπικ γ@μ@αει. Από τον τίτλο, μέχρι το πρώτο ποστ. Και όταν πόσταρε και ο θεοσεβούμενος Βουλγαροκτόνος, ήρθε κι έδεσε. Ούτε όταν ήμουν κινητό φαρμακείο, δε μίλαγα έτσι σα ζόμπι.
CHRIS_MALL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και τι γίνεται όταν το αγόρι θέλει η κοπέλα να το κρατήσει αλλά η κοπέλα δεν θέλει;; Τι μπορεί να κάνει τότε το αγόρι;; ΥΓ.Και για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ...Μακρυά από μας...προς το παρόν τουλάχιστον..!
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τι μπορεί να κάνει τότε το αγόρι;; Να ξεφυσήσει με ανακούφιση. Όταν 10 χρόνια μετά καταλάβει πόσο δίκιο είχε η κοπέλα.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Θα θέλατε να βρισκόσασταν στη θέση του;Εσυ εισαι απο εκεινους που μπορουν να αντιληφθουν νοητικες διεργασιες 4μηνων εμβρυωνακούς εκεί έκτρωση το βρήκαμε φυγόπονοι όλοι.Ωραόι άντρες είστε.παιδιά το παλληκάρι μην το κατηγορούμε.Δεν είναι και λίγο πράγμα να του πεις ότι έγινες πατέρας χωρίς να το υπολογίζει Πας καλα ρε βλαμενε??? Τι το περασες ρε το παιδι? Ουτε τις χελωνιτσες μου δεν θα ειχα αν δεν μπορουσα να τις φροντιζω, ποσο μαλλον παιδι....Σουχει τυχει ρε να σου πουνε "γινε πατερας στα 19 σου" οταν ακομα αναρωτιεσαι τι στον πουτσο κανει εκεινο το 3ο χερακι εκει κατω και γιατι δεν μεγαλωνει οπως τα αλλα 2? Οταν δεν ξερεις να κανεις κατι παραπανω απο το να λυνεις ενα τριωνυμο? Οταν η μονη δουλεια πουχεις κανει είναι να βοηθας τον θειο σου τα καλοκαιρια? Πιστευεις οτι μπορεις στα 25 σου να τα βγαλεις περα με τις αναγκες ενος παιδιου 1ης δημοτικου?? Και μην μου πεις για παπουδες και γιαγιαδες που το εκαναν διοτι οι σημερινες αναγκες ειναι 3274895734758 φορες διαφορετικες και μεγαλυτερες απο πριν 50 χρονια. Και στο φιναλε για καθε νορμαλ παιδι απο οικογενεια 19χρονων υπαρχουν αλλα 10 που βγηκαν γαμημενα, και αυτα και οι γονεις τους. Και να ξερεις, οτι ο μεγαλυτερος πονος στην ζωη ειναι να "σκοτωνεις" το παιδι σου και μακαρι το παλικαρι οποιος και αν ειναι, αν αποφασισει να κανει εκτρωση να ειναι ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ για να μην νιωθει,μακαρι να ειναι ενα ζωο για να μην καταλαβαινει. Υπαρχουν ομως φορες που πρεπει να το κανεις.Και θα σε κηνυγαει σε ολη σου την ζωη.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Χεχεχε...........γλαφυρος ανεκαθεν........κατα ταλλα προσυπογραφω.......εκτρωση ναι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.......οχι για ψυλλου πηδημα.....τελικα ολα περιστρεφονται γυρω απο το πηδημα.....
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και τι γίνεται όταν το αγόρι θέλει η κοπέλα να το κρατήσει αλλά η κοπέλα δεν θέλει;; Τι μπορεί να κάνει τότε το αγόρι;; ΥΓ.Και για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ...Μακρυά από μας...προς το παρόν τουλάχιστον..! Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Και μάλιστα το αγόρι να θέλει να την παντρευτεί κιόλας και δεν πειράζει που είναι και οι δύο τους 17. Δεν πειράζει που δεν έχει κανείς τους δουλειά ή έστω οικονομική άνεση από την οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν έχουν τελείωσει ακόμα το σχολείο. Δεν πειράζει που αν γεννηθεί το παιδί αυτό είναι καταδικασμένο στη δυστυχία, τουλάχιστον μέχρι την ηλικία που εξαρτάται από τους γονείς του. Δεν πειράζει τίποτα από όλα αυτά, αρκεί να μην κάνουμε κάποιο «έγκλημα» κατά τα... θρησκευτικά. Το θέμα ενός παιδιού είναι πολύ πιο σοβαρό από οποιοδήποτε ηθικό ή ψυχολογικό κόλλημα θεωρούμε πως προκαλεί μια έκτρωση.
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Λόγο χρόνου δεν διάβασε όλες τις σελίδες από τα πόστ παρά μόνο την πρώτη. Δύσκολο θέμα. Αν τα έχει καιρό με την κοπέλα και απλά θέλει να το βάλει στο πόδια, τότε τι να πω... Είναι ξεφτιλισμένος μπλα μπλα. Αν ήταν απλά μια στραβή (λέμε τώρα,), δεν δικαιολογείτε, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Οπότε ή το συζητάει με την κοπέλα και ξεκαθαρίζει την θέση του... Της λέει να κάνει έκτρωση γιατί αυτός πολύ απλά δεν θα είναι κοντά της στα δύσκολα, αλλά εννοείτε ότι θα πρέπει να την βοηθήσει οικονομικά (όχι ότι λέει κάτι αυτό). Και μετά περιμένει την κοπέλα να αποφασίσει. (που από ότι κατάλαβα θα το κρατήσει). Τώρα αν στο μέλλον το μετανιώσει και θελήσει να το παίξει πατέρας, επειδή μόνο και μόνο βοήθησε οικονομικά στα έξοδα να πάει να πνιγεί... Αλλά και το να αναλάβει τις ευθύνες του ως άντρας... και να μετά να ξενοπειδ...και χίλια αλλά... και να καταστρέψει την ζωή του παιδιού/ παιδιών του και τις συζύγου, τότε καλύτερα να μην κάνει τίποτα. Παρά μόνο αυτά που ανέφερα παραπάνω. Αυτά τα λέω στην περίπτωση που με την κοπέλα είχε σχέση για λίγο ή δεν τα είχε καν μαζί της. Συμφωνώ ότι τα έξοδα για να μεγαλώσεις ένα παιδί στις μέρες μας είναι τεράστια πόσο μάλλον όταν το μεγαλώνει ο ένας γονέας μόνος του. Αλλά αν δεν θες να το ρίξεις τέλειωσε.
Forensick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ξέρετε πως νιώθει το έμβρυο όταν γίνεται η έκτρωση;Ευτυχώς έκανα κοπάνα όταν πριμ μερικά χρόνια το εδειχναν στα θρησκευτικά αλλά οι κοπέλες όλες είχαν πάθει ΣΟΚ.Θα θέλατε να βρισκόσασταν στη θέση του; Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Καιρο ειχα να γελασω ετσι.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξερω πως νιωθει το βρεφος ξερω παντως οτι η παρολιγον μητερα νιωθει οντως τραγικα.......ειναι απο τις περιπτωσεις που μακαρι να μην τυχουν ποτε σε κανεναν αντρα ή γυναικα.......
ClouD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για αρχή απόδειξε την ύπαρξη ψυχής. Κατόπιν' date=' περιέγραψε πως ακριβώς ξέρεις πως νοιώθει ένα έμβρυο πριν το στείλουν.[/quote'] Και μετά κάνεις πως δεν θέλεις... ontoppic, είμαι ο μόνος που σκέφτεται βασανιστήρια όταν συναντάω τέτοιες απόψεις;
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Βασικα εισαι σιγουρος οτι ειναι εγκυος? Πολλες φορες λενε οτι βλακεια τους περασει απο το κεφαλι για να μην τις παρατησεις. Εαν ειστε μικρα παιδια κατω απο 20 για μενα πιο "ωριμη" κινηση ειναι να κανει εκτρωση η κοπελα και να μη φερετε στο κοσμο ενα ανεπιθυμητο παιδι και δημιουργησετε μια οικογενεια απο εξωτερικη βια. Σκεφτειτε και τα παιδια που λογικα θα ακολουθησουν...2ο 3ο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.