Προς το περιεχόμενο

Συνθεση PC (Ηelp me)

tasos30fullou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Είναι νέος χρήστης στο forum και έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις σας.

Θα ήθελα και εγώ να τις εκμεταλλευτώ……..!!!!!!!

Σκέπτομαι να αντικαταστήσω ένα PC (5ετιας χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο) με κάτι σαφώς καλύτερο.

Γνωρίζω ότι είναι κάτι πραγματικά δύσκολο να κάνει κάποιος μια σύνθεση και ποσό μάλλον για κάποιον αδαή όπως εγώ.

Εδώ θέλω την βοήθεια σας.

Από τα λίγα που έχω δει σε μαγαζιά για «Πλαίσιο» με βλέπω.(12 άτοκες και καλές μάλλον τιμές).Τα χρήματα που θα διατεθούν θα είναι 850 ευρώ χωρίς οθόνη και πληκτρολόγιο , ποντίκι, ηχεία(στα 3 τελευταία έχει αρκετά καλύτερες τιμές το e-shop).

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ συνήθως για εργασίες στο Office ,επεξεργασία φωτογραφίας με Photofiltre ή Photoshop, να περνάω από μια mini DV κάμερα που έχω στον σκληρό και να κόβω – ράβω με το NERO 7, να κατεβάζω τραγούδια και ταινίες μέσω του DC++ και από site.

Η τάση της αγοράς με οδηγεί σε INTEL 6300 ή 6400.Απο εκεί και πέρα όμως τι??

Έχει την διάθεση να με βοηθήσει κάποιος με συγκεκριμένες αγορές (από «Πλαίσιο»).

Σημ: Δεν συνηθίζω να αναβαθμίζω το PC τακτικά και δεν παίζω καθόλου παιχνίδια

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

ωραια.εχεις φυγει για coreduo 6300 gigabyte ds-3 η κατι πιο φθηνο αν θες μνημες καλο ειναι να παρεις κατι σε κιτ 2x1 ωστε τα vista που ερχονται να τα παιζεις ανετα.

απο καρτα γραφικων παρε μια φθηνη με 40-60 ευρω αφου δεν παιζεις παιχνιδια.σκληρο μπορεις να παρεις 250αρη sata2 16mb cache με 72 ευρω απο πλαισιο-eshop.

επισης κουτακι με 450 τροφοδοτικο και ενα dvd-rw 8α σου βγουν περιπου στα λεφτα που θες.

Δημοσ.
ωραια.εχεις φυγει για coreduo 6300 gigabyte ds-3 η κατι πιο φθηνο αν θες μνημες καλο ειναι να παρεις κατι σε κιτ 2x1 ωστε τα vista που ερχονται να τα παιζεις ανετα.

απο καρτα γραφικων παρε μια φθηνη με 40-60 ευρω αφου δεν παιζεις παιχνιδια.σκληρο μπορεις να παρεις 250αρη sata2 16mb cache με 72 ευρω απο πλαισιο-eshop.

επισης κουτακι με 450 τροφοδοτικο και ενα dvd-rw 8α σου βγουν περιπου στα λεφτα που θες.

Σε ευχαριστω φιλε μου.Η διαφορα του 6300 με τον 6400 εκτος απο την τιμη ποια αλλη ειναι??
Δημοσ.
Σε ευχαριστω φιλε μου.Η διαφορα του 6300 με τον 6400 εκτος απο την τιμη ποια αλλη ειναι??

Η διαφορα στην τιμη οφειλεται στη διαφορα στη συχνοτητα. Ο 6300 ειναι χρονισμενος στα 1.86Ghz ενω ο 6400 στα 2.13Ghz. Θα σου προτεινα τον 6400 αφου δεν αναβαθμιζεις συχνα. Επισης αν σκοπευεις να πας σε vista καποια στιγμη θα σου προτεινα και 2Gb RAM ασχετα αν σου φαινονται πολλα τωρα. Στην αναγκη παρε RAM χαμηλοτερης ταχυτητας να γλυτωσεις λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...