Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Ταξιδιωτικό Forum

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά.

Πριν από κανά χρόνο είχαμε συζητήσει με δυο-τρεις ακόμα το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ελληνικού φόρουμ για ταξίδια, μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Τελικά το δημιούργησα εδώ και μερικούς μήνες. Πιο συγκεκριμένα:

signature.png

Είναι το http://www.taksidia.gr και δημιουργήθηκε κατά πρώτον από την αγάπη μου για τα ταξίδια, και κατά δεύτερον μετά από τη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά, με ταξιδιώτες να μοιράζονται εμπειρίες και φωτογραφίες, και να ζητούν βοήθεια για μελλοντικούς προορισμούς.

Όπως θα δείτε το όλο πράγμα είναι στημένο με phpbb2 plus, και έχω προσθέσει διάφορα πράγματα, τόσο στο πόρταλ όσο και απ'όξω , όπως για παράδειγμα ένα coppermine gallery που έχει γίνει πλήρως integrated με το username σύστημα του πόρταλ.

Επίσης έχω βάλει και μερικά πρωτότυπα (θέλω να πιστεύω) πραγματάκια, όπως οι χάρτες , τόσο σε flash όσο και ο καινούριος σε google maps. Επειδή το τελευταίο είναι και η επαγγελματική μου δραστηριότητα, θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα στο μέλλον, αλλά θαρρώ πως προέχουν ίσως άλλα πράγματα τώρα για το σάιτ.

Πείτε μου λοιπόν μετά από αυτήν την εισαγωγή, σας αρέσει? Δεν σας αρέσει? Ξέρω ότι από άποψης εμφάνισης δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι πιστεύετε ότι θα το έκανε καλύτερο? Από τεχνικής άποψης έχω προχωρημένες γνώσεις σε php και σε phpbb οπότε μπορώ να πειράξω πολλά πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει περιορισμένος χρόνος λόγω... στρατού :P

Δεύτερον, ως πιθανοί χρήστες, τι θα σας άρεσε να βρίσκετε από άποψη περιεχομένου σε ένα τέτοιο portal? Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει και όσα περιεχόμενα θα ήθελα (αν και η γκάλερυ είναι ήδη αρκετά πλούσια), αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κόσμος να ασχοληθεί, και δεν το έχω "προμοτάρει" ακόμα καθώς είμαι φαντάρος και συνεχώς λείπω.

Τέλος, καθώς είμαι ουσιαστικά μόνος μου, δε μπορώ να κάνω όλα όσα θα ήθελα ούτε όλα όσα ίσως χρειάζεται το site και δεν τα έχω καν σκεφτεί.

Εάν λοιπόν υπάρχουν άτομα που να αγαπούν τα ταξίδια, που να έχουν όρεξη να επενδύσουν έστω και λίγο χρόνο στο site, ώστε να συνεργαστούμε και να το προχωρήσουμε μαζί, ε, μιλάτε :)

Επειδή αυτή τη στιγμή υπηρετώ στον ελληνικό στρατό και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, θα ήθελα όποιος έχει ενδιαφέρον για να ασχοληθεί επάνω σε αυτό μαζί μου, να επικοινωνήσει άμεσα τώρα που έχω 10 μέρες άδεια και προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλά πράγματα :mrgreen: - όπως για παράδειγμα την επερχόμενη πιθανή μεταφορά/μετατροπή του σε vBulletin πλατφόρμα. Αλλιώς στην επόμενη άδεια πάλι :razz:

Δημοσ.

Πολύ καλό. όντως έλειπε κάτι σαν κι αυτό απ' τα ελληνικά δεδομένα

Συγχαρητήρια!

Σαν Ροδίτης κι εγώ θα ενισχύσω τον τόπο μου και χαίρομαι πολύ που τον βλέπω ανάμεσα στους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμους. :D

Δημοσ.

Νάστε όλοι καλά. Αυτή τη στιγμή το σάιτ βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς σε vBulletin. Έχω φάει όλη τη μέρα, αλλά ελπίζω το αποτέλεσμα να αποζημιώσει τους επισκέπτες. :)

Δημοσ.

Λοιπόν το http://www.taksidia.gr μεταφέρθηκε σε ένα ολόφρεσκο vBulletin και έκανα όσο καλύτερη δουλειά προλάβαινα, αφού αύριο επιστρέφω στο στρατόπεδο (γκρρρ!!!).

Ελπίζω να σας αρέσει, και για τους φαν των ταξιδιών θα τα λέμε από εκεί ανά τακτά (αλλά αραιά για λίγο καιρό μέχρι να... απολυθώ) διαστήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...