Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Wildsoul.... Epsilon guild Epsilon guild ή Epsilon Team;
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Και εμείς στoν RP θα πάμε.... Κλάψ σνιφ λυγμ αυτό σημαίνει ότι κανένας char μου δεν θα ονομάζεται Madonna, Britney, Giangconan, Kalomoira κλπ (j/k ofc )
iNfErNeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Παιδιά πάντως το παιχνίδι πριν μια εβδομάδα ήταν γεμάτο bugs. Ελπίζω να τα έχουν φτιάξει μέχρι την κυκλοφορία του. Γενικά πάντως δεν μου έδωσε τι αίσθηση mmo... Πάντως τα γραφικά μπορώ να πω ότι είναι αντίστοιχα ίσως και καλύτερα από το oblivion! Λίγες μέρες έμειναν ακόμα Γενικά είναι επανάσταση ο τρόπος μάχης- πολύ εθιστικός τουλάχιστον για melee class. Επίσης με μια 7900gtx 512mb, 2gb ram το παιχνίδι σερνόταν κυριολεχτικά.
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Epsilon guild ή Epsilon Team; Epsilon team guild....ε να μην τα γραφω και ολα ρε Ghost..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 rp is for girly men FFA PvP is for "1337" e-peen kids.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Και εμείς στoν RP θα πάμε.... Αν πλακωθούμε, θα λέμε "By Pao!" και "By Aek!" ; Αναρωτιέμαι πότε θα μπω σε guild, συνήθως περιμένω να περάσω κάμποσα levels, μέχρι να ψάξω... + ότι θα έχω έναν τρελό (με την τρελή έννοια ) φίλο, ο οποίος κάνει RL mind blast AOE.
becausE Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Έχει κάνει κανείς την collectors edition pre-order απο play.com? Δεν βλέπω να γράφει τίποτα για rhino
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Έχει και το αναφέρει κι όλας ως EXCLUSIVE . Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι οι pve servers που θα ανοίξουν είναι περισσότεροι από τους pvp-rppvp μαζί. Τι στο καλό τόσους ξενέρωτους έχει μαζέψει η Ευρώπη? Το μοναδικό λάθος που μου πιστώνω στο WoW είναι ότι ξεκίνησα στον Silvermoon pve....Τρισμέγιστη μουφιά Live to gank Gank to live Do or Die (κλεμμένο από το aces high ) Remiel, skia ελπίζω στο Warhammer τουλάχιστον να καταφέρουμε να πλακωθούμε.... Btw 2,5gb ακόμα για τον client . Δεν με βλέπω να προλαβαίνω....Long live 1 mbit /cry
Skia11 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ρε Chill, άσε τις RP μλκιες και έλα στον PvP...good healers are hard to find.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.