Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού δεν μου αρέσει το dps βρε Remiel τι να κάνω? Όχι ότι δεν θα έχω και dps char αλλά κυρίως θα αποτελεί biatch του priest όπως και ο lock μου στο wow. Και εσένα σου χρωστάω ξύλο, να έρθεις μαζί με τον skia να δείτε τι εστί βερίκοκο :D. Να δώσετε και ονόματα στις 23 να σας περιμένω στις αρχικές περιοχές για ντου (ξεκινάω 17 του πούστη θα σας βγάλω lol).

/target Chill

/Taunt

/mourn

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαι εγώ 17 ξεκινάω οπότε ΔΕΝ.Απλά τον char σου να τον κάνεις με μικρό κρανίο να το έχω στην κολότσεπη. χD xD

Δημοσ.

/target skia

/chicken

/target remiel

/chicken

/y {skull} PLAY A CLASS THAT REQUIRES COJONES {skull}

Ο πόλεμος των Class μόλις ξεκίνησε :D!!!!

Δημοσ.
Kαι εγώ 17 ξεκινάω οπότε ΔΕΝ.Απλά τον char σου να τον κάνεις με μικρό κρανίο να το έχω στην κολότσεπη. χD xD

lol, πολύ καλό !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.
HEADS WILL ROLL !!!!

Δυστυχώς όχι, γιατί όπως έχουμε δει, εξαφανίζονται μέσα στο χώμα. :P

Περίεργο πως και η ίδια η Funcom λέει για roll.

Μάλλον έπρεπε να λέει fall.

Δημοσ.
Δυστυχώς όχι, γιατί όπως έχουμε δει, εξαφανίζονται μέσα στο χώμα. :P

Περίεργο πως και η ίδια η Funcom λέει για roll.

Μάλλον έπρεπε να λέει fall.

Aha!!!

So remiel, skia πως την θέλετε την λάσπη σας? Με αλατάκι ή χωρίς xD?

Δημοσ.
Aha!!!

So remiel, skia πως την θέλετε την λάσπη σας? Με αλατάκι ή χωρίς xD?

axxaaxaxaxaxxaaxxaxaxaax.

'Εσυ έχεις πείρα απο αυτό chill so u know better xD.

LET THE FLAME WARS BEGIN !!!

Δημοσ.

ζηλεύυυω.. αλλά δεν πειράζει θα κατάστραφω τόσο πολύ στισ 23/5 με 18/6 (γιατί έχουμε και μια εξεταστική) όσο όταν βγήκε στο WoW το TBC και μετά από 75 ώρες στο pc 70αρισα και πήγα για ύπνο.(προετεοιμαζόμουν μια βδομάδα για το grind lvl up)

Δημοσ.

τι γινεται τωρα ? απο τον παπασοτιριου μου εστηλαν αυτο ...

Με τηλεφωνική παραγγελία, έχετε προ-παραγγείλει το Age of Conan Special edition, ένα (1) τμχ.

Όπως είναι γνωστό, κάνοντας την προ-παραγγελία σας, έχετε ως bonus War Rhino (ρινόκερος). Ο War Rhino, θα ενεργοποιηθεί από ένα κωδικό (κλειδί) που θα σας δώσουμε. Η διαδικασία αυτή απαιτεί την καταχώρηση του κλειδιού αυτού σε μια αποκλειστική σελίδα internet της Funcom https://

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Ο κωδικός αυτός μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και για την πρόωρη πρόσβαση 6 ημερών προ τις κυκλοφορίας του παιχνιδιού. (Early Access)

Early Access

Το early access προσφέρει:

- 10 ημέρες playtime (6 ημέρες από 17 έως 23 Μαΐου και όταν βάλετε το cd key του κανονικού Age of Conan στις 23 του μήνα θα προστεθούν μαζί με τις 30 ημέρες του κανονικού και οι 4 ημέρες του Early Access.

- Οι χαρακτήρες που θα παίξετε κατά το Early Access θα μεταφερθούν στους κανονικούς server στις 23 - δεν θα χαθούν.

Προσοχή : Η διαδικασία αυτή απαιτεί την καταβολή 5 ευρώ (μέσω πιστωτικής), απευθείας στην παραγωγό εταιρία. Το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με την κανονική τιμή του τελικού προϊόντος.

Παρακαλώ να μας απαντήσετε αν θέλετε να σας στείλουμε το κωδικό πρόσβασης, ώστε να κάνετε χρήση του Early Access, από 17 Μαΐου.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, θα σας στείλουμε τον κωδικό πρόσβασης μαζί με το κανονικό προϊόν την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Δημοσ.

Όχι για το Rhino, για το Early Access που είναι προαιρετικό. Το Rhino μπαίνει δωρεάν στο account σου με το που δημιουργήσεις το account με το preorder key.

Δημοσ.

Downloaded and installed finally !!!!

Είχα και το αμίμητο χθές βράδυ...ήταν στο 99.9% με 10mb left και μου έπεσε η σύνδεση για 2 ώρες.

Υποψιάζομαι δάχτυλο του Chill για να lvlαρει ανενόχλητος αλλά ΜΑ ΤΟΝ CROM THERE IS NO ESCAPE CLOTHIES :P

Δημοσ.

τωρα πρεπει να βρω τι ονομα θα βαλω για να αρχισω τις σφαγες .... ο ΙΕΧΩΒΑ η ΓΙΑΧΒΕ πως γραφετε στα αγγλικα ???

( :-) σε αυτο το game θα διδαξω την αγαπη του θεου :devil: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...