Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ρωτήσω κάτι και μην πέσετε να με φάτε... Early access τέλος; (αυτό θα πει άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, διαφωνείτε; :-D) Θα βρεθώ σήμερα Αθήνα και έλεγα να κάνω μια απόπειρα προς Παπασωτηρίου μεριά, μπας και..

Λοιπόν θα ήθελα και οδηγίες από τους έμπειρους. Παλιός casual παίχτης του WOW, δηλαδή ποτέ δεν είχα χρόνο για να μπαίνω καθημερινά - ακόμη κι έτσι όμως, κάποια στιγμή έχασα το ενδιαφέρον. Με το Conan αυτό το ενδιαφέρον ξαναξύπνησε μέσα μου και σκέφτομαι να το τιμήσω.. Προφανώς η επιλογή PvP server είναι για μένα out of the question? ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος.. δεδομένου όμως ότι θα παίζω 1-2 φορές την εβδομάδα, δεν είναι καλύτερο να πάω PvE; Και αυτό το φρούτο "RP-PvP" τι είναι;

(ΥΓ.Προς όσους μου απαντήσουν, keep in mind ότι δεν είμαι καν σίγουρος για τους κανόνες που ισχύουν σε PvP servers, π.χ. για το αν μπορεί ο καθένας να σου επιτεθεί όποτε θέλει χωρίς την έγκριση σου)

Δημοσ.
Νέο patch κατεβάζω τώρα, 480 ΜΒ και κάτι άλλα πιο μικρά. Για να δούμε... ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! :lol: :lol: :lol:

Ιντα πες μωρέ!!!!

Μόλις κατέβασα τον client και μου λέτε ότι εκτός του patch των 700mb υπάρχει και ένα 480? Έλεος γαμώτο. Αυτή η 1mbit έχει αναστενάξει....προλαβαίνω δεν προλαβαίνω.

Δημοσ.

τα κατέβασα όλα τα patches muhahahhahah. τα λέμε στον wildsoul θα πάω με τους παλιούς guildies Μάλλον τους Evil Inc. :)

let the bloodbath begin

Δημοσ.
τα κατέβασα όλα τα patches muhahahhahah. τα λέμε στον wildsoul θα πάω με τους παλιούς guildies Μάλλον τους Evil Inc. :)

let the bloodbath begin

πες μου το ingame name character.... θελω να σου δωσω κατι... χαχαχαχα

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά πόσα είναι τα patch? Γιατί σε εμένα κατέβασε ένα μόνο 400+mb. Διάβαζα στις προηγούμενες σελίδες για ένα 700mb διάβασα και το post του sarisn για το patch των 480mb και παραξενεύτηκα. Κανονικά ξεκινάω το παιχνίδι και μου γράφει ότι είναι up to date απλά παραξενεύτηκα....

Δημοσ.

τα 700Mb ήτανε την πέμπτη μόλις τελείωσε το κατέβασμα ο client της early access.

τα 480(+54) εμφανήστηκαν σήμερα.

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι.

Κατέβασα 725Mb αμέσως μετά το κυρίως "πιάτο" των 13,6gb

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν τα 400 και κάτι

Αντε 5 ωρίτσες ακόμα και ξεκινάμε :> :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...