Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμείς στoν RP θα πάμε....

Κλάψ σνιφ λυγμ αυτό σημαίνει ότι κανένας char μου δεν θα ονομάζεται Madonna, Britney, Giangconan, Kalomoira κλπ (j/k ofc :P)

Δημοσ.

Παιδιά πάντως το παιχνίδι πριν μια εβδομάδα ήταν γεμάτο bugs. Ελπίζω να τα έχουν φτιάξει μέχρι την κυκλοφορία του. Γενικά πάντως δεν μου έδωσε τι αίσθηση mmo... Πάντως τα γραφικά μπορώ να πω ότι είναι αντίστοιχα ίσως και καλύτερα από το oblivion! Λίγες μέρες έμειναν ακόμα :) Γενικά είναι επανάσταση ο τρόπος μάχης- πολύ εθιστικός τουλάχιστον για melee class.

Επίσης με μια 7900gtx 512mb, 2gb ram το παιχνίδι σερνόταν κυριολεχτικά.

• Moderators
Δημοσ.
Και εμείς στoν RP θα πάμε....

Αν πλακωθούμε, θα λέμε "By Pao!" και "By Aek!" ; :P

Αναρωτιέμαι πότε θα μπω σε guild, συνήθως περιμένω να περάσω κάμποσα levels, μέχρι να ψάξω...

+ ότι θα έχω έναν τρελό (με την τρελή έννοια :P) φίλο, ο οποίος κάνει RL mind blast AOE.

Δημοσ.

Έχει και το αναφέρει κι όλας ως EXCLUSIVE :P.

Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι οι pve servers που θα ανοίξουν είναι περισσότεροι από τους pvp-rppvp μαζί. Τι στο καλό τόσους ξενέρωτους έχει μαζέψει η Ευρώπη? Το μοναδικό λάθος που μου πιστώνω στο WoW είναι ότι ξεκίνησα στον Silvermoon pve....Τρισμέγιστη μουφιά

Live to gank

Gank to live

Do or Die

(κλεμμένο από το aces high :P)

Remiel, skia ελπίζω στο Warhammer τουλάχιστον να καταφέρουμε να πλακωθούμε....

Btw 2,5gb ακόμα για τον client :(. Δεν με βλέπω να προλαβαίνω....Long live 1 mbit /cry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...