Προς το περιεχόμενο

Psiksh diskon. How to??

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon, iodu to prob:

exo kati diskous pou pragmatika me bgazoun asproprosopo alla pou epano tous kati zestes kalokairines meres thganizeis ayga grin.gif" border="0

enas stis 10000rpm kai enas stis 7200

kai oi dyo mazi sto idio kouti einai ena egklima (eidika an kleiso to tower meta)

tora tous exo balei exoterika tou tower gia na mhn thermenetai polly.<p>psaxno na bro psiktra se ola ta magazia (patra meno) kai olo omu deixnoun kati foles pou thelon ena bay 5.25" to opoio omos den diatheto<p>ti na kano loipon? mesa sto forum yparxoun kapoio masters sto thema ths psixhs wink.gif" border="0 <p>ypopshn oti den psaxno gia lysh watercooling

me auto tha sxolitho apo tou xronou smile.gif" border="0 <p>thnx in advance

Δημοσ.

Και εγώ θέλω να ψήξω τον ένα σκληρό που θερμένεται αρκετα (ιδιαίτερα το καλοκαίρι!), και έχω σκεφτεί να του βάλω μία ψύκτρα από επεξεργαστές slot (a ή 1). Το έχει δοκιμάσει ένας φίλος μου και έχει κερδίσει λίγους βαθμούς...

Δημοσ.

Τα μόνα HDD coolers που προτείνω εγώ πάντως είναι αυτά που "ντύνουν" τον δίσκο με μία ψήκτρα και επιπρόσθετα ενισχύουν την ροή γύρω του με ανεμιστηράκια...<p>ΟΣΑ COOLERS ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! <p>Ο δίσκος έχει λεία επιφάνεια και στον περιορισμένο χώρο που πιθανά λειτουργεί δεν μπορεί να ψηχθεί από απλή απαγωγή στον αέρα...χρειάζεται επαγωγή της θερμότητας μέσα σε ένα σώμα μεγαλύτερης θερμικής χωρητικότητας...αυτό είναι το μεταλλικό case. <p>ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ (κάθεται σε "ΣΚΑΜΠΟ" φιλε mandos) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ case Ή ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ.<p>Το ιδανικό cooler κατά την γνώμη μου είναι κάτι τέτοιο

ultimatehdcooler.jpg<p>Αυτό βέβαια απαιτεί ένα ελεύθερο φατνίο 5,25" το οποίο καταλαμβάνει η ψήκτρα...<p>Η εναλλακτικές, που είναι απλά fans μπροστά από τον δίσκο

hdcooler3.jpg<p>ή κάτω από αυτόν

thinhdcooler.jpg<p>δεν είναι αρκετές και ειδικά με τα δικά σου SCSI drives είναι χαμένα λεφτά. ʼλλωστε και τα 2 αυτά απαιτούν τον ίδιο ή και περισσότερο χώρο από την 1η και καλύτερη λύση, αφού τα "μπροστά" χρειάζονται επίσης από ένα φατνίο 5.25", ενώ το "κάτω" χρειάζεται 1 επιπλέον εσωτερικό φατνίο 3,5"...δηλαδή 4 συνολικα: 2 για τους δίσκους και από ένα για κάθε fan. Παρόλα αυτά θα είναι στριμογμένα και θα φυσάνε ήδη ζεστό αέρα από το εσωτερικό του κουτιού...<p>Καλύτερη και ακριβότερη λύση; Αγόρασε ένα full tower και μεταλλικές ψήκτρες με fans...απλά δεν συγκρίνεται...άλλες λύσεις όπως κάτι φτεροτές της global win κτλ, πέρα από εξίσου ακριβές, δρουν ως εισαγωγές αέρα για το όλο σύστημα και δεν επικεντρώνονται στα drives όπως τα παραπάνω...άλλωστε είπαμε...το χαμηλό προφίλ των δίσκων είναι αρκετά αεροδυναμικό ώστε να μην μπορεί να κρυώσει με απλό "φύσημα"...<p>Imagine

Δημοσ.

imagine isos sto skampo na einai megalhterh h thermokrasia alla den paei mesa sto kouti

ena domatio 4x3x3 theli safos perisotero xrono gia na zestathei apo tous 2 diskous apo oti ena tower grin.gif" border="0

skeftomai thn exhs lysh:

2 lames pou tha katevasoun ton enan disko polly xamhla sto kouti kai apo opou tha balo enan anemisthra na fyasei pros tis kartes

fysika tha prepei na dioxo thn zesth apo tis kartes (ekei einai akoma poio zesta) me enan akoma<p>5,25 drive den exo kai tower den eimai se thesi na paro aythn thn stigmh, ama teliosei to lykeio blepoume frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 <p>mia aplh psiktra tha kanei tpt??<p>---

sorry pou argo na apanthso alla to net exei ginei spanio pleon frown.gif" border="0 <p>thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...