Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ασχοληθει με αρκετα mmo ως τωρα...swg,lineage,everquest,tabula,lotro,wow,eve και μεχρι τωρα οφειλω να πω οτι η blizzard ειναι η εταιρια προτυπο στην σχεδιαση,πλασαρισμα και υποστηριξη των τιτλων της.Χωρις καμια εμπειρια σε mmorpg(μη μου πειτε για battlenet...) καταφερε να κανει το wow,εναν πληρεστατο τιτλο,κατι που αλλα αντιστοιχα mmo games υποσχονται πολλα πριν το ξεκινημα και 'βουλιαζουν' στις πρωτες εβδομαδες.Ελπιζω το aoc να μην ειναι ενα απο αυτα...αν και ξαναλεω...γαμοτο βγαινει και σε κονσολα,αρα ξεχαστε οποιαδηποτε πολυπλοκοτητα...αναρωτιεμαι πως θα ειναι τελικως το crafting το οποιο απο τα leaked beta news εχει ξενερωσει αεκετους....

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επαιξα την beta χτες, καλο ηταν, το συστημα μαχης ωραιο γιατι δεν σπαμμαρεις ενα κουμπι συνεχεια, αλλα και παλι το warhammer μου ειχε αφησει πιο καλες εντυπωσεις.

• Moderators
Δημοσ.
επαιξα την beta χτες, καλο ηταν, το συστημα μαχης ωραιο γιατι δεν σπαμμαρεις ενα κουμπι συνεχεια, αλλα και παλι το warhammer μου ειχε αφησει πιο καλες εντυπωσεις.

Εεεε;!

Καλά, αν δεν θες την beta... :mrgreen:

Δημοσ.

ποπο τι ειπες τωρα....hmm,αν θες μπορω να το τσεκαρω και εγω? :P

Δημοσ.

και τι κάνω λάθος ακριβώς ;;; βάζω την ημερομηνία γέννησης μου και μου λέει ότι δεν είμαι μεγάλος αρκετά. και είμαι 23... κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να μπει κάπως συγκεκριμένα;

• Super Moderators
Δημοσ.

και όμως όταν βάζεις μέρα πρώτα αντί για μένα σου βγάζει πως δεν είσαι αρκετά μεγάλος...ότι χρονιά και αν δηλώσεις...retards...

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι το αμερικάνικο σύστημα πάντως είναι πρώτα μήνας.

Όπως September 11th, που ακούγαμε συνέχεια με τους πύργους.

Και το σύστημα που να καταλάβει βρε Thresh, αν του βάλεις μήνα 28 και μέρα 5; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι man αλλά στην παρένθεση λέει dd/mm/yy όχι mm/dd/yy που έπρεπε να λέει...

• Moderators
Δημοσ.

Χμ...ναι, στο forum του AoC φωνάζουν κι εκεί για το Gamespot ότι το σύστημα την έχει δει "κάπως".

Δοκιμάστε με καμιά παλιά χρονολογία πριν του 70.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...