Προς το περιεχόμενο

Netbeans tutorial

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο καλο tutorial για αρχαριους για το netbeans?Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι που να εξηγει τα πρωτα βηματα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

/me πετάει φιτίλι για flame

Γιατί δεν δοκιμάζεις Eclipse; Είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Και από τι έχω δει πολύς λαός πάει σε αυτή την πλευρά.

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις Eclipse; Είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Και από τι έχω δει πολύς λαός πάει σε αυτή την πλευρά.

Εγώ θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο. Ο περισσότερος κόσμος φεύγει από το Eclipse και χρησιμοποιεί πλέον το NetBeans. Πλέον έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες στην έκδοση που είναι (v. 5.5) και αν περιμένεις και λιγάκι θα πάρεις την 6η έκδοση που θα έχει καλύτερο text editor ακόμα και από το Eclipse (το μόνο σημείο πιστεύω, που είναι καλύτερο το Eclipse από το NetBeans στην παρούσα στιγμή).

Όσο για το tutorial, δεν είμαι σίγουρος να σου πω αλλά ξέρω ότι βγαίνει το περιοδικό για το NetBeans. Μπορείς να το κατεβάσεις από το http://www.netbeans.org .

Δημοσ.

Βασικα για να καταλαβετε τι θελω δε βρηκα πουθενα μια επεξηγηση για τα παραθυρα που βλεπεις οταν πας και φτιαχνεις το κλασικο hello world προγραμμα,δηλαδη αυτα που ζηταει ο wizard ,τι σημαινουν οι extra εντολες μεσα στον editor και τι σημαινουν τα υπολοιπα παραθυρα που φτιαχνονται οταν πατησεις finish στον wizard.Για καποιο λογο ολοι σε ολα τα tutorials υποθετουν οτι ξερεις τα βασικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...