Προς το περιεχόμενο

Top 20 Most Anticipated Console Games for 2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία πράματα! 8-)

Δεν είδα όμως πουθενά στη λίστα του τύπου το Lost Odyssey και το Bioshock (?!), ενώ είχε κάποια κουλά όπως το The Darkness και το Burnout 5 :???: Επίσης για μένα προσωπικά η σειρά που τα έχει βάλει... απλά καμία σχέση.

Δημοσ.
Ωραία πράματα! 8-)

Δεν είδα όμως πουθενά στη λίστα του τύπου το Lost Odyssey και το Bioshock (?!), ενώ είχε κάποια κουλά όπως το The Darkness και το Burnout 5 :???: Επίσης για μένα προσωπικά η σειρά που τα έχει βάλει... απλά καμία σχέση.

+1.....eleos pia me to Burnout

Δημοσ.

δεν εχετε δικιο για το burnout...πολυ καλο ειναι και ελπιζουμε να ειναι και το 5!

καλα για την πρωτη θεση του halo δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που διαφωνει...

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος,αλλά κάπου είδα πως και το resident evil 5 βγαίνει στο τέλος του έτους τουλαχιστον στην Ιαπωνία.Δεν έπρεπε να είναι στη λίστα?

Δημοσ.
δεν εχετε δικιο για το burnout...πολυ καλο ειναι και ελπιζουμε να ειναι και το 5!

καλα για την πρωτη θεση του halo δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που διαφωνει...

Για το Halo δε διαφωνώ ότι είναι ίσως το πιό anticipated game για φέτος (τουλάχιστον για αυτούς που έχουν 360), όμως όχι από μένα. Για μένα είναι πρώτα το Mass Effect το Forza2 και το Lost Odyssey (έχετε δεί τα videos που έχουνε βγεί?). Ειδικά για το Mass Effect ούτε όταν περίμενα το Oblivion δεν είμουν τόσο ανυπόμονος. Με έχει βαρέσει η στέρηση (για rpg) στο κεφάλι! :twisted:

Τώρα ρε σύ Vagos_46 το Burnout είναι ένα καλό arcadaki με καλό frame rate που βγάζει sequel κάθε τόσο και λιγάκι, πόσο πιά το περιμένει ο κόσμος για να είναι σε αυτήν τη λίστα και μάλιστα 10+ θέσεις πάνω από το forza!?

Δημοσ.
Ωραία πράματα! 8-)

To Bioshock το είχε στην αντίστοιχη λίστα με τα PC Games...

Όσο για το Burnout 5, αν και προσωπικά η σειρά είναι από τις αγαπημένες μου και σίγουρα το αγαπημένο μου racing (για να μην πέσει flame, είπα "το αγαπημένο μου", όχι "το καλύτερο"... απλώς δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα simulation, γούστα είναι αυτά...) δεν το θεωρώ σωστό να βρίσκεται εκεί, για τον απλούστατο λόγο ότι υποθέτω πως θα'ναι απλώς "ένα ακόμα πανομοιότυπο sequel" όπως ισχύει με την συντριπτική πλειονότητα των επιτυχημένων franchises σήμερα... Με άλλα λόγια και το PES7 το περιμένω περισσότερο από κάθε άλλο παιχνιδι, αλλά δεν θα υήρχε περίπτωση να το συμπεριλάβω σε μια τέτοια λίστα...

Δημοσ.
Τώρα ρε σύ Vagos_46 το Burnout είναι ένα καλό arcadaki με καλό frame rate που βγάζει sequence κάθε τόσο και λιγάκι, πόσο πιά το περιμένει ο κόσμος για να είναι σε αυτήν τη λίστα και μάλιστα 10+ θέσεις πάνω από το forza!?

καλα δεν ξερω τι γινεται με αυτες τις λιστες ποιος τις φτιαχνει και απο που... επηρεαζονται αλλα τετοια τρελα που εχει το burnout δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλο παιχνιδι που την προσφερει!! περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαιως....

Δημοσ.
To Bioshock το είχε στην αντίστοιχη λίστα με τα PC Games...

................

Είμαι λίγο off-topic, όμως δε πιστεύετε ότι λείπει το Witcher από αυτή τη λίστα?

Δημοσ.
den pisteuete oti leipei to gran turismo hd?anti gia to forza?
To forza ειναι ένα τεράστιο Project για την MS και το αντιστοιχο του GT στο 360. Οσοι έχουν 360 η σκοπεύουν να πάρουν και ασχολούνται με το άθλημα το περιμένουν με τρέλα! Και ακόμα περισσότερο όσοι είχαν λιώσει το forza1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...