liapinio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα και καλη χρονια.Εχω καποιες αποριες σχετικα με το νεο μου laptop(toshiba a100-906). -Γιατι η μπαταρια(οχι παντα) ενω ειναι φορτισμενη 100% και το laptop κλειστο,οταν τον ανοιγω αργοτερα ειναι στο 95%? -Χωρις ρευμα κολλαει στα παιχνιδια?? -Ξερει κανεις πως μπορω να χρησιμοποιησω την συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων 5 σε 1 (Secure Digital Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card, xD-Picture Card)??Ειναι card reader?Εχω την καρτα m2 για το k800 αλλα δεν μπορω να την βαλω...
mikaha Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για να συνδέσεις την καρτα m2 θα χρειαστείς έναν προσαρμογέα http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=MSACMMDS Δε θα κολλάει στα παιχνίδια αλλά δε θα καταλάβεις πότε τέλειωσε η μπαταρία.
alipkok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Η μεγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το εν λόγω μηχάνημα είναι μέχρι 1200x800; Και το άλλο που με παραξένεψε είναι η τεχνολογια μεταφοράς δεδομένων του SATA είναι UDMA-5, είναι λογικό αυτό;Δεν θα έπρεπε να είναι 6 ;
liapinio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 mikaha ευχαριστω.το προσαρμογεα τον εχω απλα φοβομουνα να τον χρησιμοποιησω επειδη δεν <<κουμπωνε>>.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.