Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε guild ρε Skia, μαζί το κανονίζουμε με τα παιδιά τόσο καιρό δεν μπορώ να τους κλάσω. Σε όλες τις ψηφοφορίες μας pvp server ψήφισα αλλά αφού η πλειοψηφία θέλει rp....

Στις αρχές αν κρίνω και από άλλα mmos, όχι απλά καλό priest δεν θα βρίσκεις αλλά ούτε καν την συγκεκριμένη κλάση :D. Και αν ισχύουν τα όσα γράφονται για το πέτσωμα που τρώνε....καληνύχτα. Σε βλέπω "Bandage healing (?) ftw"!!!!

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το rp ειναι απλα τραγικο μετα απο λιγο καιρο για μενα. εχει την φαση του αλλα οταν εχεις τα nerds που φορανε πανοπλια οταν παιζουν και σου πριζουν τα ουμπαλα ειναι απλα τραγελαφικο

θα το βαρεθεις μιας και πας οχι για το rp αλλα για το guild. εδω ειμαι και εδω εισαι.

Δημοσ.

Tι άχρηστος αυτος ο chill....Ελπίζω warhammer πράγματι να είμαστε μαζί τουλάχιστον άν και σε κόβω να πηγαίνεις Order ...

Skia wildsoul έτσι?

Δημοσ.

Πραγματικά, εδώ και κάνα χρόνο τουλάχιστον, είχα υπόψη μου το εν λόγο παιχνίδι...

ΟΝΤΩΣ... σκίζει! Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ειδικά αν είσαι και φαν του Κιμμέριου, όπως εγώ!

ΑΛΛΑ...

... ΔΕΝ το παίζω, παρ' όλα αυτά! Κι ο λόγος; ΜΙΣΩ/ΑΝΤΙΠΑΘΩ τα MMRPG!!! Μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ τα RPG, αλλά δεν γουστάρω ρε γαμώτο να παίζω σε δίκτυο μ' άλλους, θέλω ΜΟΝΟΣ μου να παίζω!

Με παρέα άλλα άτομα, κάνω άλλα χόμπυ! Όταν γουστάρω να περάσω ΜΟΝΟΣ μου την ώρα μου, θέλω SINGLE CAMPAIGN παιχνίδι!

Κι όσα MMORPG ΕΧΟΥΝ και single campaign... δεν έχει καμία σχέση με το on-line!

Γαμώτο... Έχουν βγει ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ παιχνίδια... κι είναι ΟΛΑ MMORPG! Έλεος πια!

Τους "χάλαγε" να το 'βγαζαν το "ΚΟΝΑΝ" σε στυλ "Oblivion" παιχνίδι;

Και να 'χε και multiplay, δεν έχω πρόβλημα... Να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ on-line, δεν μ' αρέσει!!!!

Δημοσ.

Downloading patch information...

Eτσι γράφει όταν ανοίγω το game.

Λέτε να θέλει άνοιγμα σε κανα port?

Για να μήν το βρούμε μπροστά μας αυριο το απόγευμα...:shock:

Δημοσ.

μπα χαλάρωσε. απλά θα βάζουν κανένα patch και θα έχουν ρίξει τον update server.

Δημοσ.
Κοιμηθείτε,ξεκουραστείτε γιατι έχουμε αγώνα αυριο.

Αύριο είναι η πρώτη αγωνιστική :P

Δεν ξέρω πόσοι από σας είστε στη beta αλλά το παιχνίδι έχει κυριολεκτικά απογειωθεί τις τελευταίες μέρες, πραγματικά μένω άφωνος με κάθε patch. Εντάξει, είμαι καιρό τώρα fanboy του AoC και δεν το κρύβω, αλλά αντικειμενικά (όσο γίνεται :P ) νομίζω ότι θα είναι έκπληξη για πολλούς η ποιότητα του παιχνιδιού. Ακόμα και για τους fans.

Δε λέω ότι είναι τέλειο, αλλά έχει προοπτικές να πάει πολύ ψηλά. Εύχομαι να πάει ομαλά για όλους αύριο χωρίς προβλήματα και να το ευχαριστηθούμε όπως του αξίζει.

Δημοσ.

Μετα τα patches και updates μου βγαζει error οταν παω να μπο στο παιχνιδι: This application has failed to start because faulttrep.dll was not found.

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο το ερρορ?

Δημοσ.

To quote from the forums: "is there an official time that early access begins? does anyone know?

it's difficult waiting. i'm so excited i could eat a cat. how strange."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...