Skia11 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μάγκες, είστε να σετάρουμε κανά teamspeak/vent για το launch και να ξεκινήσουμε παρέα λίγο οργανωμένα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν έχω πρόβλημα για TS, να έρθω και να σας ακούω.
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σε μένα δεν μου στείλαν κάποιο email ακόμα από τον pap.
chill Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μπα skia δεν ευθύνομαι εγώ . Tα ίδια και χειρότερα τραβάω....Χτες διακοπές ρεύματος συνέχεια ελέω βροχής και μου απομένουν 7gb για τον client συν το patch.... Χάρηκα με το early access, λέω θα κατοχυρώσω τα names που θέλω.. αλλά εξαιτίας της μικρής adsl και της μισητής ΔΕΗ (ΟΥΤΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ) δεν με βλέπω online το Σάββατο . Τι ώρα ανοίγουν οι servers btw?
telegamesvg Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αν εχει καποιος διπλο early access code και θελει να κανει ενα ψυχικο , ας μου τον στειλει μεσω PM... Δεν το ηξερα οτι θα ισχυσει το early access code για αυτους που παρηγγειλαν το παιχνιδι μεχρι τις 9/5 και παρηγγειλα το παιχνιδι στις 10/5
sarisn Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εγώ το παρήγγειλα από Παπ. στις 12/5 το πρωί και στις 13 είχα το key . Τους είχα στείλει βέβαια και ένα email στις 12/5.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αν εχει καποιος διπλο early access code και θελει να κανει ενα ψυχικο , ας μου τον στειλει μεσω PM... Δεν το ηξερα οτι θα ισχυσει το early access code για αυτους που παρηγγειλαν το παιχνιδι μεχρι τις 9/5 και παρηγγειλα το παιχνιδι στις 10/5 Σήμερα έβγαλαν ανακοίνωση πως τέλειωσε το early access. Εγώ έβαλα το δικό μου την Δευτέρα. Αυτό είναι 7 η ώρα το πρωί ή 7 η ώρα το απόγευμα?? Απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. (είχα δει που έγραφαν pm)
FocusX Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ναι, τέλος το early access. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Οι server ανοίγουν κανονικά 5 pm GMT. Αυτό σημαίνει 8μμ για εμάς. Αν διατηρήσουν όμως την παράδοση οι της funcom, μπορεί να γίνει και 10μμ
altair Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εγώ παιδία παράγγειλα απο πλαίσιο και δεν είδα πουθενά early access πηρα αυτό το μστζ παντως Αξιότιμε κύριε/κυρία Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Πλαίσιο για την προπαραγγελία του πολυαναμενόμενου MMORPG Age Of Conan. Με αυτό το e-mail θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι για εσάς που προπαραγγείλατε είτε την Collectors είτε την απλή έκδοση θα παραλάβετε την pre-paid card 60 ημερών, 20 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως και είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) και από κινητό 210-2895000. Με εκτίμηση, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε Plaisio eBusiness Team Μπαλάγκα Μαρία [email protected] Τηλ.2102895245
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 μια φιλη μου το παραγγειλε σημερα απο ενα μαγαζι στην σουηδια και τις δωσανε early access (μενει εκει)
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 early access reopened/////τρεχτε ??? εισαι σιγουρος? να παραγγειλω απο παπασωτηριου επιτοπου δηλαδη? εχω παραγγειλει απο πλαισιο και βρισκομαι σε απογνωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.