Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβερό το site! Απο τα βιντεάκια που έχω δεί φαίνεται λίγο περίπλοκο σαν Game αλλά πιστεύω θα μείνουμε ικανοποιημένοι οι fans του Conan.

Δημοσ.

Ψήνομαι πολύ άσχημα.... Μάλλον θα σκάσω μια προπαραγγελία στο play.com

Τι λέτε δεν μαζευόμαστε σιγά σιγά :P?

Δημοσ.

περιμενετε καλυτερα μηπως το φερει κανα πλαισιο και το εχουμε απο την πρωτη μερα,οπως και το wow :) εγω θα παω για collectors edition 90ευρωπουλακια

Δημοσ.

Προτιμώ να σκάσω 11 ευρώ λιγότερα και να περιμένω 5 ή και παραπάνω μέρες παρά να τα χαρίσω στα τοπικά λαμόγια. 11 ευρώ φίλε μου είναι 2 ώρες δουλειάς δεν είναι παίξε γέλασε....

Έχεις link για την CE, να δω τι περιλαμβάνει?

Edit: ok την είδα :P. Είναι 90 bucks και όχι ευρωπουλάκια. Γύρω στην 70άρα θα πάει το μαλλί στους απατεώνες και καμιά 60άρα από έξω :).

Δημοσ.

Αμα δεν δω κανά review η τουλάχιστον δεν διαβάσω κάποιες εντυπώσεις σε forum δεν το αγοράζω με τίποτα.Μην την πατήσω όπως και στο tabulla rasa..

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, καλύτερα να περιμένετε (δεν ξέρω για μένα, μερικές φορές δεν κρατιέμαι :P - βλέπε Auto Assault), γιατί ακόμα γίνονται αλλαγές και υπάρχουν φήμες για διάφορα.

Μέχρι στιγμής 1 φήμη ήταν σωστή. Κόπηκαν 2 classes (Scion of Set, Lich) και τα feats/skills πήγαν στον Tempest of Set (πρώην Druid of the Storm) και Necromancer αντίστοιχα, οπότε από 14 classes έχει 12.

Το θέμα είναι πως κάτι έγινε (δεν εξήγησαν ακριβώς) και με τα prestige classes (master, commander, crafter etc.) που μπορούσες να διαλέξεις μόνο ένα, αλλά τώρα και αυτά κάπως θα ανακατανομηθούν...

Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί τελικά το παιχνίδι να βγει Incomplete για να φτάσει το release date αφού είχαν κάνει ήδη delays. :(

• Moderators
Δημοσ.

Όπως γράφτηκε σήμερα (πριν κάμποση ώρα το βρήκαν οι "ανιχνευτές" :P) σε άλλο site που κοιτάει ένα event στο οποίο είναι το AoC, τα prestige classes θα μπουν στα feats. Οπότε για να κάνει κάποιος crafting προφανώς θα πρέπει να σπαταλήσει combat feat για να γίνει πιο καλός crafter. (μάλλον :P)

Δημοσ.

το συγκεκριμενο game το παρακολουθω εδω και 7 μηνες οποτε σιγουρα προπαραγγελια και μαλιστα collectors...οσο για τα 'λαμογια' οταν ειχα προπαραγγελει απο πλαισιο το wow collectors μου ειχαν το game την πρωτη μερα και μαλιστα με 3 μηνες επιπλεον δωρεαν συνδρομη!!!! ελπιζω να το βρω απο πλαισιο!

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά με τον χαμό που γινόταν στο forum (δεν ξέρω αν είναι ένας από τους λόγους, αλλά είναι πιθανό), βγήκε ανακοίνωση σήμερα για νέα ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαΐου 2008.

http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=2199&sort=PRIORITY&table=CONTENT

Τώρα αν γίνει και άλλη αναβολή, θα αρχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. (που βασικά μάλλον έχουμε ήδη... είδωμεν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...