Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πως γινεται με το που παταω το κουμπι να ανοιξει το router, αυτοματα να κανει connect, χωρις να χρειαζεται να παω στις ρυθμισεις του και να το κανω εγω ο ιδιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 an ine router prepei na mpenei monos tou kanonika.pes mas ti router exeis gia arxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 το telindus 1131 εχω. το telindus 1131 εχω. Πρεπει να πληκτρολογω το http://192.168.1.1/ και απο εκει να παταω connect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 α. γιατί πρέπει να τον κλείνεις? β. χρειάζεσαι τον ρουτερ συνδεδεμένο με κλειστό το πι-σι? Αν όχι τότε ποιός ο λόγος να κάνεις χειροκίνητα το connect? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Rapidshare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 το telindus 1131 εχω. το telindus 1131 εχω. Πρεπει να πληκτρολογω το http://192.168.1.1/ και απο εκει να παταω connect. otan ftiaxneis to connection kapou sou leei gia keep alive i na kanei disconnect meta apo kapoia lepta of innactivity.apira telindus exo setarei kanena den ithele connect.kait lathos sto setarisma.gia odigies exei sto site tis forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δε βλεπω κατι στο site της forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?p=129121 exei auto apla ego to ftiaxno apo alou alla kai auto kanei i think Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και εγω ετσι το εχω κανει. Αλλα δεν κανει reconnect απο μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 τι πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις; το firewall πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ine kai by ote to firmware?kana allo den mporeis na baleis?b.dokimase to keep alive na to kaneis 1 minute kai na deis an tha xanasindethei.den xero an to 10 lepta to ennooun san redial period afou to inactivity einai logika to idle timeout.xathikan kai edo ola ta post pou ixame grapsei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ψαχνω για αλλο firmware, αλλα δε βρισκω.. μηπως εχεις εσυ καποιο να μου δωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ftp.linksys.com ?kai sto site tis forthnet?den ginetai na min breis tipota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agribilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Dystyxos mono to firmware tou OTE kanei gia to sygkekrimeno router. Einai eidiki partida gia ton OTE kai diaferei apo to kanoniko kathos exei ligoteri mnimi. Dystyxos logo mnimis kai mono den tairiazei to episimo firmware tis etairias. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 tote i have no idea para mono auto pou ipa pio pano.xeftila.ntropi i telindus na bazei tetoia firmware.pouthena sto internet kana mikrotero firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.