chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Για να δούμε τι θα δούμε αν και κρατάω τις επιφυλάξεις μου.Εχω βαρεθεί να βλέπω mmorpg που δεν έχου ν να προσφέρουν τίποτα.Ακόμα και τον grinding δεν είναι ικανοί να το κάνουν διασκεδαστικό.Φτιάχνουν τα παιχνίδια με το χαμηλότερο κόστος με τοποθεσίες που δεν έχουν καμια διαφορά η μια από την άλλη,με mob που τα συναντάς σε ότι lvl και να είσαι και με pvp που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά... Βασικά, τα "σκυλοβαριέμαι" μέχρι θανάτου τα MMORPG παιχνίδια!!! Καταρχάς, θες δε θες... ΣΕΝΑΡΙΟ "δεν υπάρχει", μιας και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ δεν υπάρχει!!! Προτιμώ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ games, με ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τέλος (π.χ. "Bladerunner", "Indiana Jones and the Fate of Atlantis, "Fahrenheit" κτλ.) Εμένα, ο ΚΟΝΑΝ, ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ ο αγαπημένος μου ήρωας. Έχω... ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα τεύχη του μαυρόασπρου κόμικ (στα ελληνικά). Αλλά... τι να πω. ΩΡΑΙΟ φαίνεται το παιχνίδι. Αλλά ΚΑΙ ΜΟΝΟ το οτι είναι ON-LINE παιχνίδι, μ'αποτρέπει να το πάρω. ΠΟΣΑ παιχνίδια ήθελα να παίξω (π.χ. "Guild Wars") και ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή είναι MMORPG, δεν τα'χω ΚΑΝ "δει" πως είναι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλύτερα να διαβάσεις τις ιστορίες του R.E. Howard, εκεί είναι Conan. (αφού είναι και ο συγγραφέας που τον "έφτιαξε" άλλωστε) Στα comics είναι διαφορετικός κάπως και ας μην πούμε για τις ταινίες. Εγώ πάλι, ένα παιχνίδι με σφάξιμο με σπαθιά, βία και finishing moves που να κρατάει (εκτός του Witcher), δεν έχω βρει τελευταία, οπότε περιμένω το AoC. Όχι για grinding, αλλά για σφάξing.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου, είμαι 37 ετών. Τα έχω... "χτύσει" τα "Χρονικά του Κιμμέριου"! ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ σε κόμικ ή βιβλίο, σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΑΓΓΛΙΚΑ/ΓΑΛΛΙΚΑ, τα'χω ΟΛΑ! Βασικά, δεν το περιμένω. Ένα παλιό "slashing" ΚΟΝΑΝ που'χε βγει, καλούτσικο ήταν. Αν και το τελευταίο ΤΕΤΟΙΟΥ είδους που μ'άρεσε, ήταν το "Blade of Darkness"!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Προτιμώ σε αγγλικά τα χρονικά εγώ. Δεν είναι τόσο παλιό το Dark Axe, είχε και ωραίες κινήσεις αλλά καθόλου βία, κάτι που είχε το Severance: BOD. ΥΓ. Σε παρακαλώ, μην γράφεις κάθε 3 λέξεις ΜΙΑ με κεφαλαία γιατί ΚΟΥΡΑΖΕΙ λίγο.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ΠΟΙΟ είναι το "Severance";;;; Screenshots;;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Χμ... Severance: Blade of Darkness. Έτσι είναι το φουλ όνομα και το είπες και πιο πριν το παιχνίδι...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Χμ...Severance: Blade of Darkness. Έτσι είναι το φουλ όνομα και το είπες και πιο πριν το παιχνίδι... ΕΤΣΙ λεγόταν;;;; Άντε! Καλά, ΠΟΤΕ δεν θυμάμαι ονόματα, φίλε! ΧΑΧΑΧΑ! Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για το παιχνίδι, που διαλέγεις στην αρχή να πάρεις, είτε έναν βάρβαρο (άραγε... ποιον διάλεγα!!!), είτε έναν μουστάκια πολεμιστή/Paladin, είτε μια γκόμενα τοξότη, είτε έναν νάνο, έτσι;;; Για το ίδιο λέμε, ε; Ωραίο ήταν... Χμμμ, όταν αναπολώ ωραία games, μου'ρχεται να σπάσω το κωλο-PC, διότι την σήμερον, "ΠΑΠΑΡΙΕΣ" παίζουμε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Προφανώς αυτό το παιχνίδι έλεγα... Ναι, κι εγώ έπαιρνα τον Tukaram (κάπως έτσι γραφόταν), αφού έφερνε σε Conan και είχε και τα 2-handed όπλα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Είχε φοβερή πλάκα το παιχνίδι!!! Θυμάμαι, όταν "έτρωγε φάπες" ο χαρακτήρας σου (ο... "Κόναν", όπως λες - χεχεχε, γιαυτό τον διάλεγα κι εγώ!), θυμάμαι οτι ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ... "λούζονταν" στο αίμα!!! Είχε... πληγές στο σώμα, έτρεχε αίμα απ'το στόμα κτλ.... Μιλάμε, θυμάμαι είχα "PrintScreen-άρει" κανα-δυο screens και μετά ζωγράφισα έναν φοβερό πίνακα! Πήρα... "έμπνευση", δηλαδή!
chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά... Βασικά, τα "σκυλοβαριέμαι" μέχρι θανάτου τα MMORPG παιχνίδια!!!Καταρχάς, θες δε θες... ΣΕΝΑΡΙΟ "δεν υπάρχει", μιας και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ δεν υπάρχει!!! Προτιμώ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ games, με ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τέλος (π.χ. "Bladerunner", "Indiana Jones and the Fate of Atlantis, "Fahrenheit" κτλ.) Εμένα, ο ΚΟΝΑΝ, ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ ο αγαπημένος μου ήρωας. Έχω... ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα τεύχη του μαυρόασπρου κόμικ (στα ελληνικά). Αλλά... τι να πω. ΩΡΑΙΟ φαίνεται το παιχνίδι. Αλλά ΚΑΙ ΜΟΝΟ το οτι είναι ON-LINE παιχνίδι, μ'αποτρέπει να το πάρω. ΠΟΣΑ παιχνίδια ήθελα να παίξω (π.χ. "Guild Wars") και ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή είναι MMORPG, δεν τα'χω ΚΑΝ "δει" πως είναι... Το guild wars έχει αρχή μέση και τέλος
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ναι, σωστά, λάθος παράδειγμα! Αλλά, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ φαντάζομαι τι εννοούσα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 http://www.gametrailers.com/player/29510.html Σε πιο καλή έκδοση το βίντεο πριν από 2 pages. Αυτά πάντως είναι μόνο από μάχη, πρέπει να δούμε και γενικώς πως θα είναι το παιχνίδι, αλλά και πάλι, εγώ για το σφάξιμο πάω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Το "Army of Two" τι σχέση έχει βρε Privateer με το AoC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.