Προς το περιεχόμενο

Τι ευθύνες έχεις ξέρω γω;

ippo00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά ρε paredwse, που το βρήκες αυτό..... θεϊκούμπα

[...]

Το θυμάμαι σε κάποιο παλιό αμερικάνικο περιοδικό και το έψαξα στο Google Images. ;)

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πως λέμε αν πάμε για καφέ θα περάσεις να με πάρεις για να μην τρέχουμε με δυο αμάξια;Τι ωραία τι καλά.Εκτρωση ε πως είναι το εμβόλιο η η αιμοδοσία.Πας χάνεις 10 λεπτά από το χρόνο σου και πας στην καφετέρια για ένα χυμό να αναπληρώσεις τα υγρά.

αν τα παιδια αυτα ειναι στην ηλικια των 20 δεν νομιζω οτι εχουν την ωριμοτητα να μεγαλωσουν ενα παιδι...!!!!

γι αυτο αναφερομαι στην εκτρωση

εδω δεν ειχαν την ωριμοτητα να χρησιμοποιησουν προφυλακτικο...η εστω το χαπι της επομενης ημερας...

και ο ενας απο τους 2 θελει να φυγει....

Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι, συχνή χρήση αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.

Αλλά αν η άλλη έχει φτάσει να τα έχει κάνει καραμέλες.... καλή κρεββατογεμίστρα θα είναι του λόγου της...

lol

• Super Moderators
Δημοσ.
Φυσικά και δεν είναι, συχνή χρήση αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.

Ποιο χάπι είναι αυτό;

Δημοσ.
Ποιο χάπι είναι αυτό;

Αν κατά τη διάρκεια του sex προέκυψε ατύχημα (έσπασε το προφυλακτικό) με ότι συνεπάγεται αυτό, μπορεί η γυναίκα να πάρει αυτό το χάπι μέχρι και κάποιες ώρες μετά (δεν ξέρω αν είναι 12 ή 24) με σκοπό να εμποδίσει τη σύλληψη.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια λέγεται Norlevo και πρέπει να ληφθεί εντός 3 ημερών.

Όσο πιο σύντομα γίνει η λήψη του,τόσο το καλύτερο όπως είπε και ο Luci.

Είναι αποτελεσματικό κατά 95% αν ληφθεί τις μεταξύ 12-24 ωρών

85% μεταξύ 24-48 ωρών και

58% μεταξύ 48-72%

Είναι καλύτερη λύση από την έκτρωση,αλλά όχι και η ενδεδειγμένη σε μόνιμη βάση.

Δημοσ.
Για την ακρίβεια λέγεται Norlevo και πρέπει να ληφθεί εντός 3 ημερών.

Όσο πιο σύντομα γίνει η λήψη του,τόσο το καλύτερο όπως είπε και ο Luci.

Είναι αποτελεσματικό κατά 95% αν ληφθεί τις μεταξύ 12-24 ωρών

85% μεταξύ 24-48 ωρών και

58% μεταξύ 48-72%

Είναι καλύτερη λύση από την έκτρωση,αλλά όχι και η ενδεδειγμένη σε μόνιμη βάση.

Προφανώς και δεν είναι ενδεδειγμένη λύση. Και για το ηθικό τους ζητήματος γιατί προφανώς μπορεί μια φορά να είναι ακίνδυνη, αλλά δε νομίζω να ισχύει και το ίδιο όταν χρησιμοποιήται σαν αντισύλληψη. Άσε που νιώθει σκατά η γυναίκα.

Δημοσ.

Έχω γνωστή η οποία το πήρε 3 φορές συνολικά σε διάστημα αρκετών μηνών,όχι στα καπάκια.

Δεν την πείραξε την πρώτη φορά,αλλά έδρασε αθροιστικά ένα πράμα.Τρελά νεύρα,εμετοί αν θυμάμαι καλά και ο κύκλος της έκανε ό,τι να ναι.

Αν τα δεις σε μέγεθος τα χαπάκια θα πάθεις σοκ.Είναι απίστευτα μικρά και εκεί καταλαβαίνεις τι παρενέργειες μπορεί να έχουν για να σταματάνε τόσο μικρά χάπια μια σύλληψη.

Δημοσ.
Σταματήστε επιτέλους να εφαρμόζετε τα φαλλικά σας κριτήρια πάνω σε άσχετα πράγματα. Size does not mattah.

Εκθέτεις την MsquitoPrincess λιγάκι αλλά εκτίθεσαι και εσύ συγχρόνως... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...