punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Έφερες σοκολατάκια ρε; Και πες μας και ποιες τραυματικές σου εμπειρίες δεν θες να ανοίγουμε ως τόπικ.
Harkon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Να χαρείτε, μη το πιάσουμε αυτό. οκ σορρυ...........
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 EEEE δεν το είπα έτσι!!! Απλά θα μαλλιάσει το κήμπορντ, αν θέλετε, χωθείτε ;p Έφερα ζάχερτόρτε και σοκολατάκια αλλά μόνο για γκομενάκια, εσύ στην απ' έξω σοσιαλιστή.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα Ο προλαλησας μιλησε και για ψυχολογικη υποστηριξη.........δεν καταλαβαινω λοιπον πως μπορεις να συμφωνεις μαζι του οταν υποστηριζεις οτι η ευθυνη του ειναι μεχρι να πληρωσει μισα μισα την εκτρωση.........δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο για μια γυναικα μια εγκυμοσυνη ή μια εκτρωση ουτε η πιο ευκολη αποφαση για λογους υγειας καταρχας και επειτα για ψυχολογικους λογους......υπαρχουν πολλοι κινδυνοι και δεν εχουμε ακουσει καν την αποψη της κοπελας για το τι συμβαινει(ουτε προκειται να την ακουσουμε).......εγω το μονο που λαμβανω ως στοιχειο ειναι εναν τυπο ο οποιος δηλωνει "αφησα εγκυο μια κοπελα πώς μπορω να εξαφανιστω" και για μενα αυτο ειναι ξεφτυλα........απο κει και περα σαφως και τα κοριτσακια πρεπει να προσεχουν τι βαζουν και τι βγαζουν αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση η γυναικα (δυστυχως κατ εμε) εχει το πλεονεκτημα οτι ουσιαστικα εκεινη αποφασιζει τι θα κανει ενω ο αντρας απλα καθεται σε αναμμενα καρβουνα και ελπιζει για το καλυτερο.......
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Σιγά τους πολλούς κινδύνους. Εχμ..........δεν ειναι τοσο απλο το θεμα τες παν.......μην μπουμε σε αυτα τα χωραφια τωρα οπως πολυ σωστα ειπες.......οι κινδυνοι ομως ειναι αρκετοι για την υγεια της γυναικας οπως και για την μελλοντικη γονιμοτητα της
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μετά τον 3ο μήνα χονδρικά, ναι, και όχι μόνο εξ' αιτίας παραγόντων υγιεινής.
Critter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά νομίζω θα διάλεγα το δρόμο της εξαφάνησης Μονο χαμενος θα μπορουσες να βγεις ετσι καθώς αν αποφασιζανε να σε κυνηγησουνε και να ζητησουν διατροφες κτλ, τοτε σιγουρα θα αποδυκνυανε οτι εισαι εσυ ο θύτης.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν εισαι γυναικολογος ασε καποιον που ξερει κατι παραπανω να εκφραζει "αυθεντιες"
antreaslam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει "φίλος"? κ γιατί μου φαίνεσαι κάποιο ήδη υπάρχον μέλος με νέο λογ/σμο? Τελος πάντων... Το να εξαφανιστείς,είναι μια πολύ γενναία πράξη! Ακόμα καλύτερα,μπορείς να της βάλεις τρικλοποδιά,να πέσει από τις σκάλες,με την ελπίδα είτε να αποβάλει,είτε να χτυπήσει το κεφάλι της! ΑΝ , είσαστε κ οι 2 ενήλικοι, να αναλάβατε κ οι 2 τις ευθύνες του ότι κάνατε σεξ χωρίς προφύλαξη,κ κατα τη γνώμη μου, η λύση είναι μια....η έκτρωση, με συμμετοχή οικονομική κ των 2. Από κει κ πέρα,αν θα μείνεις δίπλα της για ψυχολογικό στήριγμα,(αν πράγματι είναι ξεπέτα),είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! αλλά το σίγουρο είναι ότι αν θελήσει να το κρατήσει,ΕΜΠΛΕΞΕΣ ελαφρώς!
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Οταν μεγαλωσεις το συζηταμε......προς το παρον μπορεις να παρεις μια γευση εδω http://www.unborn.gr/unborn1/unborn/index.php?id=6,24,0,0,1,0 και οχι δεν ειμαι κατα των εκτρωσεων αλλα δεν μπορω να παραβλεπω και τους κινδυνους που αυτες εχουν και να τις θεωρω ακινδυνες........
kattistt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 συμφωνω με τον γειτονα antreaslam Απλα οποια αποφαση παρθει πρεπει να ειναι συμφωνοι και οι δυο μεριες. Το να εξαφανιστεις ειτε η κοπελα ήταν ξεπετα ειτε ηταν κοπελα σου ειναι ανευθυνο κ θα δεν αξιζει να φορας παντελονια... Ευθυνη εχουν και οι δυο μεριες, δεν φταιει μονο ο αντρας... Αν ειστε νεοι, γνωμη μου το καλυτερο ειναι η εκτρωση, για να μην "καταστρεψετε" τις ζωες σας, διοτι το να μεγαλωσεις παιδι δεν ειναι ευκολο ουτε και απλο και ουτε οικονομικο. Αλλα απο την αλλη η εκτρωση φερει κινδυνους για την γυναικα, οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχολογικα... Επρεπε να ειχανε λαβει τις σωστες προφυλαξεις... Ανευθυνοι και οι δυο. Νομικα η κοπελα μπορει να δικδικεισει την πατροτητα του παιδιου και διατροφη ως την ενηλικιωση του (νομιζω). Καλο ειναι να μην την κανει αλλα να βρουν μια κοινη λυση.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 @Σαμπαθού: Ουάου, δεν τα ήξερα όλα αυτά. Για να σοβαρευτούμε τώρα, ούτε εγώ είμαι υπέρ των εκτρώσεων επειδή δε γουστάρουμε και άλλο παιδάκι και άλλα τέτοια τιποτένια και επιπόλαια αίτια. Και είναι καλό να γνωρίζουμε τα ποσοστά επικινδυνότητας της κάθε διαδικασίας κτλ κτλ κτλ, αλλά το γενικευμένο "η έκτρωση είναι επικίνδυνο πράμα", ε δε μου κάθεται και πολύ καλά τη στιγμή που ο μισός κρατικός προϋπολογισμός φεύγει σε επισκληρίδιους και καισαρικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.