Προς το περιεχόμενο

Τι ευθύνες έχεις ξέρω γω;

ippo00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, θέλετε το σκεπτικό μου? Ορίστε.

Αρχικά σκέφτηκα να το θέσω πολύ πιο κομπλεξικά και μυγιάγγιχτα, κάτι σε στυλ "και οι πυρηνικές βόμβες δεν είναι και σε μέγεθος τσίχλας" ή γενικά κάτι φαιδροσουρεάλ το οποίο θα αποδείκνυε πως η σχέση μεγέθους/ισχύος, από την διάμετρο ενός πυροβόλου όπλου μέχρι την καταπληκτική φρεσκάδα που σου προσφέρει μια σμιντ και έναν διπλοπύρηνο ίντελ είναι άκυρη.

Επειδή όμως ο μόνος λόγος που δν τα 'χω ρίξει στην ως άνω δεσποινίδα είναι η απόσταση μεταξύ πρωτεύουσας και λεβεντομάνας κρήτης, σκέφτηκα "μαλακία θα 'ναι ρε λούση, μπορείς να το θέσεις πιο ευγενικά". Οπότε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα fart-joke σε συνδυασμό με πιο κρυόκωλη εκφραστική στάση ούτως ώστε -όπως πολύ σωστά το έθεσε ο kwsn- να αφήσω μια λαβή αντεπίθεσης προς το μέρος μου, με την σκοπιμότητα να μην έρθω σε θέση ισχύος και άρα να μην στραβώσει η μοσκίτο.

Όλα αυτά σε μικροκλάσματα δευτερολέπτου γιατί είμαι μεγάλη μούρη και πανέξυπνος.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να στραβώσω με τον μοδεράτορα??

Ουχί Εωσφόρε..

Και μετά την αιματηρή αντιπαράθεση πάω δουλειά.

Εδώ θα τα εφαρμόσω τα κριτήρια που λες και εύχομαι να την έχω πολύ μεγάλη την υπομονή σήμερα.

Δημοσ.
Προφανώς και δεν είναι ενδεδειγμένη λύση. Και για το ηθικό τους ζητήματος γιατί προφανώς μπορεί μια φορά να είναι ακίνδυνη, αλλά δε νομίζω να ισχύει και το ίδιο όταν χρησιμοποιήται σαν αντισύλληψη. Άσε που νιώθει σκατά η γυναίκα.

ειναι μια απο τις χειροτερες λυσεις κ οι γυναικολογοι δεν το συνιστουν

δεν ειναι καραμελα....:!:

γι αυτο καλυτερα προφυλαξη παρα να καταφευγουμε σε τετοιες λυσεις (εκτρωση, χαπια)

Δημοσ.

Μπορείς πάντα να κάνεις στείρωση , αφού φυσικά πρώτα "καταθέσεις" ένα "ποσό" σε κάποια "τράπεζα" για όταν και αν σου έρθει όρεξη να κάνεις κουτσούβελα. Έχεις το κεφάλι σου σχετικά ήσυχο (υπάρχουν και αλλού εργαλεία που κάνουν τη δουλειά τους, μπορεί και στο "δικό σου" γκαράζ!) και η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται οπότε μέθοδοι υπάρχουν πολλές. ...ΝΟΥΝΟΥ όμως;;;;

Δημοσ.

και αλλη μια συζητηση εμεινε μιση,ενω οι φιλοι αποκοιμηθηκαν στους καναπεδες με ολογυρα τους αδεια κουτια μπυρας,ενω η εβδομη πιτσα κρυωνε στο τραπεζακι του σαλονιου...

ο topic-starter εβαλε την ουρα κατω απ'τα σκελια και την εκανε,κι εμεις βαρεθηκαμε...

το εχουμε ηδη ξεχασει...

Δημοσ.
και αλλη μια συζητηση εμεινε μιση,ενω οι φιλοι αποκοιμηθηκαν στους καναπεδες με ολογυρα τους αδεια κουτια μπυρας,ενω η εβδομη πιτσα κρυωνε στο τραπεζακι του σαλονιου...

ο topic-starter εβαλε την ουρα κατω απ'τα σκελια και την εκανε,κι εμεις βαρεθηκαμε...

το εχουμε ηδη ξεχασει...

Τον ψάξαμε για να τον κρεμάσουμε από τα τέτοια για να μην ξανακάνει τέτοιο λάθος, αλλά μάταια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...