geovard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Γειά χαρά. Έπαθα το εξής.Είχα ένα (το μοναδικό) πρόγραμμα της Norton το antispam καί είπα να το πετάξω από το pc γιά να ξεβρωμίσει.Αμέσως μετά άρχισαν να πετάγονται τα παράθυρα βροχή ότι εντοπίστηκαν νέες συσκευές πού ήταν τα cdrom καί dvdrom ακόμη καί οι εικονικές συσκευές καί ότι δεν βρίσκει προγράμματα οδήγησης.Δεν μπορώ με τίποτα να επαναφέρω το σύστημα.Μέχρι πού απεγκατέστησα τούς controllers αλλά στην επανεκκίνηση τίποτα.Νάσου πάλι η προσθήκη νέου υλικού! Ρίξτε καμμιά ιδέα ρε παιδιά γιά να μην πάω γιά νέα εγκατάσταση.Τι πράμα είναι αυτά τα προιόντα της symantec.Σκέτο βάσσανο γιά τον υπολογιστή.
evts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μήπως ένα system restore αν έχεις κανενα σχετικά προσφατο βοηθήσει?
geovard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μήπως ένα system restore αν έχεις κανενα σχετικά προσφατο βοηθήσει? Το system restore βοήθησε στο θέμα με τις συσκευές αλλά έμειναν αναφορές στο antispam καί δημιουργούν κάποια άλλα προβλήματα με κάτι μηνύματα πού πετάει.Θα κάνω ένα καθάρισμα στη registry καί θα δω.Μάλλον δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω το norton removal tool αλλά να πάω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων κανονικά.Αυτό το εργαλείο κόντεψε να ..ξεπατώσει τον υπολογιστή.Έκανε πάνω από πέντε λεπτά να ξεριζώσει ένα απλό πρόγραμμα όπως το αντισπάμ.Τι στο καλό έψαχνε τόση ώρα.
billyyo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ένα ανάθεμα και από εμένα. Μου έχει καταστρέψει δυο φορές. Από τότε το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι! Απορώ πως έγινε τόσο γνωστή αυτή η εταιρία!?
keeper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Απορώ πως έγινε τόσο γνωστή αυτή η εταιρία!? Norton Commander (pote den to pigaina, panta protimousa command prompt) Norton Utilities For Dos Gia na thimountai oi palioi kai na mathenoun oi kenourgioi
Vagos_46 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ακριβως το ιδιο προβλημα ειχαμε με το pc του ξαδερφου μου και τελικα του εκανα ενα format και ησυχασαμε!! πραγματικα αυτο το προγραμμα το στοιχειωνει το pc!! :-|
filtrohouana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ωρε π0υστ1!!! Και πάνω που σκεφτόμουν να βγάλω το Symathec AntiVirus για να βάλω κάποιο σοβαρό πρόγραμμα...
Nefos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά έτσι είναι ο νόρτονας.....αν θέλεις να τον απεγκαταστήσεις σου καταστρέφει την εγκατάσταση....(εκβιασμός)...
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Υπήρχε ένα utility παλιά, που καθάριζε το pc πάντως. Για ψάξτε για Norton Remover (αν θυμάμαι καλά)
accipio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως πριν από καμιά 15αριά μέρες απεγκατέστησα το Norton Antivirus 2005 από το σύστημά μου και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Με τις νεότερες εκδόσεις δεν ξέρω τι γίνεται.
mvaggel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι έχω Norton Internet Security από την εποχή του 2005 και μέχρι τώρα (2007 trial) δεν είχα κανένα πρόβλημα
geovard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι έχω Norton Internet Security από την εποχή του 2005 και μέχρι τώρα (2007 trial) δεν είχα κανένα πρόβλημα Τα προβλήματα παρουσιάζονται βασικά μετά την απεγκατάσταση.Σού μαμάει το pc.Όλο καί κάτι σού αφήνει ενθύμιο.Τελικά εγώ έσωσα την παρτίδα έπειτα από ένα ξενύχτι καί πολύ σκούπα.
filtrohouana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά(μπορεί η απορία μου να είναι χαζή), πολλές φορές όταν πάω να βάλω κάποιο antivirus(ενώ έχω το symathec antivirus εγκατεστημένο) μου ζητάει να το απεγκαταστήσω και μάλιστα μου λέει να το απεγκαταστήσει το ίδιο το καινούριο antivirus.Αν γίνει έτσι και εγκατασταθεί το καινούριο antivirus θα βγούν προβλήματα??? sorry αν σας μπέρδεψα...
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δε συνίσταται να έχεις συγχρόνως 2 εγκατεστημένα AV προγράμματα, όπως το ίδιο ισχύει και για τα firewalls. Βγάλε πρώτα όμορφα-όμορφα το ένα, κάνε ένα restart και μετά βάλε το 2ο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.