maxim5000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να πάρω ένα tv-tuner το οποίο (ΧΡ_SP2): να υποστηρίζει FILMNET να έχει καλή εικόνα να έχει radio-teletext-και remote και να στοιχίζει περίπου στα 40 ? Το θέμα ίσως να έχει συζητηθεί ξανά και γίνομαι κουραστικός αλλά θα ήθελα μια υπεύθυνη γνώμη από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει μία από τις παρακάτω κάρτες: http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=TV%20TUNER&category2=PCI Δεν ξέρω ποιοες απ'αυτές έχουν το κατάλληλο chipset για Filmnet. Ευχαριστώ πολύ.
mikaha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Κάρτες με το κατάλληλο chipset. Prolink Playtv Pro Pci Retail Hauppauge Wintv Express Leadtek Winfast TV 2000 xp (μόνο deluxe έκδοση)
qspock Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Απαραιτητη προϋποθεση για να τρεχεις filmnet ειναι να εχεις τσιπακι Connexant Bt8x8 (Bt878 ή Bt879 ή το παλιοτερο Bt848 ). Δυστυχως οι περισσοτερες αν οχι ολες νεοτερες καρτες δε χρησιμοποιουν αυτο πλεον. Δεν μπορω να σου πω για τα συγκεκριμενα που εχει το eshop γιατι δεν αναφερει το τσιπακι τους. Ισως αν τις παρεις μια μια και βρεις πληροφοριες στις σελιδες τους ή γενικα στο νετ βγαλεις ακρη. Η εικονα θα ειναι ουτως η αλλως καλη αν χρησιμοποιησεις DScaler που τις υποστηριζει ολες... Κοιτα να εχει τηλεχειριστηριο και να ειναι stereo το ραδιο. Η hauppage που αναφερεται παραπανω στο eshop δεν εχει τηλεκοντρολ. Η pixelview playtv pro, ειναι μια καλη λυση (αυτην εχω). Παροτι ειναι μονοφωνικη οσον αφορα την TV, εχει stereo ραδιο. Εχει τηλεκοντρολ, υποστηριζει Dscaler και Axife Radio. Τα 2 τελευταια ειναι μακραν ο,τι καλυτερο υπαρχει για TV και ραδιο αντιστοιχα. Ειναι λιγο μπελαλιδικη στο να τα υποστηριζει, αλλα επιβαλλεται να χρησιμοποιησεις αυτα γιατι το μανισιο software που κουβαλαει ειναι να μην το στησεις ουτε για πλακα.
simply_the_best Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Η καρτούλα της Asus πάντως είναι πάρα πολύ καλή, την έχω δοκιμάσει! http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808043 Πάντως αυτό το chip για το filmnet που λες γνωρίζω ότι υπήρχε σε παλιότερες καρτούλες.. Ίσως βέβαια κάποιο chipάκι να αποκωδικοποιεί κάποια από τα μη ελεύθερα κανάλια.. Τώρα έχουν γίνει όλα ψηφιακά και την έχουν μυριστεί την δουλειά, οπότε δύσκολα τα πράγματα.. Ξέρω ότι αυτό που θες γίνεται αν έχεις δορυφορική κάρτα (>50 ευρώ) και adsl όπου μπορείς να δείς nova.. Α και μη συμβιβαστείς με αναλογικό δέκτη..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Tώρα θα κάνω λίγο το troll αλλά συχγωρέστε με. Αξίζει να ακούς στερεοφωνικά την tv ή απλά είναι απάτη;
qspock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 TV στερεο? Στην Ελλαδα? ΑΑΑαααχαχαχαχα.... Καλο! Ξερεις ποσες φορες εψαχνα εναγωνιως να βρω τροπο να κανω την TV μου να παιζει μονοφωνικα? Με εξαιρεση το filmnet, τα υπολοιπα στερεο των καναλιων μας (οσα εχουν) ειναι καλυτερα να τα ακους μονο. Αλλο ακουγεται συντριπτικα περισσοτερο απο το δεξι (ΕΤ3). Αλλο παραμορφωνει μεχρι αηδιας (Μega). Και αλλο, ακουσον ακουσον, το εχω ακουσει με τα αυτακια μου (ακουστικα για την ακριβεια) να ειναι αντεστραμενο (STAR). Τι εννοω? Ενα αμαξι περνουσε απο αριστερα προς τα δεξια, κι εγω το ακουγα να περνα απο την αντιθετη... Και ολα αυτα δεδομενου οτι καθεσαι να δεις ταινιες απο αυτα τα καναλια. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ειναι. Μονο για το ραδιο αξιζει το στερεο. Εκει απλα δε λεει να μην το εχεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή ούτε το mad είναι stereo? Και να είναι να μου πεις,τι να ακούς στερεοφωνικά, τον Κουρκούλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.