Προς το περιεχόμενο

Macworld San Francisco 2007 (Jan 8-12)

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βάση το Mac Rumors αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα παρακάτω θέματα!

1) Apple Phone

2) Mac Pro

3) iTV

4) Leopard

5) New Displays

6) iLife '07

7) Video iPod, and Others?

Για περισσότερες πληροφορίες για το καθένα: http://www.macrumors.com/pages/2007/01/20070101180909.shtml

Άντε να δουμε τι μας επιφυλάσει και αυτή τη φορά η Apple! Εγώ περιμένω πολύ να δω τα New Displays αν υπάρξουν και φυσικά κανένα ακόμα feature από το Leopard... Έχουν σκοπό απότι φαίνεται να μας βασανίζουν αργά αργά μέχρι να το βγάλουν στην αγορά... Και το iTV θα έλεγα ότι έχει ενδιαφέρον...

P.S. Μόλις είδα ότι είναι το χιλιοστό μου post... :D Εεε και φυσικά είναι για την Apple... Luck or destiny??????? :P:p:p Χρόνια μου πολλά που τα χίλιασα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσχετο αλλα ενα ωραίο και πολύ ειρωνικό βιντεάκι για να σκάσετε στα γέλια... το βρήκα στο σιτε της apple:http://video.on.nytimes.com/?fr_story=d14603c1e23e6ce37920a8134a2e27b1405a4991&rf=bm

Καλά... σε οθόνες δεν μπρορώ να φανταστώ τι σκατά μπορεί να βγάλουν... Ήδη αυτές που έχουν είναι απίστευτα θεικές!! Βέβαια ότι και να βγάλουν δεν πρόκειται να αγοράσω γιατί μόλις πρόσφατα (πριν 1 χρόνο) πήρα την Dell την 24, οι οποίες Dell είναι γνωστό πως έχουν το ίδιο panel με τις Apple...αλλά κοστίζουν τα μισά...λολ... απλά είναι απίστευτα περίεργος τι αλλο σκέφτηκαν τα παλικάρια στο Cupertino...

Το Rumors λέει ότι δεν θα έχουμε live streaming αλλά φαντάζομαι ότι η κεντρική ομιλία θα ανέβει στο http://www.apple.com έτσι δεν είναι? Τουλάχιστον η ομιλία στην WWDC είχε ανέβει ολόκληρη... Ήταν πάνω από μια ώρα αν θυμάμαι καλά...

Η ομιλία αρχίζει στις 9AM Pacific Time, δηλαδή με Ελλάδα υπάρχει διαφορά 10 ωρών. Κοινώς η ομιλία αρχίζει στις 19.00 ώρα Ελλάδος, αν δεν έκανα κάποιο λάθος στους υπολογισμούς... Όσοι πιστοί stay tuned στο Macrumors όπου θα έχουν live αναμετάδοση της ομιλίας... Εγώ δυστηχώς ή ευτυχώς δεν θα είμαι σπίτι και θα επιστρέψω μεταμεσονύχτια και το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να ανοίξω το apple site και να κάνω ένα stream ολόκληρη την ομιλία (ναι θα ανέβει και αυτή ολόκληρη)!

Γίνεται κάποιος να postάρει εδώ το απειθείας link από το site της apple γιατί άμα μπω πρώτη σελίδα θα έχει τα καινούρια προιόντα που ανακοίνωσαν φάτσα κάρτα και θα μου χαλάσει ο παράγοντας έκπληξη???? :D:D

Ή καλύτερα μπορεί κάποιος να μου το στείλει με pm γιατί μόλις ανακοινωθούν τα προιόντα θα βγει ο paredwse εδώ και θα μας τα πρήξει με το iTV ;);) λολ και πάει πάλι η έκπληξη.....

Thanks παλικάρια!

Ή καλύτερα μπορεί κάποιος να μου το στείλει με pm γιατί μόλις ανακοινωθούν τα προιόντα θα βγει ο paredwse εδώ και θα μας τα πρήξει με το iTV λολ και πάει πάλι η έκπληξη.....

Να τα ναι μόνο το iTV καλά θα ήταν. Κάθε φορά που υπάρχει MacWorld απο 32 νούμερο jeans αναγκάζομαι να φοράω 38 έτσι που μας τα πρήζει ο σκύλος...

• Super Moderators
Να τα ναι μόνο το iTV καλά θα ήταν. Κάθε φορά που υπάρχει MacWorld απο 32 νούμερο jeans αναγκάζομαι να φοράω 38 έτσι που μας τα πρήζει ο σκύλος...

Άκου, έτσι και ξαναγράψεις οτιδήποτε στην ενότητα Apple ή στην ενότητα MacOS, οτιδήποτε (ακόμα και θετικό), θα φας οχτώ χρόνια ban.

Στο λέω απλώς για να το ξέρεις.

itv δε θα έχει το μενού όπως φαίνεται (πάλι από φήμες). Και άλλες φήμες λένε ότι το keynote μπορεί να φτάσει τις 2 ώρες. Εφοδιαστείτε με ποπ-κορν.

Γίνεται κάποιος να postάρει εδώ το απειθείας link από το site της apple γιατί άμα μπω πρώτη σελίδα θα έχει τα καινούρια προιόντα που ανακοίνωσαν φάτσα κάρτα και θα μου χαλάσει ο παράγοντας έκπληξη???? :D:D

macrumors to the rescue...

Καλή χρονιά by the way...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...