Προς το περιεχόμενο

Τι ευθύνες έχεις ξέρω γω;

ippo00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για το γκαλεριστας δεν ειμαι σιγουρη...

Εγώ είμαι σίγουρος και για τα δύο. Τον γουστάρουν οι άντρες, έβαζε κρεμούλες στα μαλλιά του, δούλευε σε γκαλερί.

Πιθανόν βέβαια να γουστάρει και γυναίκες. Από αυτές που είναι της ιδεολογίας 'μια σου και δύο μου' όμως...

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάλι τη πέφτεις σε γκόμενες Punky? Και βάζεις και ο για ξεκάρφωμα... :P

OMG! Όχι ρε ειλικρινά. Δε φαντάστηκα ότι κάποιος που θα γελούσε με ένα αστείο για τους γάβρους, θα ήταν γυναίκα.

Μάνι-μάνι, είμαστε ασύμβατοι με την κοπέλα, μόνο και μόνο για αυτό.

Ορίστε. Πόσο πιο ξεκάθαρα να κάψω αυτό το χαρτί;

για το γκαλεριστας δεν ειμαι σιγουρη...

Δεν λέω ποτέ ψέμματα. Λίγες τεντωμένες αλήθειες, καμιά φορά.

Εγώ είμαι σίγουρος και για τα δύο. Τον γουστάρουν οι άντρες, έβαζε κρεμούλες στα μαλλιά του, δούλευε σε γκαλερί.

Στη γκαλερί δούλευα κάτω από μια γυναίκα.

Που με είχε συστήσει μια καθηγήτριά μου.

Δεν φταίω εγώ αν με συμπαθούν οι κυρίες.

Δημοσ.
"Ειναι αδικο μονο η γυναικα να αποφασιζει για ενα παιδι που ευθυνες και δικαιωματα εχουν και οι 2"

1)Δεν πιστεύω πως μόνο η γυναίκα αποφασίζει για το αν θα κρατήσει ένα παιδί ή όχι,τώρα και έτσι να είναι, το ''να αναλάβει τις ευθύνες του'' δεν είναι αναγκαστηκά ο γάμος και τα λοιπά.Είναι και η αναγνώριση του παιδιού και η οικονομική ενίσχυση.Αυτός ο "φίλος" τέλοσπάντων αυτού που έγραψε το post ήθελε να την κάνει και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη.Τώρα αν εσυ το θεωρείς αυτό σωστο.

2)Εγώ δεν μίλησα γενικά, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ευτυχως για σενα δεν θα σου ζητησω να μου πεις αν ξερεις τι σημαινει "φαλλοκρατης"(με 2 λ) thank google for that

3)Συγνώμη κύριε Μπαμπινιώτη για το λάθος μου,δεν θα ξαναγίνει..

Δημοσ.
σχετικά με το dna τεστ έχω μόνο έμμεση, αλλά μάλλον ακριβή.

Το ειχα ρωτησει πριν κανα χρονο σε φιλο δικηγορο-οχι,δεν ειχα καποιο περιστατικο,α πλα μου αρεσουν τα νομικα τερτιπια.Λοιπον ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να δωσεις αιμα για τεστ DNA, ΟΜΩΣ το δικαστηριο το θεωρει αυτο σαν ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ κριτηριο πατροτητας. Ειναι ας πουμε σαν να σε κατηγορουν για φονο και να μην μπορουν να σε υποχρεωσουν να δωσεις αποτυπωματα για να τα συγκρινουν με αυτα που βρηκαν στο οπλο. Ε, την εχεις κανει, ειναι σαν να το παραδεχεσαι.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πως θα έπρεπε να γίνεται εξίσου σεβαστή η επιθυμία του άντρα για τη διατήρηση της ζωής.

Η επιθυμία όμως του άντρα στη δική μου ιεράρχηση, αλλά και του νομοθέτη, είναι δευτερεύουσα σε σχέση με την προστασία της ζωής και την αυτοδιάθεση του σώματος.

Από τη στιγμή που πια έχει γεννηθεί ο νέος άνθρωπος, ακόμα και παρά τη θέληση του ενός γεννήτορα, θα λάβει την προστασία και τη μέριμνα που του αξίζει

Επειδη ισως μπερδεψα κοσμο. Τασσομαι υπερ της διατηρησης του παιδιου ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΤΩ Ο ΕΝΑΣ το επιθυμει. Ειμαι υπερ ΦΑΝΑΤΙΚΑ της εκτρωσης εφοσον και οι 2 την επιθυμουν.

Δηλαδη αν η γυναικα το θελει ας το κρατησει. Το ιδιο ομως αν το θελει ο πατερας. Θα μου πεις "ναι ρε μαγκα αλλα στην μανα θα μεγαλωσει".

Αφενος αυτος ειναι ενας νομος της φυσης, τι να κανουμε. Αν μπορουσαμε να παρουμε το εμβρυο που δεν θελει η μανα και να το κυοφορησει ο αντρας που θελει be my guest...Και αφου χρησιμοποιουμε ανθρωπινη λογικη για να συμπληρωουμε φυσικη διαδικασια δεν βρισκω γιατι να λεει ο νομοθετης "Ας προσεχες φιλε, η μανα το κυοφορει, αρα αυτη το κραταει" και οχι να λεει "Ας προσεχες κοπελα μου, δεν το θες αλλα γεννησε το τωρα για να μαθεις και δωστο στον αντρα".

Αφετερου κατανοω την αναγκη προστασιας της αυτοδιαθεσης του σωματος αλλα δεν ειναι υποκριτικο να θεωρεις το εμβρυο "πλασμα δικαιου" αλλα αμα δεν το θελει η μανα "Ποιος το @@ει το εμβρυο;Σιγα μην εχει και ψυχη". Οπως σου ειπα ειμαι υπερ του να τρως το αγγουρι μεχρι τελους ακομα και αν δεν θες, ανεξαρτητος φυλου.Και ξαναγυριζουμε στο φυσικο νομο: Τι να κανουμε που αναγκαστικα η γυναικα κυοφορει? Καποιος επρεπε να ειναι ο ριγμενος. Αρα θα υποστει αυτη την παραβιαση της προστασιας της αυτοδιαθεσης του σωματος.

Απλώς μπορείς να παραιτηθείς. Από τις υποχρεώσεις στο νέο άνθρωπο δε μπορείς να παραιτηθείς.

Ελα τωρα, παραδειγμα ηταν, σε καιρο πολεμου αλλωστε θα κατηγορηθεις για εσχατη προδοσια και θα εκτελεστεις.

Δε μπορώ να φανταστώ πως πραγματικά θα δικαιολογούσες το φόνο βρεφών.

Θελω να πιστευω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβαινεις την αποψη απο το χιουμορ-καλο ή κακο επαφυεται στον καθενα

Μπορεί να διαφωνείς, αλλά τα τέκνα προστατεύονται, άσχετα από τον τρόπο που ήρθαν στη ζωή. Το σημαντικό είναι πως πια βρίσκονται εν ζωή και έχουν πλήρη δικαιώματα κληρονομικά και οικονομικών ευεργετημάτων.

Μα δεν διαφωνω στο να ερθουν στην ζωη, ΙΣΑ-ΙΣΑ αυτο λεω, ας καταπιεστει η γυναικα να το φερει.Οπως καταπιεζεται ο αντρας να το πληρωνει χωρις να θελει. Αυτο που διαφωνω ειναι ΚΑΙ "Η γυναικα το κανει οτι θελει" ΚΑΙ "το πληρωνουν και οι 2". Δικαιωματα η μια, υποχρεωσεις και οι 2? Δεν λεει

Και προφανως βλεπω τι γινεται, δεν ζω στην Φρουτοπια.Αυτο ομως μου στερει το δικαιωμα μου να διαφωνω?Εδω δεν ποσταρα τι γινεται,ποσταρα την διαφωνια μου

Δημοσ.
1)Δεν πιστεύω πως μόνο η γυναίκα αποφασίζει για το αν θα κρατήσει ένα παιδί ή όχι

Δυστυχως ετσι ειναι, δεν υπαρχει νομος να την υποχρεωσει να το ριξει αν δεν θελει ο αντρας και πολυ περισσοτερο να το κρατησει αν θελει ο αντρας.

Αυτός ο "φίλος" τέλοσπάντων αυτού που έγραψε το post ήθελε να την κάνει και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη.Τώρα αν εσυ το θεωρείς αυτό σωστο.

Sexcuse me????Ποτε ακριβως και απο που συμπερανες κατι τετοιο?

3)Συγνώμη κύριε Μπαμπινιώτη για το λάθος μου,δεν θα ξαναγίνει..

Δεν πειραζει παιδι μου, γιαυτο ειναι τα λαθη σας,για να γελαμε οι υπολοιποι.

Περα απο την καφριλα, δεν στην ειπα για τα 2 λ πραγματικα. Στην ειπα γιατι χρησιμοποιησες ενα ορο για να με χαρακτηρισεις που δεν προκυπτει πουθενα απο τα λεγομενα μου και ακομα περισσοτερο δεν προκυπτει απο την ΔΙΚΗ ΣΟΥ αναλυση των λεγομενων μου. Ηταν σε φαση "Ρε δικε μου, εισαι τοσο λαθος στον χαρακτηρισμο σου που ουτε σωστα δεν τον γραφεις". Αν με ελεγες πανιλίθιο δεν θα στην ελεγα γιατι ειμαι πανηλιθιος

Δημοσ.

Επειδη ισως μπερδεψα κοσμο. Τασσομαι υπερ της διατηρησης του παιδιου ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΤΩ Ο ΕΝΑΣ το επιθυμει. Ειμαι υπερ ΦΑΝΑΤΙΚΑ της εκτρωσης εφοσον και οι 2 την επιθυμουν.

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Δεν είχα καταλάβει τι πραγματικά εννοείς.

Συμφωνώ και εγώ πως θα έπρεπε η επιθυμία του άντρα για την προστασία της εν δυνάμει ζωής να είναι εξίσου σεβαστή με αυτή της γυναίκας.

Θελω να πιστευω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβαινεις την αποψη απο το χιουμορ-καλο ή κακο επαφυεται στον καθενα

Με συγχωρείς, δεν είχα αντιληφθεί πως αστειευόσουν. Έχω ελαφρυντικά, όμως, είμαι ασθενής. Αυτή η εποχική ίωση μου γύρισε σε βρογχίτιδα.

Και προφανως βλεπω τι γινεται, δεν ζω στην Φρουτοπια.Αυτο ομως μου στερει το δικαιωμα μου να διαφωνω?Εδω δεν ποσταρα τι γινεται,ποσταρα την διαφωνια μου

Φυσικά, έχουμε όλοι δικαίωμα στην άποψη και στη διαφωνία. Αν μάλιστα η διαφωνία σου έγκειται στην μη αναγνώριση του δικαιώματος του πατέρα να επιβάλλει τη διατήρηση του εμβρύου, έχω και εγώ την ίδια άποψη.

Δημοσ.
Με συγχωρείς, δεν είχα αντιληφθεί πως αστειευόσουν. Έχω ελλαφρυντικά, όμως, είμαι ασθενής. Αυτή η εποχική ίωση μου γύρισε σε βρογχίτιδα.

Κι εσένα ε? Ε ρε τι είναι αυτό το πράμα...

Δημοσ.
Ρε ένας φίλος μου έχει αφήσει μια κοπέλα έγκυο, άμα αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση και εξαφανηστεί τι μπορεί να του κάνει ξέρω 'γω

μια κοπέλα;

μια τυχαία; την κοπέλα του;

τι ηλικια;

τεσπα οποια και να ειναι η σχεση τους η ακομα κ η ηλικία τους το σωστο δεν ειναι να εξαφανιστει παντως

ευθυνη εχουν κ οι δυο.αυτο ειναι το μονο σιγουρο

αφου θεωρουν οτι ειναι ωριμοι να κανουν σεξ ας αναλαβουν κ τις ευθυνες των πραξεων τους

θα σου αρεσε να το κανουν αυτο σε καποιο δικο σου ατομο;; δεν νομιζω

αν ειναι να κανουν εκτρωση τουλαχιστον ας της σταθει οικονομικα κ ψυχολογικα

νομικα δεν ξερω αν εχει καποιες ευθυνες

βλεπεις οταν κανεις σεξ δεν υπογραφεις κ κανενα χαρτι για να αναλαβεις τις ευθυνες των πραξεων σου....για να μπορει να σου κανει κατι

ειναι θεμα ηθικης του ατομου καθαρα

Δημοσ.
αν ειναι να κανουν εκτρωση τουλαχιστον ας της σταθει οικονομικα κ ψυχολογικα

Πως λέμε αν πάμε για καφέ θα περάσεις να με πάρεις για να μην τρέχουμε με δυο αμάξια;Τι ωραία τι καλά.Εκτρωση ε πως είναι το εμβόλιο η η αιμοδοσία.Πας χάνεις 10 λεπτά από το χρόνο σου και πας στην καφετέρια για ένα χυμό να αναπληρώσεις τα υγρά.

Ρε ένας φίλος μου έχει αφήσει μια κοπέλα έγκυο, άμα αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση και εξαφανηστεί τι μπορεί να του κάνει ξέρω 'γω

Και να φύγει θα έχει τύψεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή που δε γνώρισε το παιδί του.Στην τελική ας το κρατήσει κα ας το μεγαλώσει μόνη της η μάνα.(όπως παλία που οι άντρες φεύγανε στον πόλεμο και δε ξαναεπέστρεφαν) και ας αφιερώνει χρόνο ο πατέρας τα Σαββατοκύριακα για να μεγαλώσει σωστά και αυτό.Αλλά η μαμά οφείλει να είναι 24/7 πάνω από το παιδί

Δημοσ.

Αρχικα να σου πω οτι μιλησαμε ολοι οι Ινσομνιακς και αποφασισαμε οτι καποιος πρεπει να θυσιαστει να σου απαντησει.Someone to take one for the team που λενε...και οπως καταλαβαινεις διαλεξα το κοντο καλαμακι

Πως λέμε αν πάμε για καφέ θα περάσεις να με πάρεις για να μην τρέχουμε με δυο αμάξια;Τι ωραία τι καλά.Εκτρωση ε πως είναι το εμβόλιο η η αιμοδοσία.Πας χάνεις 10 λεπτά από το χρόνο σου και πας στην καφετέρια για ένα χυμό να αναπληρώσεις τα υγρά.

Oχι μωρε, ας το κρατησουν, τι παιδι τι σκυλι τι DVD και τα τρια σε -ι τελειωνουν

-Μωρο μου τι εκανες σημερα;

-Α πηγα για ψωνια με την Αννα,το φχαριστηθηκα. Πηρα ενα φορεμα Miu miu yperoxo μωρο μου, 2,500 ευρω ΜΟΝΟ, πηρα για σενα αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ παλτο Αlexander McQueen -μην ρωτησεις τιμη,ειναι δωρο- και ειδα και ενα σακακι για μενα Roberto Cavalli μουρλια αγαπη μου...Αχ, κατι ξεχναω...α ναι, και ενα παιδι...Αλλα αστο αυτο,που να δεις το Cavalli μωρο μου, σαν να τοραψαν για μενα

Δημοσ.

@1ον Καιζερ μη γράφεις πιωμένος.Αν εσύ και η γκόμενα σου έχετε φράγκα και κάνετε δώρα 3000 ευρώ ο ένας στον άλλον καρφί δε μας καίγεται .Να κάνεις τον επιδειξία αλλού.Ρε που μπλέξαμε.Να μου πεις wannabe ΒΠ δεν είσαι πως θα καυχηθείς;

Και τι σχέση έχει το παιδί με το φόρεμα.Το παιδί είναι μια αθώα ψυχή που δεν έχει σχέση με τη μαλακία των δυο που το δημιούργησαν.Στο χέρι τους είναι να το διορθώσουν προσφέροντας του γαλήνη και ηρεμία για την υπόλοιπη ζωή του απ το να το δολοφονήσουν γιατί οι τύψεις και οι ερινύες θα τους κυνηγάνε σε όλη τους τη ζωή.

Δε φέρνω το θέμα υιοθεσίας γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα ο μπαστουνοβλαχισμός θεωρέι μύασμα ένα υιοθετημένο παιδί που προσφέρει ανακούφιση σε κάποιους που ο Θεός δεν τους χάρισε αυτό το θείο το δώρο εν αντιθέσει με κάποιους αχάριστους που ως σύγχρονοι Ηρώδες δολοφονούν ένα παιδί που δεν είναι άρειας προέλευσης

Πάντως αν ο φίλος είναι από το boston καλό είναι να σκεφτεί να το δώσει για υιοθεσία σε κάποιος που θα το δώσουν τη φροντίδα που αυτοί δεν μπορούν να του προσφέρουν

Δημοσ.

Οι χριστιανικές ερινύες ή οι δωδεκαθεϊστικές; Για να ξέρουμε δηλαδή.

Πάντως αυτό με τους Ηρώδες μου θύμησε έναν φιλόλογο που είχε στο Λύκειο και μιλούσε για τις πλατείες τις Κάνιγκες. Να 'σαι καλά, με 'κανες και γέλασα.

Δημοσ.
Οι χριστιανικές ερινύες ή οι δωδεκαθεϊστικές; Για να ξέρουμε δηλαδή.

Ερινύες χριστιανικές δεν υπάρχουν.Οι φρουδικές είναι η συνείδηση.

Πάντως αυτό με τους Ηρώδες μου θύμησε έναν φιλόλογο που είχε στο Λύκειο και μιλούσε για τις πλατείες τις Κάνιγκες. Να 'σαι καλά, με 'κανες και γέλασα.

Γελαέι ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.Δε θα ήταν καλός γιατί θα σου χε μάθει ότι κάθε ρήμα έχει και ένα υποκείμενο το οποίο στην πρόταση σου δεν εννοείται οπότε πρέπει να το δηλώσεις.

Δημοσ.
Ερινύες χριστιανικές δεν υπάρχουν.Οι φρουδικές είναι η συνείδηση.

Μου αρέσει που άλλαξες το βουδιστικές και το έκανες πιο intelectual. Οι φρουδικές είναι όπως λέμε φρούδες ελπίδες;

Γελαέι ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.Δε θα ήταν καλός γιατί θα σου χε μάθει ότι κάθε ρήμα έχει και ένα υποκείμενο το οποίο στην πρόταση σου δεν εννοείται οπότε πρέπει να το δηλώσεις.

Αν και πιάνεσαι από ένα λάθος πλητρολόγησης (είχε αντί για είχα), δε μπορώ να μη γελαέω με τους γλωσσικούς σου ακροβατισμούς και τις αποτυχημένες προσπάθειες επίδειξης γνώσεων.

Επειδή μου έδωσες έμπνευση γνώστη της αρχαίας ελληνικής, αποχωρώ.

Δημοσ.

καιζερ,ευχαριστώ για το ότι ανέλαβες το χρέος της απάντησης στον omnislash !

Δεύτερον...

Τι θα γίνει ρε φίλε,που άνοιξες το θέμα?

θα μας αφήσεις να παπαρολογούμε για πολύ ακόμα?

θα μας πεις κάποια παραπάνω δεδομένα,ή θα συνεχίσουμε να συζητάμε επι του γενικότερου για εκτρώσεις ,υποχρεώσεις κλπ?

(και ναι,συμφωνώ απόλυτα,ότι το παιδί δεν είναι dvd ,καλή η παρομοίωση)!

(και ναι, συμφωνώ απόλυτα ότι ο νόμος περί διατροφής είναι ένας φασιστικός νόμος,γιατί αν το παιδί το θέλει ο άντρας,τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά)!

(και για σκεφτείτε,στις χώρες που απαγορεύονται οι εκτρώσεις,έχετε ακούσει πόσους θανάτους έχουν σε έγκυες γυναίκες,οι οποίες πηγαίνοντας να το ρίξουν σε κλινικές που δεν ελέγχονται από κανέναν,δεν εγχειρίζονται όπως πρέπει?)

τέλος πάντων...τι να πω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...