Steven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Με βάση το Mac Rumors αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα παρακάτω θέματα! 1) Apple Phone 2) Mac Pro 3) iTV 4) Leopard 5) New Displays 6) iLife '07 7) Video iPod, and Others? Για περισσότερες πληροφορίες για το καθένα: http://www.macrumors.com/pages/2007/01/20070101180909.shtml Άντε να δουμε τι μας επιφυλάσει και αυτή τη φορά η Apple! Εγώ περιμένω πολύ να δω τα New Displays αν υπάρξουν και φυσικά κανένα ακόμα feature από το Leopard... Έχουν σκοπό απότι φαίνεται να μας βασανίζουν αργά αργά μέχρι να το βγάλουν στην αγορά... Και το iTV θα έλεγα ότι έχει ενδιαφέρον... P.S. Μόλις είδα ότι είναι το χιλιοστό μου post... Εεε και φυσικά είναι για την Apple... Luck or destiny??????? :p:p Χρόνια μου πολλά που τα χίλιασα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να δω πως και πω τον νεο Mac και τις νέες οθόνες... (βέβαια δεν είναι και σίγουρο οτι θα παρουσιάσουνουν τον νεο μακ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Άσχετο αλλα ενα ωραίο και πολύ ειρωνικό βιντεάκι για να σκάσετε στα γέλια... το βρήκα στο σιτε της apple:http://video.on.nytimes.com/?fr_story=d14603c1e23e6ce37920a8134a2e27b1405a4991&rf=bm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλά... σε οθόνες δεν μπρορώ να φανταστώ τι σκατά μπορεί να βγάλουν... Ήδη αυτές που έχουν είναι απίστευτα θεικές!! Βέβαια ότι και να βγάλουν δεν πρόκειται να αγοράσω γιατί μόλις πρόσφατα (πριν 1 χρόνο) πήρα την Dell την 24, οι οποίες Dell είναι γνωστό πως έχουν το ίδιο panel με τις Apple...αλλά κοστίζουν τα μισά...λολ... απλά είναι απίστευτα περίεργος τι αλλο σκέφτηκαν τα παλικάρια στο Cupertino... Το Rumors λέει ότι δεν θα έχουμε live streaming αλλά φαντάζομαι ότι η κεντρική ομιλία θα ανέβει στο http://www.apple.com έτσι δεν είναι? Τουλάχιστον η ομιλία στην WWDC είχε ανέβει ολόκληρη... Ήταν πάνω από μια ώρα αν θυμάμαι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Η ομιλία αρχίζει στις 9AM Pacific Time, δηλαδή με Ελλάδα υπάρχει διαφορά 10 ωρών. Κοινώς η ομιλία αρχίζει στις 19.00 ώρα Ελλάδος, αν δεν έκανα κάποιο λάθος στους υπολογισμούς... Όσοι πιστοί stay tuned στο Macrumors όπου θα έχουν live αναμετάδοση της ομιλίας... Εγώ δυστηχώς ή ευτυχώς δεν θα είμαι σπίτι και θα επιστρέψω μεταμεσονύχτια και το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να ανοίξω το apple site και να κάνω ένα stream ολόκληρη την ομιλία (ναι θα ανέβει και αυτή ολόκληρη)! Γίνεται κάποιος να postάρει εδώ το απειθείας link από το site της apple γιατί άμα μπω πρώτη σελίδα θα έχει τα καινούρια προιόντα που ανακοίνωσαν φάτσα κάρτα και θα μου χαλάσει ο παράγοντας έκπληξη???? :D Ή καλύτερα μπορεί κάποιος να μου το στείλει με pm γιατί μόλις ανακοινωθούν τα προιόντα θα βγει ο paredwse εδώ και θα μας τα πρήξει με το iTV ;) λολ και πάει πάλι η έκπληξη..... Thanks παλικάρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ή καλύτερα μπορεί κάποιος να μου το στείλει με pm γιατί μόλις ανακοινωθούν τα προιόντα θα βγει ο paredwse εδώ και θα μας τα πρήξει με το iTV λολ και πάει πάλι η έκπληξη..... Να τα ναι μόνο το iTV καλά θα ήταν. Κάθε φορά που υπάρχει MacWorld απο 32 νούμερο jeans αναγκάζομαι να φοράω 38 έτσι που μας τα πρήζει ο σκύλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Να τα ναι μόνο το iTV καλά θα ήταν. Κάθε φορά που υπάρχει MacWorld απο 32 νούμερο jeans αναγκάζομαι να φοράω 38 έτσι που μας τα πρήζει ο σκύλος... Άκου, έτσι και ξαναγράψεις οτιδήποτε στην ενότητα Apple ή στην ενότητα MacOS, οτιδήποτε (ακόμα και θετικό), θα φας οχτώ χρόνια ban. Στο λέω απλώς για να το ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 itv δε θα έχει το μενού όπως φαίνεται (πάλι από φήμες). Και άλλες φήμες λένε ότι το keynote μπορεί να φτάσει τις 2 ώρες. Εφοδιαστείτε με ποπ-κορν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Γίνεται κάποιος να postάρει εδώ το απειθείας link από το site της apple γιατί άμα μπω πρώτη σελίδα θα έχει τα καινούρια προιόντα που ανακοίνωσαν φάτσα κάρτα και θα μου χαλάσει ο παράγοντας έκπληξη???? :D macrumors to the rescue... Καλή χρονιά by the way... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δίκιο έχεις cue..Thanks! Όταν το διαβασά ήταν πολύ αργα φαίνεται.. Ναναι καλά το Macrumors!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Περιμένουμε πως και πως!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά γράφει ιστορία η apple. Έχω κολλήσει με το iphone. Μακάρι να ζούσα στη Macland. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 telika den tha ginei anavathmisi stous mac pro. Krima kai to perimena pos kai pos. To iphone den me ikanopoiise!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kopa88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 poli gelio to videaki tou BLU-RAY!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 τελικά εκτός από iphone και apple tv κάτι άλλο ανακοινώθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.