Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 η επιλογη on demand τι ειναι; το firewall να το ενεργοποιησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 to firewall analogos an to thes i oxi.to linksys.to on demand sinithos stous routers simenei na sikosei internet oxi sinexeia alla mono otan to zitiseis kai to idle timeout na rixei tin sindesi meta apo merika lepta pou den kaneis tipota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αυτο το firewall ειναι του router ή εχει αλλο δικο του; Δεν θελω να εκθεσω τον υπολογιστη μου σε κινδυνο, καθως δεν εχω εγκαταστημενο κσποιο software firewall.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 tou router einai.ego dne exo firewall i na po kalitera exo ola ta firewall klista kai dne exo kanena provlima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ποιο protocol να επιλεξω; PPPoA ή το PPPoE; Το εχω συνδεσει μεσω ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 to pppoa einai to pio grigoro.to 99 tis 100 setarete me pppoa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.