Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Έκαναν νέο design στο site και ανανέωσαν screenshots και videos. http://www.ageofconan.com/aoc/
panagos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Φοβερό το site! Απο τα βιντεάκια που έχω δεί φαίνεται λίγο περίπλοκο σαν Game αλλά πιστεύω θα μείνουμε ικανοποιημένοι οι fans του Conan.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Funcom announced that their new MMO game, Age of Conan, will start on 25th of March 2008. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5232&Itemid=1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=frontend.show&func_id=1022&template=inc_media_listing&selected=1022 Βγήκε νέο CES 2008 Trailer
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ψήνομαι πολύ άσχημα.... Μάλλον θα σκάσω μια προπαραγγελία στο play.com Τι λέτε δεν μαζευόμαστε σιγά σιγά ?
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 περιμενετε καλυτερα μηπως το φερει κανα πλαισιο και το εχουμε απο την πρωτη μερα,οπως και το wow εγω θα παω για collectors edition 90ευρωπουλακια
chill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Προτιμώ να σκάσω 11 ευρώ λιγότερα και να περιμένω 5 ή και παραπάνω μέρες παρά να τα χαρίσω στα τοπικά λαμόγια. 11 ευρώ φίλε μου είναι 2 ώρες δουλειάς δεν είναι παίξε γέλασε.... Έχεις link για την CE, να δω τι περιλαμβάνει? Edit: ok την είδα . Είναι 90 bucks και όχι ευρωπουλάκια. Γύρω στην 70άρα θα πάει το μαλλί στους απατεώνες και καμιά 60άρα από έξω .
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αμα δεν δω κανά review η τουλάχιστον δεν διαβάσω κάποιες εντυπώσεις σε forum δεν το αγοράζω με τίποτα.Μην την πατήσω όπως και στο tabulla rasa..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ναι, καλύτερα να περιμένετε (δεν ξέρω για μένα, μερικές φορές δεν κρατιέμαι - βλέπε Auto Assault), γιατί ακόμα γίνονται αλλαγές και υπάρχουν φήμες για διάφορα. Μέχρι στιγμής 1 φήμη ήταν σωστή. Κόπηκαν 2 classes (Scion of Set, Lich) και τα feats/skills πήγαν στον Tempest of Set (πρώην Druid of the Storm) και Necromancer αντίστοιχα, οπότε από 14 classes έχει 12. Το θέμα είναι πως κάτι έγινε (δεν εξήγησαν ακριβώς) και με τα prestige classes (master, commander, crafter etc.) που μπορούσες να διαλέξεις μόνο ένα, αλλά τώρα και αυτά κάπως θα ανακατανομηθούν... Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί τελικά το παιχνίδι να βγει Incomplete για να φτάσει το release date αφού είχαν κάνει ήδη delays.
Acid_raiN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Βρήκα το εξής βιντεάκι σήμερα το πρώι.. Καλό φαίνεται.. σορρυ αν έχει ξαναμπεί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Όπως γράφτηκε σήμερα (πριν κάμποση ώρα το βρήκαν οι "ανιχνευτές" ) σε άλλο site που κοιτάει ένα event στο οποίο είναι το AoC, τα prestige classes θα μπουν στα feats. Οπότε για να κάνει κάποιος crafting προφανώς θα πρέπει να σπαταλήσει combat feat για να γίνει πιο καλός crafter. (μάλλον )
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 το συγκεκριμενο game το παρακολουθω εδω και 7 μηνες οποτε σιγουρα προπαραγγελια και μαλιστα collectors...οσο για τα 'λαμογια' οταν ειχα προπαραγγελει απο πλαισιο το wow collectors μου ειχαν το game την πρωτη μερα και μαλιστα με 3 μηνες επιπλεον δωρεαν συνδρομη!!!! ελπιζω να το βρω απο πλαισιο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Τελικά με τον χαμό που γινόταν στο forum (δεν ξέρω αν είναι ένας από τους λόγους, αλλά είναι πιθανό), βγήκε ανακοίνωση σήμερα για νέα ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαΐου 2008. http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=2199&sort=PRIORITY&table=CONTENT Τώρα αν γίνει και άλλη αναβολή, θα αρχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. (που βασικά μάλλον έχουμε ήδη... είδωμεν)
Xorxhs! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε δεν πανε να γ.... Ξενερωσααααα,μεσα στο κατακαλοκαιρο launch? για ευρωπη θα ειναι μεγιστη αποτυχια
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Όντως... δεν παλεύεται το μεσημεριανό στην ντάλα ήλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.