Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Νέο trailer ftp://ftp.funcom.com/media/Age_of_Conan/videos/decTrailer/DECEMBER%20TRAILER%20web.wmv (Web έκδοση) ftp://ftp.funcom.com/media/Age_of_Conan/videos/decTrailer/DECEMBER%20TRAILER%20480P.wmv (480hd) ftp://ftp.funcom.com/media/Age_of_Conan/videos/decTrailer/DECEMBER%20TRAILER%20720P.wmv (720hd)
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 [gt]28907[/gt] [gt]28911[/gt] [gt]28913[/gt] [gt]28915[/gt] [gt]28918[/gt]
rOdrigO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 φαινεται διαφορετικο απο τα αλλα mmo.πολυ brutal για rpg κ μου αρεσει,μολις βγει θα το τιμησω(ως διαλειμμα απο το call of duty ).Offtopic:βασικα κ εγω το huxley περιμενω αλλα αργει πολυ ...ειχα την εντυπωση οτι ημουν ο μονος ελληνας που το ηξερε αλλα ειμαστε πολλοι φαινεται
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Hθελα να το γράψω μέρες αυτό το μήνημα.Από τι φένετε και σύμφωνα με τα videakia που είδαμε παραπάνω έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα "μια από τα ίδια" mmorpg.Aυτα τα video με τις αρένες σε στιλ gw είναι σκέτη απογοήτευση.Σαν κακή αντιγραφή από το pvp σύστημα που υπάρχει στο gw μου κάνει.Με το flag και τα υπόλοιπα.Και που είναι τα αίματα και η βία που λέγανε για το pve?Πάλι καλά που βγαίνει τώρα κοντά το aion και έχουμε μια ελπίδα από εκει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Κάτσε να βγει πρώτα το AoC και μετά το σχολιάζουμε. Το πρόβλημα πάντως είναι πως στην αρχή πήγαινε για διαφορετικό στυλ και πιο σοβαρό, αλλά τελικά όπως έχουμε δει, πουλάει το "μια από τα ίδια" και έχουν πάρει πράγματα κι από εκεί... Γιατί να μην πασάρουμε κεφάλια και πασάρουμε σημαίες;
Xorxhs! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 φιλοι φιλων που τεσταρουν το aoc εχουν δυστυχως,απογοητευτει....Τι να πω ειχα εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπιδες σε αυτο το game....Υπομονη,αντε να ανακοινωθει το Diablo σε massive να γουσταρουμε.Τελικα η Blizzard για μενα,ειναι η μονη εταιρια που μπορει να κανει εθιστικους τιτλους,εστω διαρκειας 1.5-2 χρονων.
Remiel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 φιλοι φιλων που τεσταρουν το aoc εχουν δυστυχως,απογοητευτει....Τι να πω ειχα εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπιδες σε αυτο το game....Υπομονη,αντε να ανακοινωθει το Diablo σε massive να γουσταρουμε.Τελικα η Blizzard για μενα,ειναι η μονη εταιρια που μπορει να κανει εθιστικους τιτλους,εστω διαρκειας 1.5-2 χρονων. Εμένα πάλι ένας φίλος μου έχει κατενθουσιαστεί και παρεπιπτόντως δέν είναι η beta αυτή είναι η beta beta η οποία είναι γεμάτη bugs.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 beta beta= Alpha?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάλι περιμένω πότε θα μπω κι εγώ στην beta. Πάλι με Fileplanet θα την βγάλουμε φαίνεται.
xrest Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Age of Conan: Hyborian Adventures {gallery}360/conan:300:160:0{/gallery}
Apoll Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το AOC είναι ένα μικρό βηματάκι εξέλιξης πάνω από τα WOW/ΕQ. Και το Warhammer δεν είναι μακρυά από τα ίδια επίσης. Και δεν είναι καν sandbox. Χώρια που είναι level based και instansed πολλές περιοχές τους. Πώς να κάνεις σοβαρό PVP όταν έχεις level based σύστημα; Ή το ότι οι πολιορκίες πρέπει να γίνονται συγκεκριμένες ώρες/μέρες κατόπιν συνενόησης, και αφού περάσετε τα τείχη θα πρέπει να φάτε έναν NPC!!!! Εν έτη 2008, αυτά μάλλον είναι λιγάκι αστεία. Ιδίως όταν έχεις το EVE από το 2003, να έχει θέσει τα standards για πραγματικό roleplaying και PVP. Επίσης το Darkfall έρχεται άνοιξη (όπως γράφουν γερμανικά περιοδικα) για όσους θέλουν fantasy. Αλλά βλέπω πολλούς Έλληνες να το παρακολουθούν. Επειδή είναι Ελληνική παραγωγή; Τουλάχιστον αυτό και μόνο θα έπρεπε να είμαστε φανατικοί (ιδίως οι UO παίκτες από τα παλιά).
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 παρτε και απο εμενα ενα video-link,για να καταλαβετε περιπου περι τινος προκειται http://www.stage6.com/user/AcolyteAvery/video/1953748/Age-of-Conan-Visual-FAQ-Guide
privateer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 CES 2008: Direct Feed Gameplay [gt]29493[/gt]
Sorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Πείτε με περίεργο αλλά αυτά τα γραφικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Πραγματικά με απωθούν. Μπορεί η λεπτομέροιά τους να είναι πολύ καλήτερη απο το wow, αλλά δεν με "τραβάνε" ούτε στο ελάχιστο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εμένα πάλι, συνεχίζουν να μην με χαλάνε καθόλου. Και πρέπει να το πω; Finishing moves! Είναι ένα must για μένα. Μπορεί να έχει επαναλαμβανόμενες κινήσεις στις απλές (ή και στις special αφού τις κάνεις για 2000στη φορά), αλλά ποιο παιχνίδι δεν έχει; Το θέλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.