ippo00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε ένας φίλος μου έχει αφήσει μια κοπέλα έγκυο, άμα αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση και εξαφανηστεί τι μπορεί να του κάνει ξέρω 'γω
anark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εξέταση DNA ίσως... Και αν είσαι άντρας τότε παίρνεις και ευθύνη για τις πράξεις σου και δεν την κάνεις...
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να πει πως έπεσε θύμα βιασμού (αυτός)
djapal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω ότι ο anark έχει δίκιο. Χαλαρά θα γίνει μια εξέταση και μετά τρέχα γύρευε. Εκτός αν σκάσει χρήμα για έκτρωση (αν το θέλει και η κοπέλα βέβαια). Πάντως να τη γλιτώσει λίγο δύσκολο αρχηγέ. Προσέχουμε τι κάνουμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.
paschalia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ποσο χρονων ειναι αμφοτεροι ? Σε ποιο σταδιο της ζωης τους βρισκονται ? Ποσο καιρο τα εχουν ? Η κοπελα τι λεει σχετικα ?
Parasight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ippo00, και μόνο που ρωτάει κάτι τέτοιο ο φίλος σου (??) δείχνει πόσο συμφεροντολόγος και εγωκεντρικός είναι και πόσο νοιάζεται για την κοπελιά του. Σα να μας λεει δλδ "αν υπάρχει περίπτωση να μη με πιάσουν τότε να τρέξω, αλλιώς να μείνω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τη γλιτώνω". Μπράβο ρε, ωραία στάση. Τα συγχαρητήριά μου. Να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα πρωί-πρωί.
djapal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ippo00, και μόνο που ρωτάει κάτι τέτοιο ο φίλος σου (??) δείχνει πόσο συμφεροντολόγος και εγωκεντρικός είναι και πόσο νοιάζεται για την κοπελιά του. Σα να μας λεει δλδ "αν υπάρχει περίπτωση να μη με πιάσουν τότε να τρέξω, αλλιώς να μείνω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τη γλιτώνω".Μπράβο ρε, ωραία στάση. Τα συγχαρητήριά μου. Να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα πρωί-πρωί. Χμμ δεν το κόβω να είναι η κοπελιά του. Άφησε μιααααααα κοπέλα έγκυο είπε. Καλά, όχι ότι αυτό αλλάζει κάτι στην όλη στάση του, αλλά λέμε τώρα. Από εκεί και πέρα φαντάσου πως σκέφτεται ο κόσμος... :s
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ippo00, την πάτησες μάγκα μου. Τουλάχιστον κάνε αυτό που πρέπει.
Vagos_46 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εξέταση DNA ίσως... Και αν είσαι άντρας τότε παίρνεις και ευθύνη για τις πράξεις σου και δεν την κάνεις... συμφωνω απολυτα!
MagicaDeSpell Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 αν γουσταρει ας την κανει... μπορει η κοπελα να μην κανει τιποτα. αλλα μετα μην τολμησει να ενδοιαφερθει για αυτο το παιδι, περισοτερη ζημια θα κανει θελοντας να το παιξει πατερας αργοτερα...
antreaslam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Σαν άντρας,θέλει-ς να κάνει σεξ,να ...να....να.... Αλλά όταν συμβαίνει η στραβή γυρνάει στην παιδική του ηλικία,όπου ελάχιστες υποχρεώσεις έχει,και κρύβεται πετυχημένα πίσω από το δάχτυλό του? Αντρας δε σημαίνει μόνο ΠΗΔΑΩ... Το λιγότερο που μπορεί να κάνει (ΑΝ,επαναλμβάνω ΑΝ) η κοπέλα θέλει να το ρίξει, είναι να συμπαρασταθεί οικονομικά κ ψυχικά! Αν αυτή η κοπέλα δεν είναι η κοπέλα του,τότε είναι 2πλά μ@λ@κ@ς που δεν είχε πάρει προφυλάξεις... Κ τέλος πάντων,αν δε θέλει να μουτζώνει τον εαυτό σου στον καθρέφτη,γιατί κάποτε τα έκανε ΣΚΑΤΑ στη ζωη του,ας αναλάβει αυτή την ΠΟΛΥ δύσκολη υπόθεση μέχρι το τέλος της!
manic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια αφηστε την κριτικη αν ξερει καποιος να απαντησει ας το κανει ( like anark) ετσι κι αλλιος εχει φαει αρκετο βρισιδη αυτος (φανταζομαι....)
Parasight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Να του δώσουμε δλδ ιδέες να γίνει παλιάνθρωπος ΟΚ, ippo00 το Match Point το έχεις δει; Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι ένα δίκαννο και όλα τα προβλήματα θα λυθούν.
MagicaDeSpell Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 μονο τεστ DNA, αν αποδειχθει η πατροτητα μπορει να απαιτησει αναγνωριση του παιδιου και ενδεχομενος μια καλη διατροφη... αν εχει πεσει σε πιο "παραδοσιακο" σοι, μπορει να του σκασουν μυτη πατερας, αδερφοι, μπαρμπαδες με τα τουφεκια ανα χειρας απαιτοντας παντριες...
djapal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια αφηστε την κριτικη αν ξερει καποιος να απαντησει ας το κανει ( like anark) ετσι κι αλλιος εχει φαει αρκετο βρισιδη αυτος (φανταζομαι....) Τι να ξέρει δλδ κάποιος ρε αρχηγέ μου; Τι να του πούμε; Πως να ξεφύγει από την κατάσταση που δημιούργησε με δική του ευθύνη επειδή είχε κα**ες μια μέρα και ήθελε να πηδήξει; Αυτό που του λέμε είναι να αναλάβει τις ευθύνες του και αυτό πρέπει αν κάνει. Το σωστό δλδ. Τώρα αν αυτός είναι κανα παιδάκι μέσα στην τρελή χαρά, του στυλ... πω ρε μα@@@@ την πήδηξα χωρίς προφυλακτικό και την άφησα έγκυο. Τώρα πως την κάνουμε με ελαφρά;... ε έλεος δλδ. Καλά δε βλέπω καν να απαντά και αυτός που άρχισε το θέμα. Και μόνο που ξεκινά ένα θέμα με "Ρε", λέει πολλά. :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.