Προς το περιεχόμενο

Τι ευθύνες έχεις ξέρω γω;

ippo00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ ΦΙΛΕ.Το παλικάρι που άφησε έγκυο την κοπέλα-αν δεν είναι ο ίδιος που έγραψε το μήνυμα-πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.Ότι και να είναι η κοπέλα, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που έκανε μαζί της ο Mr γ@μάω και φέυγω...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι καμιά γυναίκα φεμινίστρια, αγοράκι είμαι και εγώ μόνο που μου την σπάνε μερικοί τυπάδες που γ@μάνε τον κόσμο και μετά δεν ξέρουν τπτ.

Δημοσ.
Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ ΦΙΛΕ.Το παλικάρι που άφησε έγκυο την κοπέλα-αν δεν είναι ο ίδιος που έγραψε το μήνυμα-πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Επειδη διαισθανομαι οτι θα εχει Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η πλακα, θα ηθελα να εξηγησεις πως επεξεργαστικες το "Ειναι αδικο μονο η γυναικα να αποφασιζει για ενα παιδι που ευθυνες και δικαιωματα εχουν και οι 2" ωστε να φτασεις στο συμπερασμα οτι ειμαι "φαλοκρατης"...Ευτυχως για σενα δεν θα σου ζητησω να μου πεις αν ξερεις τι σημαινει "φαλλοκρατης"(με 2 λ) thank google for that

Ότι και να είναι η κοπέλα, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που έκανε μαζί της ο Mr γ@μάω και φέυγω...

α. ΠΟΤΕ αναφερθηκα στο προηγουμενο ποστ μου στο ποιον της μητερας?

β. Η σωστη εκφραση ειναι "Ότι και να είναι η Mrs Aπο μπρος και πισω τρενα, και δεν ειμαι πια παρθενα, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που έκανε μαζί της ο Mr γ@μάω και φέυγω". Δεν μπορει στην ιδια προταση να αφηνεις στην απεξω την μητερα απο το γεγονος και στην αλλη να χαρακτηριζεις τον πατερα

Δημοσ.
Eπειδη δειχνεις να ξερεις απο νομους I take your word for it. Οποτε δεδομενου πως μιλας σωστας....Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Μη δώσω λάθος εντύπωση, δεν είμαι νομικός. Ο paredwse μπορεί σίγουρα να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Σχετικά με τη διατροφή έχω άμεση γνώση, σχετικά με το dna τεστ έχω μόνο έμμεση, αλλά μάλλον ακριβή.

Δηλαδη ΝΑΙ ΜΕΝ λεμε πως για ενα παιδι ευθυνες εχουν και οι 2 αλλα την αποφαση αν θα ερθει στην ζωη την εχει μονο η γυναικα. Αν θελει το κραταει, αν δεν θελει οχι. Ο δε μαλακας ΕΜ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΜ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!! Δηλαδη αν δεν το θελει και αυτη θελει το κρατανε. Αν αυτος το θελει αλλα αυτή όχι το ριχνει. Μπραβο ρε, ωραια λογικη. Και μην μου πειτε οτι "δικο της ειναι το σωμα οτι θελει το κανει" γιατι ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ να εχει κααααποιες επιπτωσεις σε καποιο σημειο του σωματος της. Η ολη "δουλεια" γινεται για το παιδι,οχι γιαυτην.Δεν γινεται εκτρωση, ε ας κανουμε και μια βιοψια εγκεφαλου-βλεπω πολυ House. ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ στην περιπτωση που αυτη ΔΕΝ θελει αλλα ο κακομοιρης θελει??Εκει τι επιπτωσεις εχει στο σωμα της?Οτι θα παρει κιλα για 7-9 μηνες??Δηλαδη αυτες ειναι περισσοτερες και ποιο επικινδυνες (ναι,ξερω, εγκυμοσυνες μπορει να στοιχισουν ζωες, οπως ομως και εκτρωσεις) απο την εκτρωση που θελει να κανει? Και στο φιναλε εκει δεν ισχυει το "Ας προσεχε τι εβαζε μεσα της"??

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πως θα έπρεπε να γίνεται εξίσου σεβαστή η επιθυμία του άντρα για τη διατήρηση της ζωής.

Η επιθυμία όμως του άντρα στη δική μου ιεράρχηση, αλλά και του νομοθέτη, είναι δευτερεύουσα σε σχέση με την προστασία της ζωής και την αυτοδιάθεση του σώματος.

Από τη στιγμή που πια έχει γεννηθεί ο νέος άνθρωπος, ακόμα και παρά τη θέληση του ενός γεννήτορα, θα λάβει την προστασία και τη μέριμνα που του αξίζει.

Αν ειμαι στρατυκαυλος και εχω παει εθελοντικα μονιμος στις Ειδ.Δυναμεις και ξαφνικα μια μερα μου πουνε, "Στελνουμε την μοναδα σου επειδη ειναι Ειδικες Δυναμεις να βοηθησουν τους Αμερικανους στο Ιρακ" και εγω ψιλοχεζομαι μπορω να πω "Ασε εγω θα κατσω πισω??" Θα μου πουνε "Ας προσεχες αγορακι μου"

Απλώς μπορείς να παραιτηθείς. Από τις υποχρεώσεις στο νέο άνθρωπο δε μπορείς να παραιτηθείς.

Προφανως λοιπον μια πολυ ωραια λυση ειναι μολις γεννιεται το παιδι να το σκοτωνουμε (αρα περασε και ο κινδυνος για το σωμα της γυναικας) αλλα επειδη ο τελευταιος που το εκανε αυτο πριν 2000τοσα χρονια τον βγαλανε ψυχοπαθη και ειπανε οτι και καλα το εκανε γιατι κηνυγαγε τον Χριστο (να λοιπον η αληθεια για τον Ηρωδη,βγαινει στο φως) γιατι δεν λενε

Δε μπορώ να φανταστώ πως πραγματικά θα δικαιολογούσες το φόνο βρεφών.

"Ειδικα σε ανυπαντρα ζευγαρια, αν θελει ενας απο τους δυο γονεις να το κρατησει, ας το κρατησει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αλλα ουτε και δικαιωματα απο τον αλλο γονεα.Ουτε φραγκα ουτε τιποτα." Αντε να επεδικαζοταν ενα ποσο αν ηθελε να το κρατησει μονο ο αντρας για την περιοδο των τελευταιων 5-6 μηνων οπου δεν μπορει να γινει εκτρωση ώστε η γυναικα να εχει την καλυτερη φροντιδα και να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη και για τις οικονομικες απωλειες του διαστηματος αποχης απο την εργασια.

Μπορεί να διαφωνείς, αλλά τα τέκνα προστατεύονται, άσχετα από τον τρόπο που ήρθαν στη ζωή. Το σημαντικό είναι πως πια βρίσκονται εν ζωή και έχουν πλήρη δικαιώματα κληρονομικά και οικονομικών ευεργετημάτων.

Δημοσ.
Αχ δυστυχώς

Χαχα. Ο καθένας με τον πόνο του :razz:

Χαίρομαι να σε διαβάζω ρε μπαγάσα δάσκαλε.

Έχεις και αυτή την ευγένεια και τη μετριοπάθεια του Μιγιάγκι, που ζηλεύω.

Εγώ μόνο wax on, wax off ξέρω να κάνω. Και την κίνηση του πελαργού στην παραλία. Ευτυχώς, που πηδάω εγώ το κορίτσι στο τέλος της ταινίας δηλαδή.

Κάτι είναι κι αυτό.

Με όλα τα παραπάνω, θέλω να πω ότι συμφωνώ μαζί σου.

Απλά, ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερα να είμαι συνοπτικός στη ζωή μου.

Δημοσ.

Ρε. Πας και ποστάρεις σε κάθε θρεντ για να αποκαλύψεις μια πλευρά του εαυτού σου που θεωρείς αντιηρωικά γοητευτική. Σταμάτα πια ντάμιντ. Δεν είμαστε γκομενάκια.

Δημοσ.

Νταξ, μη νιώθεις άσχημα, το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, αλλά και λίγο παπαρολογία παραπάνω στα φόρουμς καλή είναι...

Δημοσ.
Εγώ είμαι υπέρ των εκτρώσεων πάντως, γιατί το πιο πιθανό είναι το παιδί που θα γεννηθεί, να γίνει γάβρος τη σήμερον ημέρα.

XAXAXAXAXAXAXA!!Πέθανα στο γέλιο!
Δημοσ.
Ρε. Πας και ποστάρεις σε κάθε θρεντ για να αποκαλύψεις μια πλευρά του εαυτού σου που θεωρείς αντιηρωικά γοητευτική. Σταμάτα πια ντάμιντ. Δεν είμαστε γκομενάκια.

Δεν φταίω εγώ αν εσύ με βρίσκεις γοητευτικό.

Δεν είσαι ο πρώτος άντρας που το παθαίνει.

Και υπάρχουν και αξιόλογοι χρήστες όπως ο MsquitoPrincess, που περνάει καλα μαζί μου.

Δημοσ.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ με βρίσκεις γοητευτικό.

Δεν είσαι ο πρώτος άντρας που το παθαίνει.

Και μετά λας λες ότι δεν είσαι gay γκαλερίστας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...