AdithetoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πως συνεργάζοντε ρε παίδες αυτά τα δυο? μπορώ ότι έχω κάνει στο FL Studio να το περάσω στο CuBase? όπως είναι το project από το FL Studio... με τα patterns και όλα...
entrodus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Είσαι σίγουρος ότι συνεργάζονται? Είναι 2 διαφορετικά προγράμματα που το κάθε ένα χρησιμοποιεί τη δικιά του λογική. Δεν βλέπω ποιος ο λόγος να υποστηρίζει το ένα το άλλο. Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ βέβαια (χρονος +), αλλά αυτό που έκανα εγώ, ήταν να φτιάχνω τα drums απο Fruity loops, export σε wav και στη συνέχεια import απο Cubase (καμία συνεργασία δηλαδή).
Nefos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το FL μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν Rewire device στο cubase. Κάνε μια ψακτική στο google να δεις τι παίζει...
AdithetoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 συνεργάζεται με το cubase σαν Rewire αυτό το ξέρω, αν και δε έχω καταλάβει τη δουλειά κάνει ακριβός ακόμα! (έχω δει και tutorial video αυτό, αλλά τπτ.) αλλά μάλλον θα κατάλαβα άλλο! όμως έχω ένα πρόβλημα με τα export από το FLStudio 6 XXL EDITION!!!!! ΌΤΙ wav κάνω από το FLStudio το CuBase μου το παίζει τα "ζα μου αργά" εντελώς ασυνχρόνιστα... όταν όμως περνάω αυτή τη λούπα πχ στο Cool EDIT και την κάνω απλά save ξανά σαν WAV πάλι και την ξαναπερνάω στο CuBase μου την παίζει κανονικά... (την που...σα! :Ρ πλάκα κάνω) ξέρεις το why???
Nefos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αυτό δεν το γνωρίζω...τσέκαρε κάποιο option στο export...μήπως το κάνεις export σε περισσότερα KHz από το σύνηθες?
AdithetoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 μπααα! είναι τα ίδια KHz... και το ωραίο είναι ότι από το cooledit τα παίζει μια χαρά τα wav κι από το flstudio σέρνοντε....τι να πω!
nikoskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το Cubase με το Fruity Loops συνεργάζονται άψογα. Αν δεν σου έχει το FL σαν VSTi,τότε μάλλον όταν εγκαθιστούσες το FL δεν είχες επιλέξει την επιλογή να εγκατασταθεί και το VSTi του FL.
AdithetoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 μετά το φορμάτ και τους βασικούς drivers των περιφεριακών που εγκαθειστώ, φορτώνω CuBase και μετά FLS. Και πάντα όλα αυτά τα προγράμματα Full Installation... μήπως φταίει τπτ άλλο? το FLStudio 6XX Edition έχω...
entrodus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ΌΤΙ wav κάνω από το FLStudio το CuBase μου το παίζει τα "ζα μου αργά" εντελώς ασυνχρόνιστα... Χρησιμοποιείς ίδιο ακριβώς tempo? Νομίζω παίζει ρόλο.
AdithetoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 στο ίδιο tempo ρε γμτ...εσένα το παίζει εντάξει? έχουμε τις ίδιες version των software αυτών?
entrodus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 στο ίδιο tempo ρε γμτ...εσένα το παίζει εντάξει? έχουμε τις ίδιες version των software αυτών? 'Εχω να ασχοληθώ πάνω από χρόνο, και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, τελευταία φορά που έφτιαχνα drums στο FL τα έπαιζα στο Sonar και όχι στο Cubase. Άρα, να μη σου λέω βλακείες... δεν είμαι σίγουρος ότι συνεργάζονται άψογα αυτά τα δύο προγράμματα αλλά λογικά κάποια ρύθμιση θα πρέπει να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.